Gość: NOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:20 JEST ,JEST WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:35 > MACIE JAKIES ŚWIEŻSZE INFORMACJE ? A co nie widać różnicy, że coś się przerzedziło na stoku :( ? - już od tygodnia wycinam drzewa :>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 80.51.255.* 20.10.04, 14:41 Czy masz coś przeciw stokom?Nie? tak przypuszczałem.Więc po co Rapciu czepiasz się akurat narciarskich?Zjazdowcem jesteś?A może łyżwiarzem.Pozdrawiam doniośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.comnet.krakow.pl 19.10.04, 14:17 > A co nie widać różnicy, że coś się przerzedziło na stoku :( ? - już od > tygodnia wycinam drzewa :>. Jezdzisz na kreche po trawie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 212.160.138.* 20.10.04, 10:03 a konkurencji przybywa... www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=O%2ETXT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariO Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:57 budowa stoku narciarskiego to przed podjęciem prac w terenie także wiele pracy związanej z przygotowaniem inwestycji, czyli to wszystko co dzieło się w tej sprawie w tym roku, tj. ogłoszenie konkursu na koncepcję, jej wybór, projekt, wybór inwestora zastępczego, uzyskanie pozwolenia na budowę itd. Ten etap w zasadze mamy już za sobą - w ostatnich dniach otwarte zostały oferty biorące udział w przetargu na wykonawcę inwestycji. Po rozstrzygnięciu, co mam nadzieję nastąpi w najbliższych dniach, w zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie - poza pogodą oczywiście - by rozpoczęły się pierwsze prace. Zgodnie z harmonogramem w sezonie 2005 - 2006 powinna zostać uruchomiona pierwsza trasa narciarska, pełna realizacja inwestycji potrwa jeszcze kolejny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotest Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 217.205.224.* 03.12.04, 16:03 niestety malo prawdopodobne zeby to sie stalo. przynajmniej z tego co mi sie wydaje nie jest to mozliwe w p-slu. a szkoda ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 80.51.255.* 03.12.04, 17:57 No to może do Rzeszowa.Faktycznie w Przemyslu naprawdę nic nie można! A może jednak. Odpowiedz Link Zgłoś