Dodaj do ulubionych

JEST STOK NARCIARSKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:20
JEST ,JEST WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:35
      > MACIE JAKIES ŚWIEŻSZE INFORMACJE ?

A co nie widać różnicy, że coś się przerzedziło na stoku :( ? - już od tygodnia
      wycinam drzewa :>.
      • rapapo Re: JEST STOK NARCIARSKI 19.10.04, 12:49
        Jasiu, wycinaj, wycinaj!
        • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 80.51.255.* 20.10.04, 14:41
          Czy masz coś przeciw stokom?Nie? tak przypuszczałem.Więc po co Rapciu czepiasz
          się akurat narciarskich?Zjazdowcem jesteś?A może łyżwiarzem.Pozdrawiam doniośle.
      • Gość: CzytX Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.comnet.krakow.pl 19.10.04, 14:17
        > A co nie widać różnicy, że coś się przerzedziło na stoku :( ? - już od
        > tygodnia wycinam drzewa :>.

Jezdzisz na kreche po trawie? ;)

• Gość: voyto Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 212.160.138.* 20.10.04, 10:03
          a konkurencji przybywa...
          www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=O%2ETXT
    • Gość: DariO Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:57
      budowa stoku narciarskiego to przed podjęciem prac w terenie także wiele pracy
      związanej z przygotowaniem inwestycji, czyli to wszystko co dzieło się w tej
      sprawie w tym roku, tj. ogłoszenie konkursu na koncepcję, jej wybór, projekt,
      wybór inwestora zastępczego, uzyskanie pozwolenia na budowę itd. Ten etap w
      zasadze mamy już za sobą - w ostatnich dniach otwarte zostały oferty biorące
      udział w przetargu na wykonawcę inwestycji. Po rozstrzygnięciu, co mam nadzieję
      nastąpi w najbliższych dniach, w zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie - poza
      pogodą oczywiście - by rozpoczęły się pierwsze prace. Zgodnie z harmonogramem w
      sezonie 2005 - 2006 powinna zostać uruchomiona pierwsza trasa narciarska, pełna
      realizacja inwestycji potrwa jeszcze kolejny rok.
      • Gość: hotest Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 217.205.224.* 03.12.04, 16:03
        niestety malo prawdopodobne zeby to sie stalo. przynajmniej z tego co mi sie
        wydaje nie jest to mozliwe w p-slu. a szkoda ;(
        • Gość: Zbychu Re: JEST STOK NARCIARSKI IP: 80.51.255.* 03.12.04, 17:57
          No to może do Rzeszowa.Faktycznie w Przemyslu naprawdę nic nie można!
          A może jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka