gofa 30.04.02, 15:05 :))) dziekujemy dziekujemy dziekujemy ...wszystkim ktorzy pomogli nam w walce o pierwsza strone, jestescie KOCHANI!!! ...gdybyscie kiedykolwiek potrzebowali naszej pomocy ;) wystarczy ze dacie znac :))) zjawimy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssaczek Re: DZIEKUJEMY :)))) 30.04.02, 16:25 Ale się wzruszyłem! Aż misię łezka zakręciła. Gofa i Wook to Wam należą się całe zaszczyty i laury! Przeto chylę czoła i gratulacje składam! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: DZIEKUJEMY :)))) 30.04.02, 16:35 :') teraz to ja chlipie...ze wzruszenia...chlip..chlip...;) ssaczek, nie gadaj glupot!!! tez masz w tym zwyciestwie swoj udzial!!! wiec prosze tu nie chylic czola ino laur zakladac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: DZIEKUJEMY :)))) 30.04.02, 18:40 Chylę czoła przed wszystkimi którzy wsparli nas w tej akcji, dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: DZIEKUJEMY :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 20:53 Gofa ja tak specjalnie, co by mnie tyż ktoś pochwalił! A teraz to świętuję (kupiłem se kszynke browka i świętuje). Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: DZIEKUJEMY :)))) 30.04.02, 21:15 hihihi ...wychodzi meska natura...;))) z tym chwaleniem oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś