03.06.02, 19:27
Czy w Przemyślu wiecie jak wykorzystywać Folijkę?
I czy jesteście zainteresowani wstąpieniem do Fanclubu "Folijka"?
Folijka będzie bardzo przydatna jutro na meczu!!!!
Choć generalnie wykorzystuje się ją do innych celów, przede wszystkim na
pielgrzymkach i na ogniskach kilkudniowych w Husince.
Ale na meczu bardzo Biało-Czerwonym pomoże - zatem wszyscy łapcie za folijkę!!!

Obserwuj wątek
    • wook Re: Folijka 03.06.02, 21:02
      najpierw musisz mnie oświecić, co to jest folijka?
      • yhwh Re: Folijka 03.06.02, 22:36
        Oj! Filijka to podstawa, każdy musi ją mieć!
        • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:12
          Wiemy już Wooku bardzo dużo ale folijka to pewnie ... jakieś jedzenie bo kazdy
          musi je mieć ;))))
          • Gość: artie Re: Folijka IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 07:42
            Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Wiemy już Wooku bardzo dużo ale folijka to pewnie ... jakieś jedzenie bo kazdy
            > musi je mieć ;))))

... albo to jakaś część ciała, o której istnieniu pojęcia dotąd nie miałem?
            • wook Re: Folijka 04.06.02, 07:47
              ja już wiem co to folijka, folijka to podstawa :))) i każdy musi ją mieć.
              • Gość: artie Re: Folijka IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 08:12
                Właśnie! A ja już myślałem, że folijka to może taka mała folia.
                • ga Re: Folijka 04.06.02, 14:01
                  Myślę że sedno tkwi raczej w tych pielgrzymkach...Mam nadzieję że nie chodzi o
                  foliowy kapturek przeciwdeszczowy- bo wtedy to naprawdę nie rozumiem...
                  • gofa Re: Folijka 04.06.02, 15:44
                    hmmm...sprawa podejrzana...moze sie wyjasni bo juz chyba jest po meczu...
                    • ga Re: Folijka 04.06.02, 16:44
                      I przez niedoinformowanie w kwestii "folijki" nasi 0, Korea 2!
                      • yhwh Re: Folijka 04.06.02, 17:12
                        Kurcze, nie uzywaliscie folijki i przegralismy
                        aaaa!niech to!
                        jak bedziemy grac z portugalia to wszyscy folike musza miec, inaczej to nie ma
                        sensu, znowy przerzniemy!

byliscie kiedys na pielgrzymce?
                        zdrowas,zdrowas - proba mikrofonu
                      • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 17:12
                        A ja dalej twierdzę że folijka to jedzenie, bo jedzenie to podstawa życia, a
                        żeby zyć trzeba mieć jedzenie.. a nasi to chyba za dużo mieli tej folijki tam w
                        Koreii bo tak się obżarli że ledwo sie ruszali- moim skromnym zdaniem powinni
                        poprosić Kwasniewskiego aby zabrał ich do Polski bo jeszcze trochę i na tym
                        ryżu i psach tak utyją że nawet amerykanie im nie dadzą żadnych szans. :)))
                        • yhwh Re: Folijka 04.06.02, 18:30
                          gdyby mieli folijki to by wygrali
                          a ja widzialem polskich kibicow na trybunach stadionu i zadem folijki nie mial
                          to po co oni tam polecieli?
                          • wook Re: Folijka 04.06.02, 19:06
                            no właśnie po co oni tam polecieli?(ci kibice) jakby mieli folijke to
                            przynajmniej nasi by nie przerżneli, a tak wogóle to była wina sędziego, że
                            przegrali, tak mówił kapitan drużyny :)))
                            • gofa Re: Folijka 04.06.02, 19:35
                              yhwh...rozumiem ze jestes w posiadaniu takowej folijki co to wynik meczu
                              przesadza, moze bys tak zajal sie dystrybucja, co? ;)
                              • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:17
                                No narób więcej przydadzą się za cztery lata, chyba folijki nie pogniją w
                                magazynach? :)))
                                • faciu Re: Folijka 04.06.02, 22:41
                                  Ja wiem po co folijka.. ale myślta dalej...raz, raz, alleluja, alleluja i do
                                  przodu Polsko oo !!, do przodu....
                                  :))
                                  • wook Re: Folijka 05.06.02, 08:06
                                    ale nam zabili ćwieka! chyba marni z nas kibice.
                                    LUDZIE!!! oświećcie nas co to jest za tajemnicza rzecz?
                                    • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:03
                                      Wook jak nie zdobędziesz szybko folijki to marnie widzę nasze szanse w meczu z
                                      amerykanami :)))
                                      • gofa Re: Folijka 06.06.02, 10:20
                                        no tak...mistrzostwa dla polski przez nasza niewiedze skoncza sie wkrotce,
                                        chyba ze ktos wyjasni co to folijka, bo jak nie to nasza reprezentacja bedzie
                                        musiala sie z walizkami na meczu pojawic ;)
                                        • yhwh Re: Folijka 06.06.02, 15:44
                                          Amerykanie deli w folijki ile wlezie i wykolegowali Portugalcow.
                                          Musimy zrobic to samo, filijki w dlonie i dawaaaaaajjj!!!!
                                          • wook Re: Folijka 06.06.02, 17:51
                                            o to pewnie coś w rodzju trąbki albo piszczałki, skoro się w to dmucha.
                                            • ga Re: Folijka 07.06.02, 09:13
                                              ...albo taki szczekający tubafon!
                                            • ga Re: Folijka 07.06.02, 09:14
                                              albo sylwestrowe rozwijane gwizdawki z farfoclami na końcu. Tylko jaki z nich
                                              pożytek na kilkudniowych ogniskach...?
                                              • yhwh Re: Folijka 07.06.02, 09:35
                                                EEEEEEEEEEEE tam!
                                                Folijka to folijka!
                                                Nic sie z nia rownac nie moze!
                                                • gofa Re: Folijka 07.06.02, 10:21
                                                  ...jak sie do poniedzialku nie dowiemy co to folijka to kolejna klapa...
                                                  • wook Re: Folijka 07.06.02, 14:44
                                                    Kurcze! yhwh napisz wreszcie co to jest ta folijka, bo powoli nerwy mnie
                                                    puszczają :))) Nie chodzę na pielgrzymki, a tym bardziej na ogniska do
                                                    Husinki, więc skąd mam to wiedzieć?
                                                  • gofa Re: Folijka 07.06.02, 17:05
                                                    a ja sie wcale nie stresuje folijka...a co tam...trudno sie mowi, jak
                                                    przegramy w poniedzialek to wiadomo przez kogo...ale kurcze...mam pomysl...a
                                                    jaka to folijka? moze aluminiowa? bo jak tak to mam pewne przypuszczenia...;)
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 07.06.02, 17:13
                                                    Ja też wiem co to folijka. Amerykanie mają dobre folijki i dlatego wygrali z
                                                    Portugalią. Sam używam amerykańskich folijek i polecam je wszystkim. Ostrzegam
                                                    jednak, w Polsce jest dużo folijek pochodzących z przemytu i jeżeli ktoś z Was
                                                    połaszczy się na cenę to musi mieć świadomość że jakość takiej folijki nie
                                                    będzie najlepsza.
                                                  • gofa Re: Folijka 07.06.02, 17:32
                                                    ha...cos juz wiem...podobno najlepsza jest folijka z sobieskich ;)
                                                  • wook Re: Folijka 07.06.02, 17:48
                                                    coraz bardziej mnie nerwy puszczają!!!
                                                  • yhwh Re: Folijka 07.06.02, 18:14
                                                    Gorąco, gorąco!
                                                    Z Sobieskich jest całkiem niezła!
                                                    Ale z Lucky Stike'ów jest najlepsza!
                                                    Dlatego Amerykanie dali łupca Portugalczykom!
                                                  • gofa Re: Folijka 07.06.02, 18:15
                                                    spokojnie....czekajmy na rozwiazanie...;)
                                                  • wook Re: Folijka 07.06.02, 18:27
                                                    znikam, bo jeszcze kwilka i wybuchnę! do zobaczenia:)))
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 07.06.02, 18:31
                                                    Górniakowa jak hymn śpiewała to zapomniała o folijce. Żenada. Mam
                                                    przypuszczenia że zostawiła ją w salonce jak leciała z prezydentem do Korei.
                                                  • gofa Re: Folijka 07.06.02, 18:43
                                                    i tym sposobem napiecie siega zenitu...;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:09
                                                    Qrcze, no to nasi napewno teraz znowu przegrają, skąd ja wezmę folijkę jak
                                                    niepalacy :))) i to jeszcze z "Luckich strajków" :((((
                                                  • yhwh Re: Folijka 07.06.02, 20:15
                                                    Folijka jest ważna, możesz wziąć od znajomego, tylko uważaj na jakość.
                                                    Istotne jest też jak używać folijki. To jest kluczowa sprawa!
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 07.06.02, 20:39
                                                    Jak ktoś pracował nieostrożnie w tartaku to może mieć problemy z prawidłowym
                                                    używaniem folijki.
                                                  • gofa Re: Folijka 08.06.02, 00:28
                                                    taaaak...ta wiadomosc przybliza nas do poznania tajemnicy folijki ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 06:29
                                                    No to kamień mi z serca spadł.. UF! Folijki jeszcze nie mam, ale zawsze
                                                    pożyczyć mogę :))) no i najważniejsze nie bedę miał problemów z używaniem bo w
                                                    tartaku nigdy nie byłem... jast dobrze! Jeżeli znów Górniaczka nie pojedzie
                                                    śpiewać naszy kołysanek zagluszonych przez kibiców ...hihihi!
                                                    Słuchajcie najnowsza wersja tłumaczenia naszej przegranej: - to nie wina hymnu
                                                    tylko nagłośnienia, czyli organizator specjalnie to zrobił żeby nasza drużyna
                                                    nie była zagrzana do boju, jednocześnie czerwone diabły tak zagłuszali
                                                    rytmiczność naszego hymnu że nasi rytmu na boisku znaleźć nie mogli...
                                                    tłumaczenie nawet nawet :)))))))
                                                  • wook Re: Folijka 08.06.02, 06:58
                                                    a czy folijka z białych Monte Carlo się nadaje? - chyba zaczynam chwytać:))),
                                                    po nocy trochę mnie nerwy puściły.
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 07:16
                                                    A ztych z akcyza czy bez? :))
                                                    Bo jak bez to folijka może byc podrabiana i nie przyniesie oczekiwanego efektu
                                                    :)))
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 08.06.02, 07:55
                                                    No właśnie mówiłem o tym wczoraj. Pamiętajcie o podróbach. No i jak będziecie
                                                    uzywać podrabianych to do budżetu naszego państwa trafi mniej pieniędzy, a jak
                                                    trafi mniej pieniędzy to mniej mogą dostać nasi piłkarze, a jak oni mniej będą
                                                    mogli dostać to następnym razem z Koreą przegramy 6:0
                                                  • wook Re: Folijka 08.06.02, 08:14
                                                    ale to wszystko skomplikowane, człowiek uczy się przez całe życie, no proszę
                                                    ile można zawdzięczać takiej folijce, ale nie podrabianej:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 08:18
                                                    Bo z tymi podrabianymi rzeczami to tak jest że wygladaja tak samo a efekt
                                                    użycia jest zupełnie inny od oczekiwanego:)
                                                    Tak że trzeba uważać bo jak folijka bedzie podrabiana to nie wiadomo komu
                                                    bedzie w naszych rękach służyc i znów będzie płacz :))))
                                                  • faciu Re: Folijka 09.06.02, 02:12
                                                    Słuchajcie Polo-Coctowcy..mówi do Was stary folijkomaniak, mistrz folijki,
                                                    Bruno z Folicji....Tem kto nie ma natchnienia (%)... ten nawet najlepszą
                                                    folijką naszym nie pomoże...Ale Ci którzy ambicją nadrobią swoje braki duchowe
                                                    i dmąć będzie przez całe 90 min., albo i dłużej tym będzie przypisane nasze
                                                    zwycięstwo.... Tak zapisano szyfrem w kodzie paskowym na
                                                    boku "Sobieskich".....AMEN !
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 06:43
                                                    A kiedyś wystarczyłe trąbka lub serena pożarnicza, jak ten świat idzie do
                                                    przodu :)))
                                                  • wook Re: Folijka 09.06.02, 09:36
                                                    ale jaja!!! hihi wybieram się na pierwszy mecz, aby zobaczyć jak działają
                                                    folijki:)))
                                                  • faciu Re: Folijka 09.06.02, 10:27
                                                    Palce w V złóż folijkę na nie włóż i blisko ust trzymająć śpiewaj:" Polska
                                                    GOLA !!"
                                                  • gofa Re: Folijka 09.06.02, 12:17
                                                    i tym pieknym sposobem wiemu juz co to i do czego sluzy sławna juz
                                                    FOLIJKA!!! :)
                                                  • yhwh Re: Folijka 09.06.02, 13:05
                                                    Do boju, do boju, do boju!
                                                    Polska, biało czeeerwoniiiii!
                                                  • wook Re: Folijka 09.06.02, 13:21
                                                    nie palę, więc na poniedziałkowy mecz będę musiał skombinować legalną
                                                    folijkę :)))
                                                  • faciu Re: Folijka 09.06.02, 16:30
                                                    Może byc folijka z prezerwatyw np.z durex-ów...
                                                    ;))
                                                  • yhwh Re: Folijka 09.06.02, 17:52
                                                    z durexow za mala
                                                  • wook Re: Folijka 09.06.02, 19:27
                                                    to ja już pozostanę na folijce z Lucky Stike'ów, skoro jest najlepsza:)
                                                  • Gość: Casey Re: Folijka IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:53
                                                    faciu napisał(a):

> Może byc folijka z prezerwatyw np.z durex-ów...
                                                    > ;))

A jaka jest opinia "Ojca Rydzyka" o folijce?. ;)))
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 10.06.02, 06:18
                                                    Rydzyk chadzał na pielgrzymki i używał namiętnie folijek.
                                                  • wook Re: Folijka 10.06.02, 07:57
                                                    ...z durex-ów !?
                                                  • yhwh Re: Folijka 10.06.02, 10:38
                                                    Nieeeeeeeeee, z durexow jest za mała!
                                                    Tylko z papierosów. Krajowe - Sobieskie, ale najskuteczniejsze sa Lucky
                                                    Strike'i, co dzisiaj raz jeszcze potwierdzili Amerykańcy.
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 10.06.02, 10:57
                                                    Nie wiem czy dobrze widziałem ale wydawało mi się że bramkarz amerykański
                                                    wsadzał sobie do buta folijkę przed obroną karnego.
                                                  • gofa Re: Folijka 10.06.02, 15:18
                                                    oooo...folijki nawalily???
                                                  • yhwh Re: Folijka 10.06.02, 15:34
                                                    Folijki nie nawalily!
                                                    To pilkarze zjebali sprawe - widzeliscie!
                                                    Mielismy w druzynie dwoch sabotażystow - Hajto i Waldoch
                                                    W takiej sytuacji to nawet folijki nie pomogły!
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: 213.76.53.* 10.06.02, 16:05
                                                    Folijki po prostu zamokły, a zmokniete były do kitu i tak właśnie było też z
                                                    nasza drużyną ;)
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 10.06.02, 17:02
                                                    Zgadzam się Hajto i Wałdoch nie są godni folijki. Dodałbym jeszcze J. Bąka co
                                                    się po boisku błąkał.
                                                  • yhwh Re: Folijka 10.06.02, 17:10
                                                    Zwłaszcza, że bąka jacka na boisku nie było :))))
                                                  • yhwh Re: Folijka 10.06.02, 17:09
                                                    Dokladnie tak, Hajto zawsze najbardziej dba o swoja fryzurke, dzis woda, ktora
                                                    niespodziewanie leciala z nieba zniszczyla mu ja, i chlopak zapomnail o grze w
                                                    pilce :((
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 10.06.02, 19:14
                                                    No tak, chodziło mi o A. Bąka.
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 10.06.02, 19:19
                                                    A tak serio to czy nazwiska w naszej reprezentacji są istotne??? Czy to Bąk
                                                    czy to Hajto czy Wałdoch to to dla mnie taki sam motłoch. No może są nieliczne
                                                    wyjątki, ale reszta...........................................
                                                  • wook Re: Folijka 14.06.02, 19:22
                                                    widzicie! dzisiaj wszyscy mieli porządne folijki i jaki efekt? 3:1 tym
                                                    wynikiem można by obdzielić dotychczasowe mecze i było by cool:)
                                                  • faciu Re: Folijka 15.06.02, 00:15
                                                    Ja to od razu wiedziałem że my pokażemy w finale....I dylemat przy okazji
                                                    rozstrzygniety - lepsze folijki z Sobieskich niz z Lucky Strike'ów.
                                                    ...Ale bramkarz jankeski rzeczywiście włożył folijke do buta... założe się że
                                                    to była to przmycona do szatni na przerwie folijka z Sobieskich..
                                                  • wook Re: Folijka 15.06.02, 09:15
                                                    ciekawe kto to był taki odważny i przemycił tą folijkę do amerykańców?
                                                  • faciu Re: Folijka 15.06.02, 10:46
                                                    A mało to amerykanofilów wśród Polaków....??? Zresztą mógła to też zrobić nasza
                                                    Polonia...
                                                  • Gość: otho Re: Folijka IP: 217.97.141.* 15.06.02, 11:50
                                                    Tego karnego to obronił bo akurat o folijkę zaczepił i się przewrócił
                                                  • Gość: ssaczek Re: Folijka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 12:22

Nasi pseudo piłkarze to powinni ocet ze sobą zabierać a nie folijki!!
                                                    Żenada!! Brak słów!!
                                                  • Gość: ssaczek Re: Folijka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 12:24
                                                    Czy piłkarz może poprosić o azyl w kraju, w którym splamił swój kraj?!
                                                  • gofa Re: Folijka 15.06.02, 16:27
                                                    no i co teraz robimy z folijkami?
                                                  • wook Re: Folijka 15.06.02, 20:03
                                                    też czekam na dalsze instrukcje, specjaliści już chyba ochłonęli po meczu.
                                                  • gofa Re: Folijka 15.06.02, 23:50
                                                    no to nic...trzeba sprawdzic w Limanowej....
                                                  • faciu Re: Folijka 16.06.02, 18:14
                                                    Trzeba zbierać folijki na ME i skoki narciarskie, i należy conajmniej dwa razy
                                                    dziennie trenować z folijką - pamiętajcie litera V z palców folijka i dawaj....
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 16.06.02, 19:14
                                                    A co będzie jak na mrozie folijka się skurczy i skurczą się jej możliwości,
                                                    qurcze Małysz moze mieć problemy :)))))
                                                  • wook Re: Folijka 17.06.02, 08:21
                                                    ojojoj, na zimnie wszystko się kurczy :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Folijka IP: *.polpak-karton.pl 17.06.02, 16:41
                                                    I Małysz staje sie taki mizerny pewnie od tego zimna :))) ale dzieki temu dalej
                                                    leci bo wiatr go gna jak pierze:))))
                                                  • wook Re: Folijka 17.06.02, 19:19
                                                    na dyskusje o Małyszu to my mamy jeszcze czas, dajmy chłopu odetchnąć:) W tym
                                                    poście ważą się losy folijek, a nie skoków Małysza.
                                                  • faciu Re: Folijka 17.06.02, 23:13
                                                    Nie skurczy się na mrozie folijka jak będziecie w nią często
                                                    dmąć....LEEEEEEEEEEEĆĆĆĆĆĆĆ !!!!!!!
                                                  • gofa Re: Folijka 18.06.02, 19:52
                                                    ej ej...slonce grzeje a Wy tutaj o mrozie? chcecie jakies licho sciagnac co?
                                                    bedziemy sie martwic czy zamarza folijka jak pierwsze mrozy przyjda!;)
                                                  • faciu Re: Folijka 18.06.02, 23:12
                                                    Folijkomaniacy muszą mysleć perspektywicznie, jeżeli chcą osiagnąć
                                                    sukces.....Już za 4 lata Polska mistrzem swiata...
                                                    :))
                                                  • yhwh Re: Folijka 23.06.02, 13:36
                                                    eeeee tam, za 2 lata mistrzem europy.

ale wiecie co sie okazalo, ze najlepsze wcale nie sa folijki amerykanskie -
                                                    choc te tez bardzo dobre, ale podroby z turcji!!!!

ciekawe, no nie??? nie po raz pierwszy okazuje sie, ze turcy w podrobach sa
                                                    calkiem niezli!
                                                  • wook Re: Folijka 23.06.02, 20:37
                                                    zawsze byli dobrzy w podróbach:)))
                                                  • yhwh Re: Folijka 09.08.02, 16:40
                                                    Hey!
                                                    Jeszcze nie umarliśmy, wciąz jesteśmy aktywnie - rozpoczynamy kontratak!!!!!
                                                  • wook Re: Folijka 09.08.02, 18:28
                                                    a kogo teraz będziemy łoić?
                                                  • faciu Re: Folijka 09.08.02, 20:58
                                                    Farbowanie włosów i folijka.. no tego tobym nie przypuszczał, alem dziś na
                                                    własne gały obaczył....
                                                  • yhwh Re: Folijka 26.08.02, 16:03
                                                    zbliza sie mecz z san marino!!!!
                                                    musimy sie zjednoczyc - kazdy po kilka zestawow folijek najwyzszych lotow .
                                                    wiem, ze takie teraz ciezko zdobyc, bo wykupiono je dla bialego papy, ale moze
                                                    gdzies pod lada, w tym czy tamtym sklepie :)))
                                                    aha! twarz na bialo-czerwono - koniecznie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka