gofa 14.06.02, 12:42 znalezione w internecie ( jak zwykle ;) - www.nowiny.media.pl/apps/pbcs.dll/article? Site=NW&Date=20020614&Category=REGION00&ArtNo=206130018&Ref=AR uwazam ze to skandal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: płać podatniku 14.06.02, 12:59 Gofa, proszę, skopiuj ten tekst. Przecież wiesz, że takie linki nie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: płać podatniku 14.06.02, 13:03 jeju...ale tego troche jest...gosia moze skopiuj i wklej adres w IE...jak sie nie uda to puszcze Ci mailem, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: płać podatniku 14.06.02, 13:40 Gofa, nie udało mi się. Wyślij mi, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Re: płać podatniku IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 14.06.02, 14:25 dzialaja, tylko trzeba wyciac calosc i wkleic :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: płać podatniku 14.06.02, 16:09 trzeba było ten wątek zatytułować "studia prezydenta". Czy to takie dziwne? skoro pracownicy UM utracili prawo do częściowej refunadacji kosztów nauki, to pieniążki te można przeznaczyć na studia "biednego" pana prezydenta, no cóż musi wykorzystać jeszcze ostatnie dni na stołku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: płać podatniku 14.06.02, 16:22 Czytałam. No nieźle, a kiedyś się mówiło o płatnych studiach dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: płać podatniku 14.06.02, 20:54 studia z zakresu UE i samorządu rozumiem, niech się kształcą. Ale kurs na członków rady nadzorczej? To jest bezczelstwo nr1. Przecież to po to, żeby miał kto po utracie prezydenckiego stołka gdzie zasiąść, a to co będzie robił ten człowiek po zakończeniu urzędu to jego sprawa prywatna. Tak sobie spekuluję, że nawet jak RM nie podpisze, to i tak ten pan dostanie pieniążki do rączki jako nagrodę i zapłaci sobie za te studnia i jeszcze zwrot 19% dostanie w następnym roku 0 jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: płać podatniku 15.06.02, 09:13 ale mówi się że w kasie miejskiej nie ma pieniędzy, to wreszcie jak jest, są te pieniądze czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: płać podatniku 15.06.02, 16:26 wook, JUZ nie ma ... a swoja droga...ciekawe jakie to studia co tak maja horyzonty poszerzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: płać podatniku 15.06.02, 20:06 hm! to studia podyplomowe w Warszawie, to pewnie dużo muszą rozszerzać horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: płać podatniku 15.06.02, 23:53 chodzi mi o to jaki to dokladnie kierunek jest tak przydatny...wiesz wook...moze tez by sie zapisac...tylko kto zaplaci? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: płać podatniku 16.06.02, 08:54 studia w Warszawie? do kosztu trzeba doliczyć dojazd, dietę, nocleg w hotelu. Licząc, że zajęcia będą piątek, sobota, niedziela co drugi weekend to miesięcznie to będzie.... około 1800 złotych, czyli całościowo więcej niż sam kurs. Za te pieniądze można utrzymać jedno stanowisko pracy w urzędzie, pensja plus obciążenia socjalne. Ale tak naprawdę, jeżeli to są studia z zakresu UE to warto, to ludzie z tymi uprawnieniami będą mogli rozdzielać fundusze pomocowe. Natomiast w przypadku studiów na członków rad nadzorczych to byłbym przeciwny, bo to czysta prywata za publiczne pieniądze. Wasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś