Gość: colo IP: 195.117.14.* 18.06.02, 14:49 Jestem zupełnie z innego regionu kraju. Ciekawy jestem, czy macie w Przemyślu jakiś super lub hipermarket. Drugie pytanie to ilu mieszkańców jest w Przemyślu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beskider Re: Przemyśl IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 18.06.02, 16:52 Hmmm, a co to jest supermarket? Nigdy nie slyszalem tego slowa... Jesli Ci chodzi z angielskiego o super rynek (market), to Rynek w Przemyslu mamy super, z podcieniami i fontanną . Co do mieszkancow to nie wiem. Na forum jest okolo 10... jesli liczyc ze kazde z nas ma rodzine, to prosty rachunek: 10 razy 4 (statystyczna rodzina, czyli uklad dwa na dwa)wychodzi 400. Może Przemyśl ma 400 mieszkancow :) Przemyśl to sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Przemyśl 18.06.02, 18:22 wpisz w wyszukiwarkę słowo "Przemyśl" i wszystkiego się dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
lelum1 Re: Przemyśl 18.06.02, 19:57 Witaj Colo. Nasz Przemyśl ma mniej o około 10 tys. mieszkancow niz Twoje miasto :-) Pewnie pytasz sie zeby porownac sobie liczbe mieszkancow do liczby postow na forum. Otoz powiem Ci ze tak duza liczba postow u nas nie ma odzwierciedlenia niestety w poziomie dyskusji. Osob jest tu okolo 10 w tym okolo 7 to kolo wzajemnej adoracji. Zamienili forum w czat i uwazaja ze to sukces ze taka ilosc postow. Fakt na tym forum nie ma przeklenstw i z tego ja tez jestem dumny. Jest na pewno kulturalniej niz na innych forach z pierwszej strony. Nie ma tez watpliwosci ze ludzie sie tu wpisujacy poza pojewdynczymi moze dwoma wyjatkami sa fanami Przemysla i duzo dla tego miasta chca zrobic. Szkoda tylko ze co poniektorzy nie potrafia konkretnie odpowiedziec na Twoje pytanie tylko odsylaja Cie do strony internetowej, jakbys nie wiedzial ze tam mozna to znalezc. Zapraszamy do Przemysla bo to najpiekniejsze miasto w poludniowo-wschodniej Polsce. Moze nie jest docenione tak jak powinno byc ale jak kiedys przyjedziesz to zrozumiesz na czym polega jego piekno (domy, i polozenie). Przyjedz, odwiedz, naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Grunt to talent dydaktyczny IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 18.06.02, 21:18 jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Przemyśl 18.06.02, 22:49 lelum1 napisał(a): > Szkoda tylko ze co poniektorzy nie potrafia konkretnie odpowiedziec na Twoje > pytanie tylko odsylaja Cie do strony internetowej, jakbys nie wiedzial ze tam > mozna to znalezc. Szkoda, że Ty nie odpowiedziałeś na te pytania, a swoją odpowiedź zacząłeś jak zwykle od żalów. Odpowiedz Link Zgłoś
lelum1 Re: Przemyśl 18.06.02, 23:51 I szkoda ze Ty nie wiesz ze Colo jest z Piotrkowa Trybunalskiego, co oznacza ze Przemyśl jest mniejszy o 10.000 mieszkańców. Troche checi i mozesz sie domyslec ze odpowiedz dla niego byla jak najbardziej konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colo Re: Przemyśl IP: 195.117.14.* 19.06.02, 08:29 Gratuluję śledztwa w sprawie mojego rodzinnego miasta. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Przemyśl 19.06.02, 12:19 lelum1 napisał(a): > I szkoda ze Ty nie wiesz ze Colo jest z Piotrkowa Trybunalskiego, co oznacza ze > > Przemyśl jest mniejszy o 10.000 mieszkańców. Troche checi i mozesz sie domyslec > > ze odpowiedz dla niego byla jak najbardziej konkretna. nie była konkretna, zapomniałeś napisać o super i hipermarketach :) Odpowiedz Link Zgłoś