Dodaj do ulubionych

Znowu Jacek Choma !!!

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 13:47
Moja znajoma brała ślub 2 kwietna i miała zamówiona usługę u P. Jacka Chomy w
jego zakładzie i prosze sobie wyobrazic że to co było pisane o tym zakładzie
moja znajoma doświadczyła na własenej skórze czyli została oszukana przez ten
nie godny poilecania zakład a umówiona sesja zdjęciowa nie doszła do skudku
po pan fotagraf Jacek Choma nie przyszedł na umówiona godzine do zakładu
tak że wszystkim odradzam usługę tego zakładu bo wnim pracujący ludzie z
właścicielem Jackiem Ch.to potencjalni naciągacze i oszuści.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 13:55
      Ja juz pisałam o tym panu Chomie że jest naciągaczem ale widzę że ludzie muszą
      sie na własnej skórze przekonać jakim jest krętaczem i oszustem i nie uczciwym
      rzemieślnikiem
      • Gość: Whity Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.phil.east.verizon.net 21.04.05, 19:24
        A dlaczego nikt kogo oszukal lub nabral ten fotograf nie zglosi tego do PIH lub
        instytucji ktora robi z tym porzadek ? Tak bedziecie sobie te informacje
        przekazywac jak jedna pani drugiej pani ?
        • Gość: renata z przemyśla Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:32
          ten zakład należy omijac szerokim łukiem a jego właściciela szczególnie to znany
          od lat oszust, naciągacz i krętacz; doświadczyłam tego na własnej skórze, jakość
          usług pozostawia wiele do życzenia a ceny są horendalnie wysokie(dla rencistów
          zabójcze), że o terminowości nie wspomnę, kultury osobistej zero, traktowanie
          klienta poniżej krytyki, PRZESTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Whity Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.phil.east.verizon.net 14.05.05, 01:14
            Czy przemyski magistrat nie czyta postow na tut.Forum?Jest tam podobno
            zatrudniony rzecznik prasowy!Mysle ,ze przydaloby sie !!!
            • Gość: marta Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:42
              ...z tym naciągaczem ktoś musi zrobić porządek ile można bezkarnie oszukiwać
              ludzi, może jakaś kontrola pih, czy sama nie wiem kogo...marta (kolejna ofiara )
              • Gość: klient Re: Znowu Jacek Choma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:59
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka