Dodaj do ulubionych

mc donalds w przemyslu

01.07.02, 15:32
pomiedzy ul jagielonska a torami kolejowymi w miejscu zielonego skweru - tam
gdzie stoja przystanki autobusowe powstanie ... fee jak ludzie moga to jesc,
brudne jedzenie nafaszerowane chemia
pan ktory dal zgode na lokalizacje w miejscu ladnego kawalka zieleni wylecial
juz z pracy... ale jaka wzial za to lapowke? pewnie smieje sie teraz z
polskiego prawa i z polskich urzedow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zigi Re: mc donalds w przemyslu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:42
      mam nadzieje że taka syfojadalnia nie powstanie - a ktos kto wydaje zezwolenia
      na stawianie czegoś takiego - musi to robić bo wyleci - facet nie zgodził się
      na postawienie metalowych garaży na starówce 2 radnym i jednemu wice
      prezydentowi - i wyleciał - taki los niestety
      • wook Re: mc donalds w przemyslu 17.07.02, 18:51
        niestety, ale McD... raczej powstanie, teren ten został podzielony na dwie
        działki, McD będzie sąsiadował z oddziałem jakiegoś banku, szkoda tylko tej
        zieleni, towarzystwa które tam przesiaduje i raczy się różnymi świństwami nie
        żal mi, a może pamiętacie że dawniej była tam jeszcze fontanna, teraz zasypana,
        spełnia rolę klombu.
        • wook Re: mc donalds w przemyslu 18.07.02, 18:34
          klamka zapadła, we wrześniu rozpocznie się budowę drogi dojazdowej do pawilonu
          McDrive, więcej na stronie: www.zycie.pl/informacje/info11.htm
          Szkoda mi tego "małpiego gaju" :(
          • Gość: !!!!!!!!promilek Re: mc donalds w przemyslu IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 15.02.03, 12:21
            Panikowali panikowali i nic ;)

Buahahaha...

Oszaleliście , jeśli myślicie że w mieście rencistów, kościołów i starców
            krowie ścierwo do żarcia będą sprzedawać ...

Po pierwsze - kogo oprócz uczniów szkoły średniej by żywili ???

Sądzicie że emeryt z rencistą pojdzie i wyda 12 peelenów na bułkę z frytkami i
            colą ???

P.S. Ja jadam w tej ścierwojadalni z chęcią ... No , ale wolę KFC ... ;)

!!!!!!!!promilek_globalistyczny
        • Gość: Rychu Re: mc donalds w przemyslu IP: 62.233.163.* 15.02.03, 16:10
          wook napisał:

> niestety, ale McD... raczej powstanie, teren ten został podzielony na dwie
          > działki, McD będzie sąsiadował z oddziałem jakiegoś banku, szkoda tylko tej
          > zieleni, towarzystwa które tam przesiaduje i raczy się różnymi świństwami nie
          > żal mi, a może pamiętacie że dawniej była tam jeszcze fontanna, teraz
          zasypana,
          >
          > spełnia rolę klombu.

Ten bank, to Kredyt Bank- ma teraz siedzibe przy Grunwaldzkiej.
          • Gość: !!!!!!!!promilek Re: mc donalds w przemyslu IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 17.02.03, 12:16
            Zaraz zaraz ... jaki bank ???

Ostatnio byłem na świętach w p-ślu i żadnej budowy ani pod bank ani pod
            ulubioną ścierwojadalnię nie ma ...

Wiec co wy ściemniacie do wafla ???

!!!!!!!!promilek_zdezorientowany
            • Gość: Rychu Re: mc donalds w przemyslu IP: *.bj.uj.edu.pl 17.02.03, 16:32
              Dobre wrozki mowia ze:
              Miasto dostalo za dzialke na ktorej ma stanac McDonalds 600 tys. zl.
              Rychu
              • gofa Re: mc donalds w przemyslu 17.02.03, 16:37
                czy dobre wróżki mówią coś jeszcze? ;)
                • Gość: !!!!!!!!promilek Re: mc donalds w przemyslu IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 18.02.03, 08:40
                  Tiaaa.... że nie mają nic do powiedzenia więcej ...

Pytam po wtóy raz : Gdzie ten pieprzony MC ?

W p-slu go nie widzialem ... ani banku ani MC ... tylko nadal drewniana buda z
                  zapiekankami ....

P.S.
                  Najlepsze zapiekanki są na ul. Poznańskiej w wawie ...

Takie z pudrem ;) ha ha ha ...

!!!!!!!!promilek_dociekliwy_w_kwestii_ścierwodajni
                  • gofa Re: mc donalds w przemyslu 18.02.03, 09:10
                    !!!!!!promilku_nerwowy_z_rana ;)
                    tego MC nie ma jeszcze!!!!!
                    więc nadal możesz te zapiekanki z pudrem ( cukrem? ;) zajadać :)
                    • Gość: Rychu Re: mc donalds w przemyslu IP: *.iz.uj.edu.pl 18.02.03, 12:42
                      A pamietacie pomnik lejtnanta Nieczajewa, ktory jeszcze pare lat temu stal tam
                      gdzie teraz ma byc ten bar pt.: "McDonalds"?

• gofa Re: mc donalds w przemyslu 18.02.03, 13:07
                        a czy ktoś pamięta co tam było wcześniej? :)
                        • fazi Re: mc donalds w przemyslu 18.02.03, 13:25
                          Przed pomnikiem? Aż taki stary to nie jestem...
                          Ale fontannę obok pamiętam, nawet kiedy była czynna, tj. chlapała wodą. I
                          dzieciaki się wokół świetnie bawiły.
                          Natomiast od strony Sanu była ciekawa rzecz. Zjeżdżało się z ul.Jagiellońskiej
                          ulicą (której nazwy nie pamięt) pod most kolejowy. Ulica ta miała dwie jezdnie,
                          jedną wyżej usytuowaną, a drugą niżej; oddzielone były ścianą oporową. Pod
                          pierwszym przęsłem mostu kierowcy większych pojazdów musieli uważać, żeby
                          wjechać na właściwą jezdnię, bo inaczej "bum" i dach uszkodzony.

gofa, czy to prowokacja? Znowu? Co jest z tym mostem?!
                          • gofa Re: mc donalds w przemyslu 18.02.03, 18:18
                            fazi, ja też nie jestem taka stara, żeby pamiętać co było przed pomnikiem w
                            tym miejscu (chyba ;)
                            fontannę pamiętam, a jakże...
                            ale co było przed pomnikiem i fontanną?
                            czy ktoś wie? :)

czy to prowokacja z mostem? ups... nie...jeśli tak to niechcący ;)
                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: mc donalds w przemyslu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 13:51
                      Otóż droga gofo ... ( hyh , ale odmiana ;) ) ...

Puder - czytaj śmierdząca 3 dniowa tapeta ...

Poznańska w Warszawie - Pigalak Polski ...

Takie stare prukwy 50 przebiegowe wystają pod latarniami ... ;)

!!!!!!!!promilek_zdegustowany
                      • gofa Re: mc donalds w przemyslu 27.02.03, 14:03
                        oj drogi !!!!!!!!promilku (ależ odmiana ;) - cóż za spostrzeżenia! ;)
              • fazi Re: mc donalds w przemyslu 18.02.03, 13:54
                Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Dobre wrozki mowia ze:
                > Miasto dostalo za dzialke na ktorej ma stanac McDonalds 600 tys. zl.

Coś, moim zdaniem, małodobre te wróżki. Dlaczego tak tanio?
                Kiedy wreszcie nauczymy się "łupić złupione"?
                • Gość: Rychu Re: mc donalds w przemyslu IP: 62.233.163.* 18.02.03, 19:15
                  Czesc!
                  Przed II wojna byl tam mlyn- tak okolo w tej czesci Jagiellonskiej.
                  Po wojnie pomnik lejtnanta Nieczajewa- sowieckiego zolnierza, ktory ze swoimi
                  towarzyszami bronil mostu kolejowego na Sanie przed Niemcami w dniu napasci
                  Niemiec na ZSRR (22 czerwiec 1941). Bronil malo skutecznie, gdyz Niemcy
                  opanowali most, a Sowieci nie zdazyli go wysadzic.

Dzialke pod McDonalda sprzedano za (podobno) 600 tys zl - nie wiem jaka ma
                  powierzchnie. Dla porownania remont Kamiennego Mostu- 2,4 mln zl.
                  Pozdrawiam Rychu
    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: mc donalds w przemyslu IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 08:42
      A ścierwodajni jak nie ma , tak nie ma ...

!!!!!!!!promilek
      • rychu_z_przemysla Re: mc donalds w przemyslu 24.03.03, 10:47
        jest za to most kamienny,
        a smieciowego zarcia brak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka