Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:06 Dlaczego komentarze do artykułów dotyczących Przemyśla z głównej strony "GW Rzeszów" nie są zamieszczane tutaj, tylko na rzeszowskim forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domb Re: Dziwne to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:17 Bo tak jahwe chce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Dziwne to forum 06.05.05, 11:14 Gość portalu: mm napisał(a): > Dlaczego komentarze do artykułów dotyczących Przemyśla z głównej strony "GW > Rzeszów" nie są zamieszczane tutaj, tylko na rzeszowskim forum? Sporo wody w Sanie już popłynęło kiedy prosiłem o to rzeszowską redakcję Wyborczej, ale nie przejęto się moimi grzecznymi, wielokrotnie ponawianymi prośbami. Tylko admini forum "O forum" na moją prośbę, w drodze wyjątku, kierowali komentarze na forum Przemyśl. Wiem, że w innych forach takie przenoszenie wątków- komentarzy nie jest żadnym problemem i jest standardem. Niestety nie w rzeszowskiej redakcji GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dziwne to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:29 W takim razie ktoś z GW w Rzeszowie bedzie musiał znaleźć inną pracę. No chyba, że nas posłucha/ją. Odpowiedz Link Zgłoś