Dodaj do ulubionych

PiS nie Przemyśl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:34
Usłyszałem że Marek Kuchciński nie dopuścił nikogo z Przemyśla do listy.
Nawet senatorów mamy mieć z Jarosławia i Krosna! Nie dajmy się! Nie będą inni
pluć nam w twarz!
Obserwuj wątek
    • Gość: voyto Re: PiS nie Przemyśl IP: 212.160.138.* 04.08.05, 13:15
      co to kogo obchodzi... mam nadzieje że Pisiory nie wejdą do parlamentu, a jeśli
      jakimś cudem wejdą, to zapewniam że nie porządzą dłużej niż 3 miesiące...ide o
      zakład z każdym
      • rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 13:17
        Gość portalu: voyto napisał(a):

> co to kogo obchodzi... mam nadzieje że Pisiory nie wejdą do parlamentu, a jeśli
        >
        > jakimś cudem wejdą, to zapewniam że nie porządzą dłużej niż 3 miesiące...ide o
        > zakład z każdym

Mnie to obchodzi.
        PiS na pewno wejdzie do parlamentu i porządzi dłużej niż 3 miesiące.

• Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 13:25
          Oby NIE z takim skutkiem, jak to czynią w Przemyślu. Obawiam się jednak, że tak
          właśnie skończą się ich rządy. W końcu to oni wymyślili zasadę TKM. A Ty Rychu
          pamiętaj co teraz piszesz, ludziska mają dobrą pamięć.
          • rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 13:36
            Będę pamiętał, co piszę.
            Szkoda, że nie masz stałego nicku, bo łatwiej byłoby przypomnieć ci o tym.

• Gość: free Re: PiS nie Przemyśl IP: 80.51.180.* 04.08.05, 23:09
            mam nadzieję również ,że nie wejdą
    • rapapo Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 14:45
      Póki co przemyskim kandydatem z PiSu jest tylko Marek Kuchciński, który
      startuje z 1 miejsca. Do senatu kandydatami są panowie z Krosna i Jarosławia,
      pod takimi kandydatami zbierane są głosy poparcia.
      Pozdrawiam
    • rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 05.08.05, 13:24
      Gość portalu: bronx napisał(a):

> Usłyszałem że Marek Kuchciński nie dopuścił nikogo z Przemyśla do listy.
      > Nawet senatorów mamy mieć z Jarosławia i Krosna! Nie dajmy się! Nie będą inni
      > pluć nam w twarz!

Twoje stwierdzenie jest zupełnie bez sensu, Kuchciński bedący kandydatem
      z Przemyśla, z numerem 1 na liście PiS, ma największe szanse dostać się do
      parlamentu.

• Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 13:34
        Rychu! Po co robić wybory, skoro w Przemyślu oprócz Kuchcińskiego PiS nie ma
        żadnego innego, dobrego kandydata. Proponuję dla Kuchcińskiego poselski fotel
        na zasadzie dziedziczenia, a w dalszej kolejności oczywiście sukcesję po nim
        obejmę jego dzieci, wnuki, prawnuki itd. Co Ty na to Rychu, nadworny pisarzu P.
        Prezydenta, a teraz rzeczniku PiSuarów?
        • rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 05.08.05, 13:44
          Czy twój post mam traktować serio, czy jako żart?
          • Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 14:37
            Traktuj jak chcesz, przecież i tak na jedno wychodzi, nieprawdaż???? Niech
            sobie posłuje ile chce i jak chce. Zresztą jak to robił widać gołym okiem. Po
            prostu nic nie robił oprócz wygłaszania bzdurnych, szowinistycznych przemówień
            w dniu 3 maja i 11 listopada. I dlatego startuje z 1 miejsca! Z każdego innego
            zobaczyłby Sejm jak świnia niebo. Amen.
            • Gość: free Re: PiS nie Przemyśl IP: 80.51.180.* 05.08.05, 17:25
              tak samo myślę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka