Gość: bronx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:34 Usłyszałem że Marek Kuchciński nie dopuścił nikogo z Przemyśla do listy. Nawet senatorów mamy mieć z Jarosławia i Krosna! Nie dajmy się! Nie będą inni pluć nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voyto Re: PiS nie Przemyśl IP: 212.160.138.* 04.08.05, 13:15 co to kogo obchodzi... mam nadzieje że Pisiory nie wejdą do parlamentu, a jeśli jakimś cudem wejdą, to zapewniam że nie porządzą dłużej niż 3 miesiące...ide o zakład z każdym Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 13:17 Gość portalu: voyto napisał(a): > co to kogo obchodzi... mam nadzieje że Pisiory nie wejdą do parlamentu, a jeśli > > jakimś cudem wejdą, to zapewniam że nie porządzą dłużej niż 3 miesiące...ide o > zakład z każdym Mnie to obchodzi. PiS na pewno wejdzie do parlamentu i porządzi dłużej niż 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 13:25 Oby NIE z takim skutkiem, jak to czynią w Przemyślu. Obawiam się jednak, że tak właśnie skończą się ich rządy. W końcu to oni wymyślili zasadę TKM. A Ty Rychu pamiętaj co teraz piszesz, ludziska mają dobrą pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 13:36 Będę pamiętał, co piszę. Szkoda, że nie masz stałego nicku, bo łatwiej byłoby przypomnieć ci o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: PiS nie Przemyśl IP: 80.51.180.* 04.08.05, 23:09 mam nadzieję również ,że nie wejdą Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: PiS nie Przemyśl 04.08.05, 14:45 Póki co przemyskim kandydatem z PiSu jest tylko Marek Kuchciński, który startuje z 1 miejsca. Do senatu kandydatami są panowie z Krosna i Jarosławia, pod takimi kandydatami zbierane są głosy poparcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 05.08.05, 13:24 Gość portalu: bronx napisał(a): > Usłyszałem że Marek Kuchciński nie dopuścił nikogo z Przemyśla do listy. > Nawet senatorów mamy mieć z Jarosławia i Krosna! Nie dajmy się! Nie będą inni > pluć nam w twarz! Twoje stwierdzenie jest zupełnie bez sensu, Kuchciński bedący kandydatem z Przemyśla, z numerem 1 na liście PiS, ma największe szanse dostać się do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 13:34 Rychu! Po co robić wybory, skoro w Przemyślu oprócz Kuchcińskiego PiS nie ma żadnego innego, dobrego kandydata. Proponuję dla Kuchcińskiego poselski fotel na zasadzie dziedziczenia, a w dalszej kolejności oczywiście sukcesję po nim obejmę jego dzieci, wnuki, prawnuki itd. Co Ty na to Rychu, nadworny pisarzu P. Prezydenta, a teraz rzeczniku PiSuarów? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: PiS nie Przemyśl 05.08.05, 13:44 Czy twój post mam traktować serio, czy jako żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caro Re: PiS nie Przemyśl IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 14:37 Traktuj jak chcesz, przecież i tak na jedno wychodzi, nieprawdaż???? Niech sobie posłuje ile chce i jak chce. Zresztą jak to robił widać gołym okiem. Po prostu nic nie robił oprócz wygłaszania bzdurnych, szowinistycznych przemówień w dniu 3 maja i 11 listopada. I dlatego startuje z 1 miejsca! Z każdego innego zobaczyłby Sejm jak świnia niebo. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś