cyrzej 04.08.05, 10:16 Wikary parafii na Kmieciach,spowodował kolizję drogową na ul.Węgierskiej. Po kielichu jeżdżą już wszyscy,policjanci,księża,posłowie,sędziowie,prokuratorzy i zwykli ludzie. Jak tak dalej pójdzie to nikt nie będzie bez grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opserwvtor Re: Wikary na bani. 04.08.05, 10:27 Napiszę tylko.... szkoda, to fajny księżulo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Wikary na bani. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:01 szkoda to jest tej kobiety,która została poszkodowana w tym wypadku.Była w wysoko zaawansowanej ciąży.Mam nadzieję że i z nią i z dzieckiem jest wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Wikary na bani. 04.08.05, 12:13 Gość portalu: patrycja napisał(a): > szkoda to jest tej kobiety,która została poszkodowana w tym wypadku.Była w > wysoko zaawansowanej ciąży.Mam nadzieję że i z nią i z dzieckiem jest wszystko > w > porządku. Też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Re: Wikary na bani. IP: 80.51.255.* 04.08.05, 20:47 Dziecko urodzilo sie i jest calkowicie zdrowe, Kobieta poszkodowana leży jeszcze w szpitalu ale jej stan jest dobry, Ksiadz zostal ukarany w sposob prawy ostrzej niz nie jeden pijany kierowca ktory bardziej narozrabial. Uwazam ze czas sie odczepic od tej sprawy bo i kobieta chce miec prywatnosc i nie zyczy sobie mieszania sie i rozmow na jej temat i ksiadz juz zostal ukarany wiec tez nalezy zostawic go w spokoju... sad i prokuratura jest od wymierzania sprawiedliwosci i to uczynili.. szkoda ze to sensacja bo to ksiadz... jak bylby to kierowaca ktory bylby pozadnie pijany to prawdopodobnie niktby sie tym nei zainteresowal... Odpowiedz Link Zgłoś
darino błyskawiczny wymiar sprawiedliwości ? 04.08.05, 22:38 Ksiądz już został ukarany ? Jeszcze nigdy nie widziałem tak szybkiego działania wymiaru sprawiedliwości - czyżby władza znów walczyła z Kościołem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicerapapo Re: Wikary na bani. 04.08.05, 12:18 A skąd macie taką informację? Kiedy to się stało i jakich urazów doznała ta Pani? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Wikary na bani. 04.08.05, 12:30 vicerapapo napisał: > A skąd macie taką informację? Wtorkowe wydanie NOWIN (wersja papierowa) > Kiedy to się stało i jakich urazów doznała ta Pani? Niedzela, godz. 19:05, ul. Węgierska. Kobieta w 9 miesiącu ciąży, trafiła na obserwację do Szpitala Wojewódzkiego w Przemyślu. Wikary miał miał blisko 1 promil alkoholu. Policja zatrzymała mu prawo jazdy. Obecnie wyjechał na urlop. Proboszcz był zaskoczony. Stwierdził, że sprawę wyjaśni i porozmawia z wikarym. Odpowiedz Link Zgłoś
vicerapapo Re: Wikary na bani. 04.08.05, 12:35 Była w innym samochodzie czy została potrącona? Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Wikary na bani. 04.08.05, 12:42 Jechała samochodem. Dokładnie tak: Opel corsa kierowany przez wikarego uderzył w tył samochodu tej samej marki (w nim siedziała kobieta w ciąży), a ten w skręcającego w lewo Forda fiestę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wikary na bani. IP: 80.51.255.* 11.08.05, 02:46 Byłeś tam?Skąd to wiesz?Jesteś tubą czyją?Nie na tym polega forum, aby forsować komuś znane fakty.Każda gruszka kiedyś spadnie.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Wikary na bani. 11.08.05, 11:12 Gość portalu: z napisał(a): > Byłeś tam? Nie. > Skąd to wiesz? Gazeta codzienna NOWINY - przeczytaj poprzednie wątki. > Jesteś tubą czyją? Nie. > Nie na tym polega forum, aby forsować > komuś znane fakty.Każda gruszka kiedyś spadnie.Powodzenia. Padło zapytanie udzieliłem odpowiedzi mi znanej z gazety. Nie lubię gruszek. PS. Żałuję, że wziąłem udział w tej dyskusji. Nie odpisuj bo już nie będę tego tematu kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: Wikary na bani. IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 10.08.05, 21:50 ludzie nie robcie paniki!nic sie nie stalo! to plotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Wikary na bani. IP: 80.51.180.* 10.08.05, 22:14 to nie jest plotka Odpowiedz Link Zgłoś
darino "groźny wikary" 17.08.05, 08:10 "PRZEMYŚL. Wikary z parafii pw. Matki Bożej Królowej Polski w Przemyślu, będąc pod wpływem alkoholu spowodował wypadek, w którym ucierpiała kobieta w 9 miesiącu ciąży. Na razie duchowny unika odpowiedzialności. Zdaniem pełnomocnika poszkodowanych, odgraża się im, że "jeśli media będą go atakowały, to do sprawy włączy się jego prawnik"." www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=II%2ETXT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: "groźny wikary" IP: 80.51.255.* 18.08.05, 17:07 Czy ktoś może podać imię i nazwisko tego bufona?Straszyć to on może swego... Ale oczywiście kazde wytkniecie błędów pasterzom dusz(czyich)jest atakiem na kościół.Dopuścił się przestępstwa i jeszcze się stawia. Czy przemyska policja cos na temat tego przestępstwa wie?Opublikowała jakis komunikat? Ile pokoleń musi przeminąć, aby WSZYSCY byli równi wobec prawa?? Tego nawet Absolut nie wie, a to jest fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś