Dodaj do ulubionych

prof. Lech Kaczyński

IP: *.mcon.pl 17.08.05, 19:45
zostanie Prezydentem Polski, a Prawo i Sprawiedliwość wygra wybory
parlamentarne!!!

Wreszcie ktoś normalny !

Obserwuj wątek
    • Gość: Jur@ Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:48
      no coment...
    • Gość: or Re: prof. Lech Kaczyński IP: 83.17.119.* 17.08.05, 22:11
      A który prezydent dał mu profesurę? :P

Czy przypadkiem nie ten, dla którego najpierw pracował, a później go mieszał z
      błotem? :]

PiSuarom w Przemyślu mówimy nie :>
      • Gość: free Re: prof. Lech Kaczyński IP: 80.51.180.* 17.08.05, 22:57
        ZDECYDOWANE N I E .Pokazali w Przemyślu co potrafią
        • Gość: krot Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:21
          tym panom już dziękujemy...
          • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 22.08.05, 14:06
            Do góry mości Panowie i Panie, do góry... :]
            • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 26.08.05, 20:04
              do góry !!!!
              • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 03.09.05, 11:22
                Prezydent !
                • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 07.09.05, 18:55
                  Do góry, w końcu czas kampani.
                  Głosujcie na Lecha, rzecz jasna także na PiS !!!
                  • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:26
                    Głosuj se sam i oby to był jedyny głos.
                    • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 10.09.05, 11:50
                      Uwaga, uwaga - w najbliższy czwartek w programie Tomasza Lisa w jednej z
                      ogólnopolskich telewizji, Prezydent Lech Kaczyński weźmie udział w pojedynku na
                      argumenty, zaś przeciwnikiem będzie Włodzimierz Cimoszewicz.

Swoją drogą, w ostatnim programie, Donald Tusk troche dał ciała w jego
                      zderzeniu z Cimoszewiczem.

Lech Kaczyński, Lech Kaczyński, Lech Kaczyński !!!
                      • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:41
                        Lech Kaczyński??? A kto to taki???? Aaa, ten konus z wiecznie wykrzywioną gębą.
                        • Gość: zaciura Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.mcon.pl 10.09.05, 15:40
                          Żałosne jest to w jak dziecinny sposób usiłujesz oceniać ludzi.
                          Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że Ty drogi Jerry miałeś chyba
                          dzieciństwo pod górkę...
                          Dyskredytujesz człowieka tylko dlatego, że nie jest fotogeniczny?
                          Hahaha, wolę takiego "konusa" z dobrym programem (przeczytaj go sobie zanim
                          znowu cos napiszesz) niż pseudo farbowanych i opalonych przygłupów.
                          Ale przecież o gustach się nie dyskutuje.
                          • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:33
                            Żałosne jest to, że forujesz człowieka z twarzą wykrzywioną nie
                            fotogenicznością, tylko nienawiścią do kazdego myślącego inaczej. Podaj mi
                            przykład jednej pozytywnej inicjatywy tego człowieka, co oprócz PiS stworzył
                            trwałego? Metoda Kaczyńskich jest prosta - po trupach do celu. Jaki program????
                            Głupawe hasła na zasadzie: obywatelu czy chcesz być młody, bogaty, zdrowy,
                            piękny i rządzony przez PiS??? To czym ten program rózni sie od programu
                            opalonych przygłupów??? Wiec gustuj dalej, powodzenia! Twoje '"prawo"
                            i "sprawiedliwość" najpełniej pokazuje w Przemyśu co nas czeka po wyborach. Ja
                            dziękuję!! A Ty Zaciura pracuj dalej w PGM-ie.
    • Gość: God [...] IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 12:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: z [...] IP: 80.51.255.* 18.08.05, 16:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: God do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:07
        Ludzie maja racje, jesteś porąbany.
        • Gość: z Re: do admina IP: 80.51.255.* 18.08.05, 22:34
          Co ja takiego KU.. napisałem, aby likwidować moj post????!!!!
          Jeżeli zrobil to ten dupek Rapaport, to ma przewalone.Oczekuję durniu komentarzy.Chcesz sądu?Napisz o co!?
    • Gość: grypsio Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:11
      Wreszcie ktoś normalny !

......przedni dowcip, przedni....nie powiem
    • Gość: z Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:58
      Leszek! Leszek!
    • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 13:42
      A tak przy okazji i na marginesie! Kaczyński jest dr. habilitowanym, więc nie
      można wobec niego używać tytułu profesora. Jeśli pracuje gdzieś na uczelni
      wyższej to jego tytuł może brzmieć dr hab.Lech Kaczyński prof. np. ....
      • Gość: eks Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.dami / 81.15.189.* 30.08.05, 12:35
        > A tak przy okazji i na marginesie! Kaczyński jest dr. habilitowanym, więc nie
        > można wobec niego używać tytułu profesora. Jeśli pracuje gdzieś na uczelni
        > wyższej to jego tytuł może brzmieć dr hab.Lech Kaczyński prof. np. ....

To oczywista prawda, ale przecież burak Zaciura o tym nie ma pojęcia ,no bo
        skąd.
        • Gość: Pogranicznik Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:39
          dr hab. Lech Kaczyński, prof. UKSW
          Dyscypliny KBN: nauki prawne
          Specjalności: prawo pracy
          Miejsca pracy, zajmowane stanowiska, pełnione funkcje: - Katedra Prawa Pracy
          UKSW - prof.
          Rozprawa habilitacyjna: - Renta socjalna, Uniwersytet Gdański; Wydział Prawa i
          Administracji, 1990

Promotor przewodów doktorskich: - 1999: Związkowa zdolność układowa, Stelina
          Jakub;

• Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 14:12
            Toż przecież tak napisałem! A przy okazji, co to za uczelnia - UKSW?
            • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 14:13
              Już wiem Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego!
              • Gość: Imac Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 30.08.05, 15:33
                W języku potocznym i kulturze akademickiej jest przyjęte tutułowanie "profesor"
                osób posiadających habilitację i piastujących stanowisko profesora na uczelni na
                której dana osoba wykłada.Stąd wyróznienie na profesorów tytularnych i
                zwyczajnych (którzy otrzymują nominację profesorską od prezydenta RP) Nie ma się
                czego czepiać w tym wypadku.
                • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 15:42
                  Nie czepiam się, napisałem o tym dla porządku. Masz rację że w języku potocznym
                  tak się MÓWI, natomiast w pisowni ta zasada nie obowiązuje. I o to tylko mi
                  chodziło.
                  • Gość: Imac Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 31.08.05, 07:07
                    > tak się MÓWI, natomiast w pisowni ta zasada nie obowiązuje. I o to tylko mi
                    > chodziło.

W pisowni rownież ta zasada obowiązuje. Wejdz na pierwszy lepszy uniwersytet i
                    poczytaj tablice na drzwiach. Tak się pisze także w oficjalnych pismach
                    urzędowych. Inaczej byloby gdyby osoba o której piszemy była doktorem
                    habilitowanym, a nie miała stanowiska profesorskiego na swojej uczelni.

p.s. nie zaliczam się do zwolenników osoby, o której piszemy.
                    • rapapo Re: prof. Lech Kaczyński 31.08.05, 09:06
                      Istnieją dwa stopnie profesorskie:
                      * niższy, tzw. uczelniany - nadzwyczajny,
                      * wyższy, tzw. belwederski - zwyczajny.

Pozdrawiam
                      • Gość: Imac Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 31.08.05, 15:44
                        > Istnieją dwa stopnie profesorskie:
                        > * niższy, tzw. uczelniany - nadzwyczajny,
                        > * wyższy, tzw. belwederski - zwyczajny.

Tak było. Od jakiegoś czasu pisze się najczęsciej: dr hab. Jan Kowalski, prof UW,
                        albo prof. dr hab. Jan Kowalski, aby odróżnić profesora mianowanego
                        (zwyczajnego) od profesora uczelnianego (nadzwyczajnego)
                    • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:15
                      I to jest nieuprawnione postępowanie. Podkreśla to również i jednoznacznie
                      kwestionuje Komisja Akredytacyjna MENiS kontrolująca wyższe uczelnie.
                      • Gość: Imac Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 03.09.05, 20:30
                        > I to jest nieuprawnione postępowanie. Podkreśla to również i jednoznacznie
                        > kwestionuje Komisja Akredytacyjna MENiS kontrolująca wyższe uczelnie.

Pierwszy raz słyszę. Poproszę o link do dokumentu, skoro jest to
                        tak "jednoznacznie" kwestionowane. I która komisja UKA czy PKA?
                        Studiowałem na nie jednym uniwersytecie i nie spotkałem się z czymś takim, aby
                        przyznawanie stanowiska profesorskiego przez uczelnię było
                        kiedykolwiek "nieuprawnione"
                        Niesłuszne i dziwaczne może być, kiedy stanowisko profesorskie otrzymuje
                        doktor, co przecież zdarza się na uczelniach typu "krzak" i innych (wyższe
                        szkoły zawodowe). Jednak nawet to nie jest "nieuprawnione"
                        • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:15
                          Nie czytasz dokładnie moich postów. Uprawnione jest używanie tytułu profesor,
                          ale nie wolno pisać tego tytułu przez nazwiskiem, tylko za. Bowiem jest to
                          jedyna rzecz, która odróżnia profesora tytularnego od uczelnianego. Zadzwoń
                          sobie do PAK-i i się ostatecznie dowiedz.
                          • Gość: Imac Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 05.09.05, 18:59
                            > Zadzwoń
                            > sobie do PAK-i i się ostatecznie dowiedz.

Chyba sobie kpisz. Lech Kaczyński nie jest moim kandydatem na prezydenta, a
                            nawet gdyby nim był, to napewno nie w takim stopniu, aby chciałoby mi się
                            gdziekolwiek dzwonić. Po prostu nie lubię czepiania się rzeczy, które są ogólnie
                            przyjęte i nie ma dla mnie znaczenia, czy sprawa dotyczy Kaczyńskiego, czy np.
                            Cimoszewicza.
                            Nie musze sprawdzać tego, co jest mi wiadome od lat. Uczelniane życie akurat
                            dobrze znam. To ty przytoczyłeś argument o tym, co według komisji akredytacyjnej
                            jest podobno "nieuprawnione", poprosiłem o jakikolwiek dowód i go nie
                            otrzymałem. Chyba Tobie powinno bardziej zależeć na uwiarygodnieniu własnych tez.
                            • Gość: Jerry Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 16:05
                              Ja nie muszę niczego udowadniać. Napisałem swój pierwszy post dla porządku i
                              tłumaczę Ci w czym rzecz. Żaden dr habilitowany nie odważy się użyć np.
                              służbowej pieczątki z takim opisem jaki przedstawiasz. Piszą sobie te tytuły
                              tylko na drzwiach gabinetu. Skoro znasz życie uczelniane, to przeczytaj
                              urzędowe pismo podpisane przez dr habiltowanego nie będącego profesorem
                              tytularnym i zobacz czy skrót prof. zanjduje sie przed czy po nazwisku.
                              P.S. Nazwisko Kaczyński jest przypadkowe, bo ono było w wątku, nic poza tym. To
                              co piszę nie ma nic wspólnego z kampanią wyborczą ani z moimi sympatiami
                              politycznymi.
    • Gość: grypsio Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:40
      nie ufam złodziejom Księżyca
      • Gość: voyto Re: prof. Lech Kaczyński IP: 212.160.138.* 30.08.05, 15:58
        a ja sie po prostu brzydzę tą mordą... i szczerze gorszę tym co ma "w środku"
      • Gość: Jur@ Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:59
        Ja wogóle nie ufam złodziejom :)
        • Gość: z Re: prof. Lech Kaczyński IP: 80.51.255.* 03.09.05, 11:41
          Jestes jura geniusz.Nie wpadłem na to, aby ufać złodziejom.Przekonałeś mnie!!!
        • Gość: Jur@ Re: prof. Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:18
          oczywiście tym, którzy nie kradną dla mnie :)
    • kober1 Re: prof. Lech Kaczyński 30.08.05, 16:18
      do góry....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka