Dodaj do ulubionych

Marek Kuchciński na posła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:36
Co sadzicie o jego kandydaturze na posła? Moim zdaniem duzo zrobil dla
Przemysla, minn. nie zlikwidowano izby celnej, przywrócono odprawy
fitosanitarne w Medyce, przywrócono pociągi, sąd okręgowy i gospodarczy,
walczy o przejscie graniczne w Malhowicach, interweniuje ws szpitala,
prokuratura dostala nowe pomieszczenia, walczy o Akademię, muzeum i stok,
powiedział, że jak PiS będzie miało Ministerstow Edukacji to Akademia
powstanie "odrazu". Walczmy o lepsze jutro dla Przemysla zaglosujmy na PiS!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: Marek Kuchciński na posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:48
      Ty DariO "odrazu" zapisz sie do tej Akademii. My, przemyślanie już mamy lepsze
      wczoraj, lepsze dziś (od 3 lat) i za więcej lepszego partii pod nazwą PiS
      dziękujemy.
    • Gość: jamownik Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 11.09.05, 21:34
      o
    • Gość: zorientowany Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 11.09.05, 21:37
      srata tata słyszałem ze ma parę wyroków za....
      • Gość: zorientowany Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 11.09.05, 21:39
        palił trawę ale sie nie zaciagał- całkiem jak Bil Clinton
    • Gość: z Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 12.09.05, 07:20
      Porażka nie ma ojca, sukces wielu ojców ma.To którym ojcem jest ten Kuchciński
      i ojcem czego?Gdzie mozna znaleźć szczegóły na temat jego wybitnej
      działalności.Sprowadzenie Kaczora do Przemysla o niczym nie swiadczy.To Kaczor
      wyrabiał sobie oblicze.
      • opserwvtor Re: Marek Kuchciński na posła 12.09.05, 10:08
        'Z' poczytaj tą stronkę:
        marekkuchcinski.webpark.pl/index.php
        • Gość: z Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 12.09.05, 10:42
          Apelował, a skutek apeli, przepraszam jaki?
          Interweniował!Przepraszam nie szukam dziury w całym, pytam o konkretne
          osiagnięcia, o skuteczność interwencji.Interwencja to posrednia pomoc w
          załatwieniu sprawy oczywistej lub nieoczywistej.Lepsze były by inicjatywy
          konkretne z pełnym sukcesem.A w sprawozdaniu ble,ble.
          Kuchciński mnie nie grzeje i nie ziębi, ale jak cos robic to robić dobrze, z
          sukcesem.A tu, jak dobrze to bez sukcesu, jak osiągnął sukces(?)to gdzie?
          • Gość: jacek Re: Marek Kuchciński na posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:38
            wkurza mnei cos takiego wszycy narzekaja, ze przemysl jest taki i sraki a jak
            jets posel z przemysla to od razu leca na niego bluzgi... ja tam nie jestem za
            kuchcinskim ale jak chcemy cos znaczyc to trzeba pchac tam swoich a nie cudzych
            czy ktos inny nam pomoze jak nie swoi? sami soebie odpowiedzcie na to pytanie.
            Ja juz wiem na kogo bede glosowal. Przynajmniej nie narzekam i nie marudze jak
            cala reszta i porownujac rzeszow do przemysla a tu niema co porownywac,
            rzeszow jest lepszym miatem i trzeba to otwracie przyznac a wizerunek przemysla
            mioga tylko zmienic mieskzancy albo poslownie z przemysla a nie z okolic.
            Pozdro i odwolajcie sie do wlasnego sumienia tylko nie narzekajcie potem jak
            zaglosujecie na osobe calkiem wam nie znana. na koniec taka mala anegdoda ale
            prawdziwa.

"W pewnym francuskim miescie byly wybory na mera miasta. Bylo kilku kandydatow
            ale jeden mer(poprzedni) mowi tak: Glosujcie na mnie bo ja juz ustawilem siebie
            i swoja rodzine przez ostatnie lata kadencji teraz zrobie cos dla miasta a Ci
            nowi beda znow ustawiac swoich na stolkach i dla miasta nikt nic nie zrobi"

puenta nasuwa sie sama.
            pozdro
        • Gość: Jura Re: Marek Kuchciński na posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:01
          Apeluje i interweniuje, by Polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatniej!!!
          Popierajcie moja kandydature!!! Ja! tylko Ja! wam pomoge
    • Gość: kamil Re: Marek Kuchciński na posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:32
      I na wojewodę, chociaż wypierał się:
      www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050729/REGION00/50728011/-1/CALYREGION
      • Gość: z Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 13.09.05, 19:11
        Ale bedzie cyrk! A czyż teraz go nie ma? Lechu jak to Lechu zawsze coś
        bełkocze, ale niedawno powiedział coś w miarę rozsądnego.cyt.Muszą upłynąć
        jeszcze dwie kadencje sejmu, aby było normalnie"
        Ma rację, czy nie?
    • Gość: basia Re: Marek Kuchciński na posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:11
      up
      • Gość: z Re: Marek Kuchciński na posła IP: 80.51.255.* 20.09.05, 18:47
        7?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka