opserwvtor 19.10.05, 11:12 O godzinie 12:00 rozpocznie się chat z prezydentem miasta Przemyśla. www.przemysl.pl/serwis/index.php chat.pu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tira-rira Re: Już dziś chat z prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:35 Zapis czatu z prezydentem: www.przemysl.pl/serwis/index.php?url=info&id=322 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Już dziś chat z prezydentem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.05, 19:51 rewelka...zwłaszcza wypowiedź prezydenta: "porzemysl jest miastem nastawionym na rozwuj turystyki a prowadzone inwestycje maja na celu stworzenie nowych miesjc pracy mam nadzieje ze praca dla pana/pani sie znajdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Już dziś chat z prezydentem IP: *.comnet.krakow.pl 19.10.05, 20:19 Powinni to przepuscic przez maly korektor (np. przeklejajac do worda na chwilke;), ten i poprzednie i dopiero wtedy wpiac na www. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Już dziś chat z prezydentem 20.10.05, 12:32 Pod zapisem czatu podpisał się p. Wołczyk. A w tekście błędów, a błędów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Już dziś chat z prezydentem IP: *.hexen.przemysl.net.pl 20.10.05, 17:58 Widze ze nie potrafi tu nikt skupic sie na niczym innym jak na wytykaniu bledow, a ja powiem to tak czat jest luzna forma wypowiedzi wiec dopuszczalne jest niedbalstwo jezykowe, czy wolelibyscie aby bylo poprawiane, wypowiedzi zmieniane?? czy o to chodzi?? mysle ze nie jest to dyskusja na zywo - jak w programach na zywo sa wpadki "Keksy" tak samo na czacie zdarzaja sie bledy. Wiec moze skupic sie na tym co rzeczywiscie bylo przedmiotem czatu, a nie na bledach ortograficznych czy przejezyczeniach - to takie dziecinne. p.s. Pod zapisem podpisałsie p. Porada, a nie p. Wołczyk - jesli chodzi o rzetelnosc wypowiedzi mojego poprzednika. Pozdrowienia dla Wszystkich zaangażowanych :-))))))) Róbmy swoje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Już dziś chat z prezydentem 21.10.05, 13:25 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Widze ze nie potrafi tu nikt skupic sie na niczym innym jak na wytykaniu bledow > , > a ja powiem to tak czat jest luzna forma wypowiedzi wiec dopuszczalne jest > niedbalstwo jezykowe, czy wolelibyscie aby bylo poprawiane, wypowiedzi > zmieniane?? czy o to chodzi?? mysle ze nie jest to dyskusja na zywo - jak w > programach na zywo sa wpadki "Keksy" tak samo na czacie zdarzaja sie bledy. Wie > c > moze skupic sie na tym co rzeczywiscie bylo przedmiotem czatu, a nie na bledach > ortograficznych czy przejezyczeniach - to takie dziecinne. Twoje argumenty zupełnie mnie nie przekonują. Dlaczego na oficjalnej stronie miasta mają znajdować się błędy ortograficzne? Dlaczego ty nie skupiłeś się w swoim wątku "na tym co rzeczywiscie bylo przedmiotem czatu?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyTusk Re: Już dziś chat z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:38 Może się jeszcze przypiepszych, że na zdjęciu jest z laptopem? Odpowiedz Link Zgłoś