opserwvtor 14.11.05, 11:45 Czy odbędzie się w tym tygodniu w środę? Czy w przyszłym, ktoś coś wie? Bo mam kilka pytań, a zauważyłem że UM nie odpowiada już na emaile. Albo moje pytania są trudne ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marianek Re: Chat - kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:33 Po prostu kolego nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem więc mają cię daleko gdzieś ... coś o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Chat - kiedy? 14.11.05, 13:37 Ale kiedyś - kiedyś ;) - odpisywali. Może się obrazili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek Re: Chat - kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:53 Kiedyś Ci odpisywali .... ale za bardzo byłeś dociekliwy i za dużo ich nagabywałeś .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek praca w UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:01 Pracując w UM nie miałby możliwości siedzieć na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Chat - kiedy? 14.11.05, 13:58 Czy to moja wina, że o wszytkim dowadujemy się w ostatniej chwili. A ja jestem bardzo ciekawy np o czym dokładnie rozmawiano na posiedzeniu komisji urbanistyczno-architektonicznej: www.przemysl.pl/um/mkua/index.htm O jaki pawilonie mowa na posiedzeniu 20 kwietnia 2005: "Koncepcja architektoniczna pawilonu usługowo-handlowego przy ul. Mickiewicza, Zana w Przemyślu – wersja poprawiona po uwagach z posiedzenia I/05." Lubię jak sprawy załatwia się w tym samym dniu, dlatego chciałbym już wiedzieć o wyniku następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Chat - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:18 szkoda czasu na bzdurne gadanie i tak nikt nie odpowie na konkretne pytania chodzi tylko o to aby pokazać jaki to prezydent jest medialny i złotousty ale z tego nic nie wynika trzeba oprócz tego jeszcze pracować a nie mydlić oczy jak to wszystko nasza władza robi dobrze i jest nieomylna tak jak przywódca Korei.Prawda wygląda inaczej myślę że Arkadiusz S w swoim wywiadzie ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Chat - kiedy? 14.11.05, 21:22 Lepiej coś robić niż stać z założonymi rękami i patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_wolczyk Re: Chat - kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:45 Na chat z Prezydentem Miasta Przemyśla Robertem Chomą zapraszamy w dniu 23 listopada. Początek jak zwykle o godzinie 12.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chat - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:11 ja wolałbym na żywo poczatować;) a dlaczego pan prezydent ma takie smutne oczy otoczone żółto-czarnymi obwódkami w okolicy nosa, na tej fotce z kamerą? Czy to nie jest objaw jakiegoś cierpienia na zaburzenia emocjonalne? Lub uraz psychiczny powstały w wyniku traumatycznych wydarzeń? Bezsenności? leczącym doświadczeniem mogą okazać się relacje z innymi ludźmi niż dotychczas go otaczający;) Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Będę drążył... 16.11.05, 22:57 Będę na chacie znowu drążył tematy: - powiększenie miasta - linie mzk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Będę drążył... IP: 80.51.180.* 16.11.05, 23:37 Podobno na miejscu salonu Fiata ma być sklep Plus-a, wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Będę drążył... 16.11.05, 23:44 No właśnie nie wiem co dalej. Na forum przemysl24.pl jedna osoba pisała, że PlusDiscount ma być na Zana. Domyślam się, że chodzi o działkę w której posiadaniu była firma Teng z Krakowa: teng.pl/teng/pl/pdf/przemyslPL.pdf Firma ta sprzedała wszystkie działki właśnie Plusowi. Odpowiedz Link Zgłoś