Dodaj do ulubionych

Tęsknota za pięknym Przemyślem

08.10.02, 18:40
Pozdrawiam i ściskam wszystkich szczęśliwych, którzy żyją w najpiękniejszym
mieście w Polsce - Przemyślu. Całuski od Krakuski, pozdrowienia dla Uśki z 22
stycznia
Obserwuj wątek
    • austinpowers Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem 09.10.02, 09:21
      a ja tęsknię za pięknym Krakowem...
      • Gość: artie Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:13
        Chyba się nie podlizujesz? ;-)
        • apcia Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem 10.10.02, 12:10
          Gość portalu: artie napisał(a):

> Chyba się nie podlizujesz? ;-)

A jaki mogłabym mieć w tym cel? Bardzo lubię to miasto i nie mam zamiaru się z
          tym ukrywać!!
          • Gość: artie Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 12:57
            ... a to Bóg Ci zapłać za dobre słowo! :-))
            • hrin Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem 11.10.02, 14:01
              jakim miastem jest przemysl \, to kazdy widzi ,a jak nie widzi to niech zaluje
              (ja zaluje).tesknic za nim mozna , ja tam bardziej tesknie za ludzmi ale
              przedewszystkim za tym tanim spirytusem marki royal american :))
              pozdrawiam wszystkich milosnikow grodu nad sanem
              niech zyje franz josef
              • Gość: artie Re: Tęsknota za... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 14:59
                Hrin, mam dla Ciebie dobrą wiadomość: Twój ulubiony spirytus chyba staniał,
                skoro mój kolega kupił butelkę importowanej ;-) wódki za 4 zł, a dwie oferowano
                mu za 7. Wracaj, czas promocji być może ograniczony (do wyczerpania zapasów).
                • Gość: hrin Re: Tęsknota za... IP: *.proxy.aol.com 12.10.02, 12:48
                  ja juz sie doczekac powrotu nie moge , a wracam do kraju 19 niestety niewiem
                  kiedy odwiedze moje ukochane miasto poniewaz semestr juz trwa prawie miesac a
                  ja musze kiedys zaczac konczyc te studia(heh). ale za chwilke dzwonie do domu
                  zzeby brat mi zakupil rezerwy na czarna godzine (znaczy sie pare litrow na
                  godzine) ,i oczywiscie powiem rodzica zeby mi przywiezli na okecie
                  przynajmniej ze 2 literki(uparli sie zeby po mnie przyjechac)
                  • Gość: blaszczyk_witold Re: Tęsknota za... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 11:11
                    Welcome home hrin.
                    Z rzeczy miłych to procenty staniały kosztem akcyzy,życ nie umierać hi,hi.
    • Gość: Monika Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 23:45
      Pozdrawiam moje miejsce urodzenia z Trzebnicy |Dolny Śląsk|!!!Siunka
    • Gość: medion Re: Tęsknota za pięknym Przemyślem IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 23:10
      a kto ta uska z 22 stycznia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka