Dodaj do ulubionych

Webcam w Przemyslu?

IP: *.fys.sdu.dk 06.12.02, 09:43
Czy w Przemyslu jest jakas kamerka obecna w sieci?pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: stan Re: Webcam w Przemyslu? IP: vance* / 142.30.229.* 06.12.02, 21:57
      tak ! zainstalowana zostala kamera w twojej dupie he,ha,ha,ha....hi,hi,hi...
      • Gość: Staruch Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.fys.sdu.dk 07.12.02, 20:36
        Jestem pod wielkim wrazeniem poziomu! Zycze 100lat!
        • Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.12.02, 15:39
          Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze fakt
          ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka
          zasluge.
          • gofa Re: Webcam w Przemyslu? 08.12.02, 15:53
            Gość portalu: asda napisał(a):

> Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze
            fakt
            > ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka
            > zasluge.

przepraszam, ale czy ja tak powiedzialam? nie poczytuje sobie jako zasluge ze
            to forum istnieje...
            ...ale przeciez najlatwiej jest krytykowac, prawda? kazdy chciałby tu wpaść i
            poczytać same "fajne" rzeczy... ja też... ;) ale tak nie moznaaa...luuudzie...
            dajcie cos od siebie!

pozdrawiam niedzielnie
            gofa :)
            • ssaczek Re: Webcam w Przemyslu? 09.12.02, 21:07
              Gofa szkoda się strzępić na takich tępaków.
              • Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.12.02, 18:55
                ssaczek napisał:

> Gofa szkoda się strzępić na takich tępaków.
                I znowu wymyslanie. Patrz pierwszy moj list na tej liscie :)
                Mimo wszystko pozdrawiam (tepo)
            • Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.12.02, 18:53
              gofa napisała:

> Gość portalu: asda napisał(a):
              >
              > > Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze
              > fakt
              > > ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka
              > > zasluge.
              >
              > przepraszam, ale czy ja tak powiedzialam? nie poczytuje sobie jako zasluge ze
              > to forum istnieje...
              > ...ale przeciez najlatwiej jest krytykowac, prawda? kazdy chciałby tu wpaść i
              > poczytać same "fajne" rzeczy... ja też... ;) ale tak nie
              moznaaa...luuudzie...
              > dajcie cos od siebie!
              >
              > pozdrawiam niedzielnie
              > gofa :)
              Ty moze sobie nie poczytujesz ale gdy spytalem dlaczego jestes pod ochrona to,
              o ile dobrze pamietam, pol szekspira (pol bo z malej litery) mnie lekko
              zbluzgalo twierdzac, ze forum istnieje dzieki Tobie. Stad moj komentarz.
              Pozdrwiam wtorkowo :))
              • gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 10:27

> Ty moze sobie nie poczytujesz ale gdy spytalem dlaczego jestes pod ochrona
                to,
                > o ile dobrze pamietam, pol szekspira (pol bo z malej litery) mnie lekko
                > zbluzgalo twierdzac, ze forum istnieje dzieki Tobie. Stad moj komentarz.
                > Pozdrwiam wtorkowo :))

no prosze... wyobraź sobie asda, że nie wiem kto to szekspir ale to miło z
                Jego (Jej) strony... jeśli ktoś tak uważa to znaczy że bywał tutaj na forum :)
                ale chyba nie będziemy sie kłócić, co? zapraszamy częściej - pozdrawiam
                środowo-anginowo :)))
                • Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.12.02, 18:37
                  zapraszamy częściej - pozdrawiam
                  > środowo-anginowo :)))
                  dziekuje za zaproszenie, w miare mozliwosci oczywiscie skorzystam- pozdrawiam
                  zimowo- srodowo- wieczorowo :)
              • fazi Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 11:07
                Bogu dzięki - padło na szekspira!
                Uff...
                • gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 11:20
                  oj...fazi^ ... cos mnie sie wydaje że te doniczki to spadły na jedną głowę ;)
                  a może się mylę? :)
                  • ralston Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:18
                    Ale jest w końcu jakiś webcam w Grodzie nad Sanem?
                    • gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:22
                      no właśnie...my tu sobie gadu gadu i odbiegamy od tematu... przyznam, że sama
                      jestem ciekawa ... ale obawiam się że nie ma, a może sie mylę?
                      • ralston Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:26
                        A wszystko przez niejakiego Stana. Te buraczysko wrzuca śmieci na wszystkich
                        chyba dostępnych forach...
                  • fazi Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 14:59
                    gofa napisała:

> oj...fazi^ ... cos mnie sie wydaje że te doniczki to spadły na jedną głowę ;)
                    > a może się mylę? :)

Doniczkami to przysoliło sk.... . Z tego co wiem, z szekspirem to on niewiele
                    ma wspólnego.
                    • Gość: Muminek Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 23:57
                      No tak już się zaczyna bluzganie,
                      I doniczkami rzucanie,
                      Ale jak skończy się ta afera,
                      W końcu się dowiem czy jest ta kamera :))))))
                    • Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.02, 12:45
                      Dziekuje Gofie za zaproszenie, w miare mozliwosci bede korzystal.Pozdrawiam
                      sobotnie- niemarkotnie :)
      • Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:26
        Gość portalu: stan napisał(a):

> tak ! zainstalowana zostala kamera w twojej dupie he,ha,ha,ha....hi,hi,hi...

Jakiej WebCam używacie?
        Podajcie parametry techniczne. Camery, nie drutu.
        (dlaczego asda nie szuka Iki? chyba że coś z tym drutem... )
        ;)))
        pozdr
        • Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.02, 12:55
          nie wiem o co Ci chodzi szekspirze?
          • Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 22:10

> nie wiem o co Ci chodzi szekspirze?

To jasne i proste jak konstrukcja cepa.
            O Wideo po drucie ;)))
            pozdr
        • Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.12.02, 18:10
          Gość portalu: szekspir napisał(a):

> (dlaczego asda nie szuka Iki? chyba że coś z tym drutem... )
          > ;)))
          > pozdr

To chyba nie dotyczy kamery.
          Oprocz niejasnasci w pismie, jeszcze amnezja.
          ...awiam
          • Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 23:42

> Oprocz niejasnasci w pismie, jeszcze amnezja.
            > ...awiam
            rykoszetem odbita...
            chyba w wyniku tego rodzenia po Ludzku
            i tej filantropii (dla wieśniaków)zamiast reklamy...
            • Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.12.02, 12:52
              szekspir (przemyski) tworzy na zbyt wysokim dla mnie poziomie abstrkcji. ale
              niech ma , co mi szkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka