Gość: Staruch IP: *.fys.sdu.dk 06.12.02, 09:43 Czy w Przemyslu jest jakas kamerka obecna w sieci?pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stan Re: Webcam w Przemyslu? IP: vance* / 142.30.229.* 06.12.02, 21:57 tak ! zainstalowana zostala kamera w twojej dupie he,ha,ha,ha....hi,hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.fys.sdu.dk 07.12.02, 20:36 Jestem pod wielkim wrazeniem poziomu! Zycze 100lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.12.02, 15:39 Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze fakt ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka zasluge. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Webcam w Przemyslu? 08.12.02, 15:53 Gość portalu: asda napisał(a): > Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze fakt > ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka > zasluge. przepraszam, ale czy ja tak powiedzialam? nie poczytuje sobie jako zasluge ze to forum istnieje... ...ale przeciez najlatwiej jest krytykowac, prawda? kazdy chciałby tu wpaść i poczytać same "fajne" rzeczy... ja też... ;) ale tak nie moznaaa...luuudzie... dajcie cos od siebie! pozdrawiam niedzielnie gofa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Webcam w Przemyslu? 09.12.02, 21:07 Gofa szkoda się strzępić na takich tępaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.12.02, 18:55 ssaczek napisał: > Gofa szkoda się strzępić na takich tępaków. I znowu wymyslanie. Patrz pierwszy moj list na tej liscie :) Mimo wszystko pozdrawiam (tepo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.12.02, 18:53 gofa napisała: > Gość portalu: asda napisał(a): > > > Po przeczytaniu takich wypowiedzi coraz bardziej dochodze do wniosku, ze > fakt > > ze to forum istnieje gofa wcale nie moze sobie poczytuwac za jaka wielka > > zasluge. > > przepraszam, ale czy ja tak powiedzialam? nie poczytuje sobie jako zasluge ze > to forum istnieje... > ...ale przeciez najlatwiej jest krytykowac, prawda? kazdy chciałby tu wpaść i > poczytać same "fajne" rzeczy... ja też... ;) ale tak nie moznaaa...luuudzie... > dajcie cos od siebie! > > pozdrawiam niedzielnie > gofa :) Ty moze sobie nie poczytujesz ale gdy spytalem dlaczego jestes pod ochrona to, o ile dobrze pamietam, pol szekspira (pol bo z malej litery) mnie lekko zbluzgalo twierdzac, ze forum istnieje dzieki Tobie. Stad moj komentarz. Pozdrwiam wtorkowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 10:27 Gość portalu: asda napisał(a): > Ty moze sobie nie poczytujesz ale gdy spytalem dlaczego jestes pod ochrona to, > o ile dobrze pamietam, pol szekspira (pol bo z malej litery) mnie lekko > zbluzgalo twierdzac, ze forum istnieje dzieki Tobie. Stad moj komentarz. > Pozdrwiam wtorkowo :)) no prosze... wyobraź sobie asda, że nie wiem kto to szekspir ale to miło z Jego (Jej) strony... jeśli ktoś tak uważa to znaczy że bywał tutaj na forum :) ale chyba nie będziemy sie kłócić, co? zapraszamy częściej - pozdrawiam środowo-anginowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.12.02, 18:37 zapraszamy częściej - pozdrawiam > środowo-anginowo :))) dziekuje za zaproszenie, w miare mozliwosci oczywiscie skorzystam- pozdrawiam zimowo- srodowo- wieczorowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 11:07 Bogu dzięki - padło na szekspira! Uff... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 11:20 oj...fazi^ ... cos mnie sie wydaje że te doniczki to spadły na jedną głowę ;) a może się mylę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:18 Ale jest w końcu jakiś webcam w Grodzie nad Sanem? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:22 no właśnie...my tu sobie gadu gadu i odbiegamy od tematu... przyznam, że sama jestem ciekawa ... ale obawiam się że nie ma, a może sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 12:26 A wszystko przez niejakiego Stana. Te buraczysko wrzuca śmieci na wszystkich chyba dostępnych forach... Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Webcam w Przemyslu? 11.12.02, 14:59 gofa napisała: > oj...fazi^ ... cos mnie sie wydaje że te doniczki to spadły na jedną głowę ;) > a może się mylę? :) Doniczkami to przysoliło sk.... . Z tego co wiem, z szekspirem to on niewiele ma wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 23:57 No tak już się zaczyna bluzganie, I doniczkami rzucanie, Ale jak skończy się ta afera, W końcu się dowiem czy jest ta kamera :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Webcam w Przemyslu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.02, 12:45 Dziekuje Gofie za zaproszenie, w miare mozliwosci bede korzystal.Pozdrawiam sobotnie- niemarkotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:26 Gość portalu: stan napisał(a): > tak ! zainstalowana zostala kamera w twojej dupie he,ha,ha,ha....hi,hi,hi... Jakiej WebCam używacie? Podajcie parametry techniczne. Camery, nie drutu. (dlaczego asda nie szuka Iki? chyba że coś z tym drutem... ) ;))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.02, 12:55 nie wiem o co Ci chodzi szekspirze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 22:10 Gość portalu: asda napisał(a): > nie wiem o co Ci chodzi szekspirze? To jasne i proste jak konstrukcja cepa. O Wideo po drucie ;))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.12.02, 18:10 Gość portalu: szekspir napisał(a): > (dlaczego asda nie szuka Iki? chyba że coś z tym drutem... ) > ;))) > pozdr To chyba nie dotyczy kamery. Oprocz niejasnasci w pismie, jeszcze amnezja. ...awiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekspir Re: Wideo po drucie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 23:42 Gość portalu: asda napisał(a): > Oprocz niejasnasci w pismie, jeszcze amnezja. > ...awiam rykoszetem odbita... chyba w wyniku tego rodzenia po Ludzku i tej filantropii (dla wieśniaków)zamiast reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Wideo po drucie IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.12.02, 12:52 szekspir (przemyski) tworzy na zbyt wysokim dla mnie poziomie abstrkcji. ale niech ma , co mi szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś