gofa 03.02.03, 19:14 Wbrew oczekiwaniom niektórych nie jest to wątek na emocje negatywne... ;) coś Was ostatnio poruszyło? książka? film? macie jakieś odkrycie muzyczne ostatnich miesięcy, dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:18 pozytywnie???? bo negatywnie mnie też poruszyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:23 powiedzmy że mnie tak w złotym środku, trochę się uśmiałem z postów za ostatnie miesiące, było też parę dość fajnych, ale tu cały czas chodzi o zabawę a nie o smętki, poważną politykę itp. Bawmy się i to jest naszą dewizą i na wesoło i na poważnie - to jest apel do wszystkich smutasów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:28 wook... bo najprościej smucić, kopać i dołować, kryjąc się za monitorem... pesymistów ci u nas dostatek... gorzej z optymistami, tych to ze świecą szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: emocje.... ;) IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 19:30 O ile mnie pamiec nie myli to zarowno Gofa jak i Wook sa poza Przemyslem. Ale moze macie jakis pomysl na to, z czego mozna sie smiac mieszkajac w Przemyslu? Poczucie humoru mam dosc ale naprawde coraz mniej smiesznie, moze jakis sufler? :) Tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:35 hm. wpadka jestem z Przemyśla i tu mieszkam i lubię też się śmiać z przemyskich nieudolności, jak pobędziesz dłużej na forum napewno tego doświadczysz - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:36 masz rację Asda, ja jestem poza Przemyślem, ale Wook jest teraz na miejscu... a z czego się śmiać? z czego się da! widzieć więcej plusów niż minusów, pomyśleć, że nigdy nie jest tak, że nie może byc gorzej i że owszem, są tacy co mają lepiej, ale są i tacy co mają gorzej! więc Asda - :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: emocje.... ;) IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 19:36 Ale macie racje, dosyc tego smecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: emocje.... ;) IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 19:41 Juz witam :) A co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: emocje.... ;) 03.02.03, 19:42 HIP HIP HURRRA!!! witamy nowego członka(bez niedomówień hihi) naszej społeczności:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: emocje.... ;) IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.0.* 03.02.03, 20:38 ...I jo se tyż musioł bo mi sie poruszoł hej, mości panowie (?????) kapelus na głowie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: emocje.... ;) 03.02.03, 23:31 Heca, heca Koło pieca, Ciele mnie pobodło ... /To tylko dla przypomnienia, jakbyś nie pamiętał początku tej pieśni./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: emocje.... ;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 18:53 Gofa i resztka : to prawda ,piszmy mądrze o świetnych sprawach ,o dobrych książkach .Jest tu na forum jeden świr ( /nie/ polecanm tych najdłuższych wątków: biskup M,szkoła M i inne, piski ,prezydent )ale to nieważne .Ja polecam książki i filmy: na poczatek Jacq i jego wszystkie wydane w Polsce pozycje.No to teraz szukajcie i dajcie znać ,co sądzicie .To świetna zabawa!!!!!!!!!!Jak w podchody ,pa Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 09.02.03, 23:53 aaa! co mamy szukać? jacq'a? czy raczej czytać? bo jak szukać to proszę bardzo - w polsce wydawało go wydawnictwo zysk i s-ka i oficyna literacka noir sur blanc - wszystkie chyba 9 pozycji - polecam - www.egiptologia.pl - :) Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: emocje.... ;) 10.02.03, 00:50 Trochę tak nieśmiało zapytam: z tą egiptologią to na poważnie? Czy też byłaś trochę zmęczona i tak tylko Ci się tu wypsnęła? PS. Jak tam 8000? Dla mnie to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 10.02.03, 09:32 fazi^ - zaspana??? o 1.00 w nocy? ;) z tą egiptologią to specjalnie pod jacq'a - chociaż... starożytny egipt... to jest to ;) a te 8000 też dla mnie nic nie znaczy... ale uderz w stół.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: emocje.... ;) IP: 62.233.163.* 09.02.03, 19:59 Czesc! Stefan Chwin "Złoty pelikan" -niesamowita książka. Pozdrawiam Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: emocje.... ;) IP: *.bj.uj.edu.pl 10.02.03, 16:12 Stefan Chwin "Zloty pelikan" www.polonia.com/polishbooks/product.asp?sku=6510 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: emocje.... ;) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:10 Przekonaj mnie do Chwina ,przeczytałem "Ester" i powiedziałem ,ze więcej po tego autora nie sięgnę ,napisz coś więcej o tej książce ,może ją kupię,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 11.02.03, 21:45 Polecam - gorąco - Irving Stone "Pasja życia", "Udręka i ekstaza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 12.02.03, 19:47 "Udręka i ekstaza" - Michał Anioł "Pasja życia" - Vincent van Gogh obie są rewelacyjne!!! bardzo goraco polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: emocje.... ;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 19:37 Czy "Sto Lat samotności" warto przeczytać ale tak serio bez bufonady ,zabieram się za to od 5 lat i ciągle brakuje mi odwagi .Zaznaczm nie lubię smutnych książek o psycholach z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: emocje.... ;) IP: 62.233.163.* 12.02.03, 19:40 Warto. A "zlotego pelikana" tez warto przeczytac. Na Uniwersytecie Gdanskim-Wydz. Prawa zastanawiaja sie, o ktorego naukowca chodzilo.... Pzdr. R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: emocje.... ;) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 13:12 A "Rozmowy w katedrze" może ktoś podpowie czy warto? Dostałem tę książkę i mam zamiar się za nią zabrać, ale zawsze muszę wiedzieć ,czy warto!.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: emocje.... ;) IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 19:41 Co mnie poruszyło ? Tramwaj zwolnił i kolanem poruszyła mnie 80 letnia buisnesswoman ... Miała AKT(pełno w prokuraturze)ÓWKĘ ... !!!!!!!!promilek_poruszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: emocje.... ;) IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:29 Taka aktowka to ruuuuusza i szelelelelelesci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: emocje.... ;) IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:55 Lydki to moze i poobija, ale ile innych korzysci... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: emocje.... ;) 14.02.03, 17:29 promilku!! może zrobiła to specjalnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 17.02.03, 14:20 skoro nikim emocje ostatnio nie targały, pozytywne, chciałam podkreślić... to ja tak nieśmiało chciałam podać stronkę, którą wczoraj przez przypadek znalazłam i która mnie "rozwaliła": www.cirquedusoleil.com/cirquedusoleil/default.htm myślę, że może być natchnieniem dla wielu webmasterów... podoba się Wam? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryka Re: emocje.... ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.03, 03:55 gofa napisała: www.cirquedusoleil.com/cirquedusoleil/default.htm" myślę, że może być natchnieniem dla wielu webmasterów... > > podoba się Wam? :))) Strasznie, to jest naprawde sliczne, i faktycznie bedzie dla mnie natchnieniem. Widzialam ich kiedys w Montrealu a nigdy nie zajrzalam na ich strone, dzieki, Eryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: emocje.... ;) IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 18.02.03, 07:40 Wzruszony jestem ... Jak ziemia po orce ... !!!!!!!!promilek_na_kacu_moralnym Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: emocje.... ;) 18.02.03, 09:08 cieszę się niezmiernie, że komuś też się spodobało :) Odpowiedz Link Zgłoś