Dodaj do ulubionych

łysiak - polecam

13.08.06, 00:58
Cena","Dobry", "Rzeczpospolita kŁamców" - Łysiaka
- w postaci elektroniczej -prześle każdemu chętnemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: łysiak - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:19
      Prześlij, podaję adresy: Tworki, Kobierzyn, Żurawica.
    • przemysl2000 Re: łysiak - polecam 13.08.06, 10:35
      Przeslij mi na adres gazetowy. Mozna go nie lubic ale zawsze dobrze wiedziec co
      i jak mysla inni.
      • dosc_wybiorczej Re: łysiak - polecam 13.08.06, 12:37
        Tez tak uważam, wysłane, pzdr
        • voytaszek Re: łysiak - polecam 13.08.06, 13:47
          pchnij i do mnie, :-)
          • Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 00:42
            Zawsze mnie to zastanawia, że Ci którzy podobno tak nienawidzą Wyborczej,
            równoczesnie tak się męczą namiętnie komentując i czytając jej wszystkie
            artykuły, korzystając z jej forów, blogów i innych :-))))
            • Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 00:43
              I jeszcze jedna uwaga: postepując w ten sposob naruszasz prawa autorskie i de
              facto okradasz swojego ulubionego pisarza.
              • Gość: darek Re: łysiak - polecam IP: *.ptvk.pl 14.08.06, 04:30
                Czasem jest to prawda, a czasem mniejsze zło. Wiesz ile kosztuje Łysiak? Jest dobry, to fakt, ale ceny za jego książki to przesada.
            • dosc_wybiorczej Re: łysiak - polecam 14.08.06, 10:42
              Co do praw autorskich- naruszeniem jest też "nielegalne" puszczanie muzyki w
              dyskotekach czy salonach fryzjerskich.
              Tyle, że nie proponuje np. Dana Brawna a pisarza, którego próżno szukać
              rankingach ksiegarskich, wymazanego z listy wspólczesnych literatów ,
              okrzyknietego oszołomem i - pomimo tego znalazło sie 100 tys osób , które
              kupiło jego jedna (z ostatnich) książek. Czujesz róznicę? Sądzę też,że
              prawdziwy łysiakomaniak nie zadowoli sie ksiązką w tej ubogiej, elektronicznej
              formie . Polecam stronę www.lysiak.chrzanik.com/
              • Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.06, 00:38
                > Co do praw autorskich- naruszeniem jest też "nielegalne" puszczanie muzyki w
                > dyskotekach czy salonach fryzjerskich.

Jest. Dlatego właśnie każą sobie płacić za licencje. Mozna się z tym nie
                zgadzać (ja się nie zgadzam), ale takie jest prawo.

> Tyle, że nie proponuje np. Dana Brawna a pisarza, którego próżno szukać
                > rankingach ksiegarskich, wymazanego z listy wspólczesnych literatów ,
                > okrzyknietego oszołomem i - pomimo tego znalazło sie 100 tys osób , które
                > kupiło jego jedna (z ostatnich) książek. Czujesz róznicę?

Nie czuję różnicy, co więcej zastanawiam się, czy aby zyjemy w tym samym kraju?
                "Próżno szukać w rankingach księgarskich" ??? Byleś kiedyś w Empiku? Sam
                widziałem tam, nie jeden raz(!), książki Twojego ulubionego autora, jakże by
                inaczej, w rankingach.
                Czasem dobrze jest kreowac się na wyklętego outsidera, a zarabiac calkiem
                niezłe pieniądze.
              • Gość: dark "dość", nie pleć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 06:42
                Puby i dyskoteki wpłacają do ZAIKS-u opłatę miesięczną za korzystanie z praw
                autorskich autorów muzyki.
                Przynajmniej w każdym normalnym mieście ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka