dosc_wybiorczej 13.08.06, 00:58 Cena","Dobry", "Rzeczpospolita kŁamców" - Łysiaka - w postaci elektroniczej -prześle każdemu chętnemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerry Re: łysiak - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:19 Prześlij, podaję adresy: Tworki, Kobierzyn, Żurawica. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl2000 Re: łysiak - polecam 13.08.06, 10:35 Przeslij mi na adres gazetowy. Mozna go nie lubic ale zawsze dobrze wiedziec co i jak mysla inni. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_wybiorczej Re: łysiak - polecam 13.08.06, 12:37 Tez tak uważam, wysłane, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 00:42 Zawsze mnie to zastanawia, że Ci którzy podobno tak nienawidzą Wyborczej, równoczesnie tak się męczą namiętnie komentując i czytając jej wszystkie artykuły, korzystając z jej forów, blogów i innych :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 00:43 I jeszcze jedna uwaga: postepując w ten sposob naruszasz prawa autorskie i de facto okradasz swojego ulubionego pisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: łysiak - polecam IP: *.ptvk.pl 14.08.06, 04:30 Czasem jest to prawda, a czasem mniejsze zło. Wiesz ile kosztuje Łysiak? Jest dobry, to fakt, ale ceny za jego książki to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_wybiorczej Re: łysiak - polecam 14.08.06, 10:42 Co do praw autorskich- naruszeniem jest też "nielegalne" puszczanie muzyki w dyskotekach czy salonach fryzjerskich. Tyle, że nie proponuje np. Dana Brawna a pisarza, którego próżno szukać rankingach ksiegarskich, wymazanego z listy wspólczesnych literatów , okrzyknietego oszołomem i - pomimo tego znalazło sie 100 tys osób , które kupiło jego jedna (z ostatnich) książek. Czujesz róznicę? Sądzę też,że prawdziwy łysiakomaniak nie zadowoli sie ksiązką w tej ubogiej, elektronicznej formie . Polecam stronę www.lysiak.chrzanik.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: łysiak - polecam IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.06, 00:38 > Co do praw autorskich- naruszeniem jest też "nielegalne" puszczanie muzyki w > dyskotekach czy salonach fryzjerskich. Jest. Dlatego właśnie każą sobie płacić za licencje. Mozna się z tym nie zgadzać (ja się nie zgadzam), ale takie jest prawo. > Tyle, że nie proponuje np. Dana Brawna a pisarza, którego próżno szukać > rankingach ksiegarskich, wymazanego z listy wspólczesnych literatów , > okrzyknietego oszołomem i - pomimo tego znalazło sie 100 tys osób , które > kupiło jego jedna (z ostatnich) książek. Czujesz róznicę? Nie czuję różnicy, co więcej zastanawiam się, czy aby zyjemy w tym samym kraju? "Próżno szukać w rankingach księgarskich" ??? Byleś kiedyś w Empiku? Sam widziałem tam, nie jeden raz(!), książki Twojego ulubionego autora, jakże by inaczej, w rankingach. Czasem dobrze jest kreowac się na wyklętego outsidera, a zarabiac calkiem niezłe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark "dość", nie pleć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 06:42 Puby i dyskoteki wpłacają do ZAIKS-u opłatę miesięczną za korzystanie z praw autorskich autorów muzyki. Przynajmniej w każdym normalnym mieście ... Odpowiedz Link Zgłoś