Dodaj do ulubionych

MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ?

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 16:03
Co myślicie o tak pobożnym społeczeństwie w jakim żyjemy ... ?
A może w Przemyślu po prostu jest tyle morderstw i stąd bierze się tyle
kretyńskich symboli ?

Kopiec tatarski ... tam zginął ktoś duży a do tego murzyn ... Figura na
krzyżu ma kolor czarny ... a może to ku czci czarnosukienkowych przekręciarzy
podatkowych,pedofili,zakłamanych ludzi postępujących wbrew przykazaniom,
których sami nauczają masę z katolandu ...

Osiedle KAZANÓW - zginął ogrodnik ... obok bloku nr 18 jakiś pajac postawił
kolejny krzyż i ozdobił go kwiatami ...

Jak wiele jeszcze takich SYMBOLI NASZEGO MIASTA (miasta emerytów i rencistów -
młodzież z przerażeniem spier****ła do
KRAKOWA,WARSZAWY,POZNANIA,SZCZECINA,WROCŁAWIA ...<zobaczcie kto pod koniec
weekendu wyjeżdża z Przemyśla pociągami jadącymi do tych metrtopolii ?>) będą
mogli podziwiać przyjezdni ?

Symboli odstraszających KAPITAŁ, KAPITAŁ nie liżący d*** czarnej masie jak to
robią władze naszego ciemnogrodu zwanego Przemyślem ...
Symboli, na które przeciętny nieprzemyślanin z warszawy w wieku 30 lat
reaguje już na serpentynach 3-go maja textem "CO TO KU**A JEST ???" (Tekst z
realnej sytuacji)

DOŚĆ KOMPROMITOWANIA naszego miasta - DOŚĆ !
Czarni muszą odczepić się od życia publicznego !
Nie mogą decydować o tym , co ma widzieć każdy Przemyślanin wyglądający przez
okno ...
Jeśli tak bardzo chcą oglądać wielkie krzyże , niech swoje orgietki przenoszą
na ołtarze swych świątyń i podczas wspomnianych leżą na plecach wpatrując się
w symbol swej władzy.

Jeśli nie jesteśmy w stanie powstrzymać tak mało znaczącego postępu rozrostu
czarnych , zanim się obejrzycie KATOobywatele - czarni podpier***ą wam
zgodnie z ustawą 1 % waszego rocznego dochodu ...

A może tylko mi to przeszkadza , a rząd babcinek rydzykowych, których od
groma jest w przemyślu z chęcią odda tych paredziesiąt złotych czarnym co
roku , a w autobusie będą pier****ć na polski rząd, że biednie żyją ...

!!!!!!!!promilek_wkur****y_realiami_przemyskimi
Obserwuj wątek
    • Gość: Nygus Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.krak.tke.pl 01.03.03, 16:19
      Promilek, jest jakaś fotka w sieci gdzie można to obejrzeć?
      Dzisiaj jest troszkę zamglone powietrze i z Rzeszowa nie widać.
      Pozdrawiam
      • Gość: !!!!!!!!promilek Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 16:26
        Wspomniana murzyńska rzeźba :

www.republika.pl/twierdza12/przd/kz.jpg

!!!!!!!!promilek
        • Gość: Nygus Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.krak.tke.pl 01.03.03, 16:31
          Gość portalu: !!!!!!!!promilek napisał(a):

> Wspomniana murzyńska rzeźba :
          >
          >
          > <a
          href="http://www.republika.pl/twierdza12/przd/kz.jpg"target="_blank">www.rep
          > ublika.pl/twierdza12/przd/kz.jpg</a>
          >
          >
          >
          > !!!!!!!!promilek

Ten na dole schodów to Ty?
          • Gość: Rychu Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.ists.pl / 192.168.2.* 01.03.03, 18:07
            Ostro, bardzo ostro, za ostro...
            (Ale zeby mialo sens musi chyba byc ostro)
            Promilek wyrzucil wszystko co mial na watrobie.
            Przymierzal sie do tego od kilku dni i... nagle wybuch.
    • szeol Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 02.03.03, 23:24
      Witaj Panie ... daj nam asa
      witaj, Panie ... daj nam drachmę
      wItaj PaNie ... daJ naM sTateRa

Pan Joseph, Doktor, już nam zapłacił ... dziateczkami ... Helga, Hilde, Helmut,
      Holde, Hedda, Heide ...
      .... a Ty co nam dasz? ... a Ty Co nam dasz?

chcesz jeszcze krwi ... berith? ..... rozkazuj....
      chcesz miłości....... heksagon? ......rozkazuj....
      chcesz VOLVO S80.... nowe?..... zamów....zamów...

jesteś Wielki Panie, nikanor.....
      • gofa Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 02.03.03, 23:31
        proszę... nawet niektórzy na tę okazję założyli konta...
      • berith Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 02.03.03, 23:35
        Milczeć! Precz pomioty!!!

Witaj Panie!
        Kłaniam się Tobie, Panie !!!!!!!!Promilku.
        Jesteś Odważny! Jesteś Wielki! Jesteś Bratem!

Jeśli byś czegoś potrzebował - rozkazuj.
        Spełnienie Twych Pragnień jest dla nas, sług, radością!

Wybacz tym nikczemnym pomiotom. Już Cię nie będą niepokoić.
        • gofa Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 02.03.03, 23:41
          albo nawet dwa... zaraz będzie trzy...
    • szeol Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 02.03.03, 23:40
      Wybacz Panie....... mene
      wybacz, Panie....... tekel
      wYbacz PaNie...... uFarsIn

chcesz obola....?
      • Gość: !!!!!!!!promilek Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 01:35
        Twe sowa nie powodują jednak tego, że przemyślem przestanie rządzić czarna
        mafia pedofili !@!

!!!!!!!!promilek_antyseksoklerykalny
        • Gość: !!!!!!!!!......... Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 08:23
          Puk! Puk!
          Nieporadny biedaku z wyraźnymi kompleksami czy to już koniec twoich wypocin!!!
          Zapominasz o jednym - to co opisujesz tworzą wszyscy ,całe społeczeństwo
          do którego i ty się zaliczasz. Twoja "czrna mafia" ma korzenie nawet u ciebie,
          jest chlebem cz też soloą (mniejsza o to) tej ziemi-grupy społecznej którą
          wszyscy tworzymy.
          Miasto trupów...miasto fanatyków..... właśnie jesteś jego okazem.
          Nic nie robisz tak jak każdy trup oprócz fanatycznego krzyku, który wydaje
          każdy trup leżący zbyt długo w słońcu beznadziei (puchnie od swojej głupoty)!!
          • Gość: Rychu Antyklerykalna Partia Postepu <Racja> IP: *.bj.uj.edu.pl 06.03.03, 17:51
            Czesc Promilek!
            Zapewne slyszales o tej partii. Oni nie maja nikogo, zadnych struktur na
            Podkarpaciu. Zrob cos z tym!
            Pozdrawiam Rychu

www.faktyimity.pl/racja/
            • rychu_z_przemysla <Racja> czy nie ? 10.03.03, 16:21
              Promilek bedzie na Podkarpaciu ta partia czy nie?
              Czekam...
              • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 10.03.03, 16:43
                Żadnego upolityczniania mych poglądów ...

To moje słowa , a nie program czy statusy jakichkolwiek partii ...

Czarnych będe tępił indywidualnie ...

P.S. Pokazywałem koledze z pracy przemyśl z zdjęć jakie tropisz zaciekle ...

Podobały mu się najbardziej kamienice ... w odniesieniu do wyglądu klasztorów,
                katedr, cerkwii i tym podobnych murzyńskich świątyń ...

!!!!!!!!promilek_mający_rację_bez_"RACJI"
                • rychu_z_przemysla Re: <Racja> czy nie ? 10.03.03, 16:50
                  Swiatynie- kamienice, tak ciekawy kontrast...
                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 10.03.03, 17:01
                    A kto wyrzucił grosz na te pieprzone świątynie ???
                    Kto zabulił za rzeźby, ikony, krzyże, obrazy, szaty liturgiczne ???

KATOlud mieszkający w "REPREZENTACYJNYCH" kamienicach, wielkich płytach,
                    obskurnych domkach ...

„Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie
                    wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod
                    ziemią!

Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Jahwe,
                    twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do
                    trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą.

Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i
                    przestrzegają moich przykazań” (Wj 20:4-6).

!!!!!!!!promilek
                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 10.03.03, 17:04
                      www.google.pl/search?q=Nie+b%C4%99dziesz+oddawa%C5%82+im+pok%C5%82onu+i+nie+b%C4%99dziesz+im+s%C5%82u%C5%BCy%C5%82%2C+poniewa%C5%BC+&ie=UTF-
                      8&oe=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=

Piękny link ;)

!!!!!!!!promilek
                      • beskider Re: <Racja> czy nie ? 11.03.03, 01:41
                        Piekny watek.
                        Taki ...brukowy
                        Stylistyka "Nie" oraz "Faktow i Mitow"
                        Zero konstruktywnych mysli, a ile emocji
                        I ile z tego wynika...

Berith - Przymierze
                        Wyglada na przymierze oszolomow przeciwko innym oszolomom.

Dobrej nocy, prostych snow
                        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 11.03.03, 14:16
                          Schlebiasz mi ...

Nie spodziewalem się, że po 4 tygodniowych praktykach studenckich w
                          wydawnictwie Jurka, aż tak dobrze przesiąknąłem trym kunsztem
                          dziennikarskim ;)...

Jedyny konstruktywny wniosek z twego postu - dowód na to, że szybko się uczę ...

Cóż ... z grzecznego ministranta, posiadającego mnóstwo znajomych kleryków,
                          potrafiłem tak łatwo się nauczyć gardzić tą spółką ... K(ościół)R(zymsko)K
                          (atolicki) Sp. z o.o. ... jedno pytanie ... dlaczego w żadnym K(rajowym)R
                          (ejestrzę)S(ądowym) przy sądach gospodarczych, nie można dokopać się bilansu
                          rocznego tej spółki ...

Czyżby bambusy coś ukrywały ?

!!!!!!!!promilek_połechtany
                          • beskider Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 02:51
                            Chyba byly to kiepskie praktyki w kiepskim wydawnictwie. Ewidentnie nie zrozumiales moich intencji. Co najdziwniejsze nie masz juz 16 lat, choc moze sie wydawac, ze jestes nastolatkiem. Praktyki sa jak mniemam dla studentow. Zastanawia mnie jednak jak mozna, bedac studentem, nabyc tak skrajnych pogladow i wyrazac je w tak prostacki sposob. Sa to poglady ktorych styl mozna ulokowac gdzies kolo przyslowiowej "budki z piwem" I wlasnie wyrazem dezaprobaty i zdziwienia byl moj post. Nie zamierzam kontynuowac tego watku, powiem tylko ze moja babka, wierna sluchaczka radia Maryja bywa bardziej stonowana w swoich pogladach, ale ona ma 90 lat i mozna powiedziec ze posiada prawo do skrajnosci.

> Cóż ... z grzecznego ministranta, posiadającego mnóstwo znajomych kleryków,
                            > potrafiłem tak łatwo się nauczyć gardzić tą spółką ... K(ościół)R(zymsko)K
                            > (atolicki) Sp. z o.o. ... jedno pytanie ... dlaczego w żadnym K(rajowym)R
                            > (ejestrzę)S(ądowym) przy sądach gospodarczych, nie można dokopać się bilansu
                            > rocznego tej spółki ...

Coz, wyglada na to ze przesadziles. Bywa ze zbytnia fascynacja konczy sie pogarda. Ja nie bylem ministrantem, nie mialem znajomych klerykow i zdarza mi sie nie byc w niedziele w kosciele. I zeby bylo jasne to tez nie podoba mi sie specyficzna dla Przemysla przewaga duchownych nad swieckimi. Ale pamietaj tez ze pogarda jest zaliczana do uczuc niskich.

p.s. na praktyki polecam łódzki tygodnik "Fakty i mity" . Widać dużą zbiezność stylistyczno- swiatopogladowa
                            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 14:16
                              beskider napisał:

> Chyba byly to kiepskie praktyki w kiepskim wydawnictwie. Ewidentnie nie
                              zrozumi
                              > ales moich intencji. Co najdziwniejsze nie masz juz 16 lat, choc moze sie
                              wyda
                              > wac, ze jestes nastolatkiem. Praktyki sa jak mniemam dla studentow.
                              Zastanawia
                              > mnie jednak jak mozna, bedac studentem, nabyc tak skrajnych pogladow i
                              wyrazac
                              > je w tak prostacki sposob. Sa to poglady ktorych styl mozna ulokowac gdzies
                              kol
                              > o przyslowiowej "budki z piwem" I wlasnie wyrazem dezaprobaty i zdziwienia
                              byl
                              > moj post. Nie zamierzam kontynuowac tego watku, powiem tylko ze moja babka,
                              wie
                              > rna sluchaczka radia Maryja bywa bardziej stonowana w swoich pogladach, ale
                              ona
                              > ma 90 lat i mozna powiedziec ze posiada prawo do skrajnosci.

Cóż mój ty panie i władco ... pozwól , że skorzystam z okazji jaka więcej mi
                              się nie nadarzy ... zapewne nigdy w życiu więcej nie spotkam osoby będącej tak
                              pięknie zawyroczniować o moim rozwoju, przebiegu kariery zawodowej czy tym
                              podobnym rzeczom ...

Powiedz mi czy będę jeszcze kiedyś młody piękny i bogaty ...
                              Ty jako ten nieomylny musisz mi powiedzieć ...
                              Wiadomość przekaż ( z powodu braku zamiaru kontynuacji tego wątku) na
                              ul.Jagiellońskiej w Przemyślu ... Obok Apteki - przejście dla pieszych ... znak
                              rozpoznawczy - trzykrotne kopnięcie w kosz na śmieci - hasło - W Y R O C Z N I
                              A ...

Dziękuję jeszcze raz , za ocenienie mego życia ... tyś nieomylny na świecie
                              jedyny ... Powierzam swe życie twym decyzjom i nieomylnym osądom ...

>
                              > > Cóż ... z grzecznego ministranta, posiadającego mnóstwo znajomych kleryków
                              > ,
                              > > potrafiłem tak łatwo się nauczyć gardzić tą spółką ... K(ościół)R(zymsko)K
                              > > (atolicki) Sp. z o.o. ... jedno pytanie ... dlaczego w żadnym K(rajowym)R
                              > > (ejestrzę)S(ądowym) przy sądach gospodarczych, nie można dokopać się bilan
                              > su
                              > > rocznego tej spółki ...
                              >
                              > Coz, wyglada na to ze przesadziles. Bywa ze zbytnia fascynacja konczy sie
                              pogar
                              > da.

A do tego kolejny ogrodnik ... na przesadzaniu się zna ... Powiedz - czy ktoś
                              jeszcze w polsce sieje wczesną wiosną ?

Ja nie bylem ministrantem, nie mialem znajomych klerykow

Ubolewasz ? Czy chodzi o coś innego ?

i zdarza mi sie ni
                              > e byc w niedziele w kosciele.

TO STRASZNE ! ZADZWOŃCIE PO DENTYSTĘ ! ! !

I zeby bylo jasne to tez nie podoba mi sie specyf
                              > iczna dla Przemysla przewaga duchownych nad swieckimi. Ale pamietaj tez ze
                              poga
                              > rda jest zaliczana do uczuc niskich.

I do tego wzrost ocenia na odległość ...

:WRÓŻĘ Z RĘKI PRZEZ TELEFON - HYDRAULIK"

>
                              > p.s. na praktyki polecam łódzki tygodnik "Fakty i mity"

Jednak zmieniam zdanie - nie słucham ludzi ... Nie słucham nikogo ... ot taki
                              sobie wywrotowiec ze mnie ... Nie skorzystam z tej BEZCENNEJ rady...

. Widać dużą zbiezność
                              > stylistyczno- swiatopogladowa

Po zdjęciu czarnych okularów ten świat przerażający jest tym bardziej ...

Widać powiadasz ... z której strony patrzyłeś ?

P.S. Pozdrów babcinę ...

!!!!!!!!promilek_na_pierwszym_kacu_po_kuracji_antybiotykowej_...
                            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 14:16
                              beskider napisał:

> Chyba byly to kiepskie praktyki w kiepskim wydawnictwie. Ewidentnie nie
                              zrozumi
                              > ales moich intencji. Co najdziwniejsze nie masz juz 16 lat, choc moze sie
                              wyda
                              > wac, ze jestes nastolatkiem. Praktyki sa jak mniemam dla studentow.
                              Zastanawia
                              > mnie jednak jak mozna, bedac studentem, nabyc tak skrajnych pogladow i
                              wyrazac
                              > je w tak prostacki sposob. Sa to poglady ktorych styl mozna ulokowac gdzies
                              kol
                              > o przyslowiowej "budki z piwem" I wlasnie wyrazem dezaprobaty i zdziwienia
                              byl
                              > moj post. Nie zamierzam kontynuowac tego watku, powiem tylko ze moja babka,
                              wie
                              > rna sluchaczka radia Maryja bywa bardziej stonowana w swoich pogladach, ale
                              ona
                              > ma 90 lat i mozna powiedziec ze posiada prawo do skrajnosci.

Cóż mój ty panie i władco ... pozwól , że skorzystam z okazji jaka więcej mi
                              się nie nadarzy ... zapewne nigdy w życiu więcej nie spotkam osoby będącej tak
                              pięknie zawyroczniować o moim rozwoju, przebiegu kariery zawodowej czy tym
                              podobnym rzeczom ...

Powiedz mi czy będę jeszcze kiedyś młody piękny i bogaty ...
                              Ty jako ten nieomylny musisz mi powiedzieć ...
                              Wiadomość przekaż ( z powodu braku zamiaru kontynuacji tego wątku) na
                              ul.Jagiellońskiej w Przemyślu ... Obok Apteki - przejście dla pieszych ... znak
                              rozpoznawczy - trzykrotne kopnięcie w kosz na śmieci - hasło - W Y R O C Z N I
                              A ...

Dziękuję jeszcze raz , za ocenienie mego życia ... tyś nieomylny na świecie
                              jedyny ... Powierzam swe życie twym decyzjom i nieomylnym osądom ...

>
                              > > Cóż ... z grzecznego ministranta, posiadającego mnóstwo znajomych kleryków
                              > ,
                              > > potrafiłem tak łatwo się nauczyć gardzić tą spółką ... K(ościół)R(zymsko)K
                              > > (atolicki) Sp. z o.o. ... jedno pytanie ... dlaczego w żadnym K(rajowym)R
                              > > (ejestrzę)S(ądowym) przy sądach gospodarczych, nie można dokopać się bilan
                              > su
                              > > rocznego tej spółki ...
                              >
                              > Coz, wyglada na to ze przesadziles. Bywa ze zbytnia fascynacja konczy sie
                              pogar
                              > da.

A do tego kolejny ogrodnik ... na przesadzaniu się zna ... Powiedz - czy ktoś
                              jeszcze w polsce sieje wczesną wiosną ?

Ja nie bylem ministrantem, nie mialem znajomych klerykow

Ubolewasz ? Czy chodzi o coś innego ?

i zdarza mi sie ni
                              > e byc w niedziele w kosciele.

TO STRASZNE ! ZADZWOŃCIE PO DENTYSTĘ ! ! !

I zeby bylo jasne to tez nie podoba mi sie specyf
                              > iczna dla Przemysla przewaga duchownych nad swieckimi. Ale pamietaj tez ze
                              poga
                              > rda jest zaliczana do uczuc niskich.

I do tego wzrost ocenia na odległość ...

:WRÓŻĘ Z RĘKI PRZEZ TELEFON - HYDRAULIK"

>
                              > p.s. na praktyki polecam łódzki tygodnik "Fakty i mity"

Jednak zmieniam zdanie - nie słucham ludzi ... Nie słucham nikogo ... ot taki
                              sobie wywrotowiec ze mnie ... Nie skorzystam z tej BEZCENNEJ rady...

. Widać dużą zbiezność
                              > stylistyczno- swiatopogladowa

Po zdjęciu czarnych okularów ten świat przerażający jest tym bardziej ...

Widać powiadasz ... z której strony patrzyłeś ?

P.S. Pozdrów babcinę ...

!!!!!!!!promilek_na_pierwszym_kacu_po_kuracji_antybiotykowej_...
                              • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 16:26
                                promilku_rozpisany, beskiderku_odpowiadający!! ... za długie te Wasze
                                wystąpienia, komputer mi sie poci i zawiesza nie mogę do gońca dojść w czym
                                rzecz, a może mam za dużo promili :)))
                                • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 16:28
                                  Chyba tak :)))) zamiast końca, wyszło gońca :)To nasze piwko jest zdradzieckie:
                                  (
                                • rychu_z_przemysla Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 16:28
                                  Prosze o streszczenie
                                  • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 16:32
                                    Już podaję streszczenie: hihihi na szybko Warka Strong(pare sztuk):))))
                                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 17:25
                                      wook napisał:

> Już podaję streszczenie: hihihi na szybko Warka Strong(pare sztuk):))))

Wyjaśniam - Warka i STRONK ;)

Groch ????

!!!!!!!!promilek_kulinarny
                                      • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 17:40
                                        może być fasola :)))

wook_fasolka po bretońsku
                                        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 17:42
                                          Mniam ... pewnie ta rozdawana przez siostrzyczki miłosierdzia ...

A fe ... ;)

!!!!!!!!promilek
                                          • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 17:44
                                            Nie bądź taki skromny, są jeszcze inne lokale :)))
                                            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 17:46
                                              Karmelitki rozkręcają biznes ???

MUREX Sp. z o.o.

Czy KarmelSOFT S.A.

;)))))))))))))

!!!!!!!!promilek_lubiący_mur_ciągnący_się_wzdłuż_Tatarskiej_..._pił_tam_..._;)
                                              • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 17:50
                                                Piękny mur, i mozna pod nim przysiąść odpocząć i coś gulnąć:))))
                                                • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 17:52
                                                  Dawaj maila .. tym postem mnie maksymalnie przekonałeś ;)

!!!!!!!!promilek
                                                  • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 17:56
                                                    ok. w innym poscie masz odpowiedź mail jest aktywny w gazeta.pl - czekam na
                                                    konkrety!
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 17:58
                                                    Pchnąłem EMALA ... doszedł?

!!!!!!!!promilek_internetowy_;>
                                                  • wook Re: <Racja> czy nie ? 12.03.03, 18:03
                                                    doszedł jajcarzu, i co z tego nie ma konkretów!!!!!
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 18:23
                                                    Dlaczego Jajcarzu ???

!!!!!!!!promilek_mało_rozumiejący
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 18:29
                                                    Jeden konkret jużmamy ;)

Znamy oboje swoją płeć;)

BO to nigdy nic nie wiadomo ... ;)

!!!!!!!!promilek

Żyje! Żyje ten, który umarł!
                                                    - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy!
                                                    - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć Stado...
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: <Racja> czy nie ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 08:12
                                                    I dotarłem ...
                                                    A sen miałem piękny i błogi ;)

!!!!!!!!promilek

Żyje! Żyje ten, który umarł!
                                                    - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy!
                                                    - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć Stado...
    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.ultimo.masq 07.04.03, 18:52
      Przeje**** tak stać na tym mrozie ...

Pomóżmy mu ... zestrzelić symbol i zatopićw cieplutkim SANIE ....

!!!!!!!!promilek_powracający_do_źródeł
      • wook Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 07.04.03, 19:01
        ha, a masz armatę, jak nie masz to nie ma problemu w Wapowcach jest gość który
        na zamówienie zrobi armatę, nawet podobno administrator Zamku Przemyskiego
        zamówił takową :)
        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.ultimo.masq 07.04.03, 19:08
          Myślę, że jednak to głupi pomysł ...

I co ??? Ostrzegawczo krzyknę :

STÓJ !!! Bo strzelam !!!

????????????

Żenada ...

!!!!!!!!promilek
          • wook Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 07.04.03, 19:36
            Promilku! ty myślałeś że to jest taka prawdziwa, hihhi ale jesteś naiwny to
            atrapa, ale super wygląda :))))
            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.ultimo.masq 07.04.03, 19:48
              To inaczej ...

STÓJ !!! bo nie strzelam ...

Dalej siara ...

!!!!!!!!promilek
              • wook Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 07.04.03, 19:54
                szkoda, nic Ci na to nie poradzę
                • Gość: abc Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 20:59
                  !!!! ????
                  • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? 26.12.03, 15:34
                    Hmmm ... jakiś kret przylazłe i starocie wygrzebuje ;)

Ok .. NIE , NIE BYŁEM NA TEJ NO , ... PASTERCE ;)

Choć przyznam , że z chęcią w te zimne noce na jakąs pasterkę bym sobie
                    wszedł ;)

Jak tam ? kto był i gdzie ?
                    Mi się nie chciało iść z jednego powodu .. Podziwiać bandę nawalonych
                    zawodników z czerwonymi mordami , stojącymi na nogach tylko dla tego, że w
                    takim tłumie po prostu nie da się przewrócić ;)

pro
                    • Gość: Marynika Re: MIASTO TRUPÓW ... MIASTO FANATYKÓW ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:43
                      W dużym stopniu masz racje,ale ja daje im spokuj .Przyjdzie czas że bekną za
                      wszystko!!!

• Gość: www Ha, ha, ha. Ludzie, zal mi was! IP: *.ri.ri.cox.net 29.12.03, 16:55
                        Teraz wiem jak zachowuje sie przemyska "biedota". I wy chcecie zbudowac
                        dobrobyt w Przemyslu. Z motyka (tzn. takim rozumem) na ksiezyc.
                        • juchoo03 Re: Ha, ha, ha. Ludzie, zal mi was! 29.12.03, 23:38
                          Gość portalu: www napisał(a):

> Teraz wiem jak zachowuje sie przemyska "biedota". I wy chcecie zbudowac
                          > dobrobyt w Przemyslu. Z motyka (tzn. takim rozumem) na ksiezyc.

Odgrzewanie nieświeżego,czy aby Ci www smakuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka