Dodaj do ulubionych

Nowe forum

IP: *.ptvk.pl 21.11.06, 20:42
Lubię Was czytać. Ale strona techniczna tego forum jest koszmarna. Dziwi mnie
jedna rzecz: dlaczego forum przemysl24 jest martwe, chociaż jest o niebo
lepsze od strony technicznej ? To forum, to epoka kamienia łupanego. Stwórzmy
nowe forum, mamy okazę, bo domena kosztuje teraz 12 złotych ! Postawienie
forum przy obecnych skryptach cms, to drobnostka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Uk Re: Nowe forum IP: *.range81-155.btcentralplus.com 21.11.06, 20:46
      W Przemyslu sie nic nie udaje i wiec forum nie wypali!!!!!!
    • Gość: Imac Re: Nowe forum IP: *.chello.pl 21.11.06, 22:08
      > Dziwi mnie
      > jedna rzecz: dlaczego forum przemysl24 jest martwe, chociaż jest o niebo
      > lepsze od strony technicznej ?

Może dlatego, że P24 nie jest forum publicznym? Może dlatego, że niekoniecznie
      liczy się strona techniczna, lecz wygoda użytkownika?
      Może dlatego, że to forum jest PROSTE? Ze wstarczy tu wpaść i już można pisać?
      Że nie ma przydługich kwestionariuszy, rejestracji i dziesiątek całkiem
      niepotrzebnych rzeczy?
      Może też dlatego, że to forum jest samodzielne, ale też jest częścią
      największego forum w Polsce, będącego częścią jednego z większych portali?
      Może też dlatego, że informacje zawarte tutaj zawsze można odnieść do szerszego
      kontekstu, porównać z innymi miastami Polski, wymieniać się informacjami?
      Może też dlatego, że częśc osób wchodzi na portal by poczytać wiadomości z
      kraju, a tutaj wpada by zobaczyć co słychać w rodzinnym mieście?
      Może też dlatego, że gazeta.pl nie jest specjalnie atrakcyjny dla nastolatków
      (w przeciwieństwie do onetu, czy innych forów), w skutek czego statystyczny
      user jest starszy, a większość tematów jednak "o czymś"?
      • Gość: anonim do kwadratu Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:05
        Mysle ze jest inaczej, prawdopodobnie ludzie oglądają oba fora a piszą tu bo
        łatwiej o anonimowość itp,
        • demon1903 Re: Nowe forum 22.11.06, 13:33
          Nie jest to prawdą że tutaj przyciąga anonimowość! I tak 90 kilka % nie
          rejestruje się nie z braku odwagi ale z lenistwa. Sam leniem byłem, aż jak
          zaczęto podszywać się po de mnie zarejestrowałem się. Jakie to forum jest to
          jest ale nawet biorąc pod uwagę "opiekuna" tut. forum razem z szatą graficzną o
          wiele przewyższa forum z P24 i to pod każdym względem.
          Pierwsza pozytywna rzecz czym różni się "forum Gazeta.pl", to bywalcami
          tutejszego forum, gdzie w odróżnieniu na P24 siedzi stado małolatów uczących się
          dopiero życia, brakiem cenzury jako takiej (jest sporadyczna), administrowaniem
          forum, samym portalem na którym się znajduje, jednym z największych w Polsce, i
          prostotą obsługi jak i ciekawymi informacjami z miasta co najważniejsze świeżymi
          oraz komentowanymi przez szerokie grono forumowiczów kompetentnych w temacie i
          nie piszących bzdur ani też głupot.
          To że P24 (forum) jest postawione na "vBulletin" nic nie znaczy, gdyż takich
          skryptów jest masa z czego część darmowych. Owszem jest to dobrze napisany
          skrypt forum ale zbyt nie przyciąga userów i to nie ze swojej winy , gdyż cała
          procedura rejestracji jak i innych opcji admina jest tylko i wyłącznie przez
          niego ustawiona a co za tym idzie wg. jego własnego upodobania.
          Nie chwalcie cudzego gdy macie swoje i t dobre!
          • Gość: anonim do sześcian Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:07
            taa.... moze ty sie logujesz,ale ja np. hcyba za kazdym razem mam inną nazwe i
            wiele moich znajomych tez. A wogole to przeanalizuj sobie niektore post,
            przeciez tam ludzie sami z soba konwersują pod innymi nikami
            • Gość: buziaczek Re: Nowe forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:04
              A mi forum P24 sie podoba choćby dlatego, ze aby pogadać samemu z sobą (jak to
              nagminnie ma miejsce tutaj) trzeba sie rejestrować po raz kolejny, pod nowym
              nickiem. No ale że dla chcacego nic trudnego to i tam zdarzają się oszołomy z
              rozdwojeniem jaźni.
              • Gość: Psychol Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:40
                Nie sądzę by tutaj ktoś sam ze sobą nawijał. Tutaj zaglądają za poważni ludzie i
                nie w głowie im młodzieńcze głupoty.
                • n0rek Re: Nowe forum 23.11.06, 08:18
                  acha i wszyscy chcielibysmy w to wierzyc;]
                  forum gazety jest znacznie starsze i ten ktory twierdzi ze to nie ma zadnego znaczenia jest nienormalny

mnie osobiscie dziwi dlaczego forum przemysl.edu.pl umarlo
                  • Gość: bv Re: Nowe forum IP: *.ptvk.pl 23.11.06, 08:31
                    Rozumiem zarzuty, że rejestracja jest utrudnienem. Ja myślałem o skrypcie phpbb,
                    z opcją gdrzie rejestruje się tylko login i hasło. Forum gazety czyta wielu
                    ludzi, mimo że traci się czas na szukanie nowych postów - i to mie dziwi.
                    • Gość: Psychol Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:48
                      Cytat Norka : "mnie osobiscie dziwi dlaczego forum przemysl.edu.pl umarlo"
                      Umarło gdyż było chore na tą samą chorobę co choruje teraz forum.p.24 a choroba
                      ta jest nieuleczalna.
                      • Gość: kaziuk Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:07
                        "Gazeta.pl jest przykładem, że nie tylko Pino.pl myśli o młodych. Jest to w tej
                        chwili portal, w którym zachodzą największe zmiany. Gazeta.pl zmieniła stronę
                        główną i chce zwiększyć zasięg w grupie 15+. W tym celu postanowiono między
                        innymi odłączyć "Gazetę Wyborczą" i stworzyć dla niej specjalny serwis
                        gazetawyborcza.pl, który zawiera głównie materiały z drukowanej wersji "Gazety".
                        W portalu ma się pojawić więcej tematyki lifestyle'owej.

- Te zmiany to nie rewolucja, ale ewolucja. Celem jest odmłodzenie i zmiana
                        wizerunku serwisu Gazeta.pl jako samodzielnego portalu nie kojarzonego głównie z
                        "Gazetą Wyborczą" - wyjaśnia Tomasz Józefacki, dyrektor pionu Internet Agory. Od
                        kilku miesięcy Gazeta.pl zmienia i ulepsza swoje serwisy tematyczne."

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,3765162.html
                        he he :) Widać że i Gazeta Was nie chce :)
                        Myśliciele i politycy. NADCHODZI ERA 15+ :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka