Gość: hi IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 13:12 Może założyć forum Jarosławskie?? kto i jak to może zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: A może?????? Jarosławianie! 04.04.03, 14:32 Czesc! Moge sie pochwalic, ze na forum: O forum zaczalem watek o koniecznosci czestego odwiedzania przez redakcje naszego forum i zalozenia forum Jaroslaw i Debica. Obecnie sa niestety male na to szanse, bo gazeta.pl chce zlikwidowac polowe watkow regionalnych na ktorych nic sie nie dzieje. Wszystkich jaroslawian zapraszam na Forum Przemysl! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może?????? Jarosławianie! 04.04.03, 19:37 Rychu nieważne co zacząłeś, Jarosławianie są mile widziani na naszym forum bo ono ma perspektywy, kto za kto przeciw??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.visp.energis.pl 04.04.03, 19:41 ............no i horyzonty ma Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: A może?????? Jarosławianie! 06.04.03, 12:51 wook napisał: > Rychu nieważne co zacząłeś, Jarosławianie są mile widziani na naszym forum bo > ono ma perspektywy, kto za kto przeciw??? Nie moge sie zgodzic z: "niewazne co zaczales". Dlaczego? Dlatego, ze Jaroslaw powinien miec forum, ale sa teraz nikle na to szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.ultimo.masq 06.04.03, 15:28 Ale ściemniasz ... ;P !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frizzy A Jarosławianie milczą IP: *.krak.tke.pl 07.04.03, 08:04 Ale to jakby bez znaczenia. hahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi. jarosłw Re: A Jarosławianie milczą IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:58 Gość portalu: frizzy napisał(a): > Ale to jakby bez znaczenia. > hahahahahahahahahahahahahaha > >nie, nie jest bez znaczenia,i myśle że Jarosław zasłużył na swoje forum, korzystał by też Przeworsk.A Przemyślanom dziękuje za zaproszenie, też byśmy do was zaglądali. > >I jeszcze jedno, nie ładnie tak sie śmiać z innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:38 Myśle że każde miasto powiatowe powinno powinno mieć swoje forum, a Jarosław na to zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 07.04.03, 12:38 masz rację, zasługuje :) ale niestety zapowiedziane są cięcia w forach... nowe już nie będą powstawać, a część starych zostanie "sprywatyzowana"... szanse na forum "Jarosław" macie więc tworząc forum prywatne... polecam www.jaroslaw.pl/index.php byc może Ty znasz, ale inni nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może?????? Jarosławianie! 07.04.03, 18:26 myslisz że na oficjalnej stronie Urzędu Miasta założą forum, osobiście wątpię, ile wątków musieliby usuwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarpol Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 10:18 Urzad miasta w jaroslawiu skresla bardzo duzo zapisow z ksiegi gosci - prosze sprobowac napisac cos przeciwko wladzy juz po kilku godzinach zapis bedzie tylko w zapisach autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:17 pewnie mają na etacie zatrudnionego cenzora Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:20 szczerze mówiąc - nie próbowałam się wpisywać, a stronę polecił znajomy z Jarosławia właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:23 zaraz zrobię prowokację, wpiszę jakieś bzdury (w czym mam wprawę) i zobaczymy. Uwaga oczywiście podpiszę się Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:25 to może jeszcze numer telefonu podaj, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:32 z uwagi na brak veny tfurczej (wiem jak się pisze KALENDARZ ale nie wiem jak się pisze twórczej, a i mam dysleksję więc jestem usprawiedliwiony) coś tam napisałem słabo krytycznego i teraz poczekam na ruch cenzora.... - a potem taki idzie do burmistrza z wydrukiem i mówi "wasza wysokość, niechaj wasza wysokość skieruje swój boski wzrok na opinie zawarte w księdze gości. Same superlatywy, pochwały, lud was uwielbia". No i za dwa lata burmistrzowi się w głowie przewraca i mamy miniaturę Husejna albo innego Fidela Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:35 noo... teraz to na bieżąco musisz sytuację kontrolować, nie ma to tamto... licznik trzeba ponabijać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:47 była taka bajeczka (zdaje się produkcji chińskiej) o nagim królu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 13:03 Gość portalu: gryps napisał(a): > była taka bajeczka (zdaje się produkcji chińskiej) o nagim królu...... > > opowiedz!! no nie daj sie prosić!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 13:06 H.C.Andersen "Baśnie", W-wa 1967, "Nowe szaty cesarza", t.1, s.102 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 13:44 dzięki Gofa......poza tym to jest bajka o nagim królu, którą wolno opowiadać po 23.00 i jeszcze się musi świecić taki czerwony kwadracik w prawym dolnym rogu monitora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 14:23 Acha! dzięki wam.To lepiej nie opowiadać! Nie lubie czerwonych kwadracików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.visp.energis.pl 11.04.03, 20:10 no i stało się....napisałem, że są dziury w jezdniach i mało kulturalna obsługa w urzędzie....no i co?......wykasował. Wykasował cenzor i przydupas prezydenta miasta Jarosławia......przecież w każdym mieście w tym kraju są dziury w jezdni, a mało który urzędniczyna jest na tyle kulturalny by nie smarkać w rękaw. Teraz mogę powiedzieć otwarcie: oficjalna strona UM Jarosław jest do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: A może?????? Gryps! 12.04.03, 17:59 Gryps! Sprobuj podac link naszego forum na stronie www.przemysl.pl w Katalogu Przemyskim. Zobaczymy czy zamieszcza nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Gryps! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 20:16 robi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Gryps! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 20:34 się wpisałem do ksiąg gości: szpitala w zurawicy oraz Strazy Miejskiej...buchacha! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może?????? Gryps! 12.04.03, 23:00 Gość portalu: gryps napisał(a): > się wpisałem do ksiąg gości: szpitala w zurawicy oraz Strazy > Miejskiej...buchacha! gryps jesteś super, ja tez tam się onegdaj wpisałem, nie sprawdzałem czy zostałem skasowany :)))) ale przynajmniej co maiałem do powiedzenia to napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może?????? Jarosławianie! 12.04.03, 22:57 Gość portalu: gryps napisał(a): > no i stało się....napisałem, że są dziury w jezdniach i mało kulturalna obsługa > > w urzędzie....no i co?......wykasował. Wykasował cenzor i przydupas prezydenta > miasta Jarosławia......przecież w każdym mieście w tym kraju są dziury w > jezdni, a mało który urzędniczyna jest na tyle kulturalny by nie smarkać w > rękaw. Teraz mogę powiedzieć otwarcie: oficjalna strona UM Jarosław jest do > dupy! A nie mówiłem, to było do przewidzenia, a Rychu chciał ta forum założyć - naiwniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 13.04.03, 00:39 no panowie, widzę, że ostro pracujecie nad sprawdzaniem wiarygodności niektórych stron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 01:49 reklame wam zrobiłem w księgach Odpowiedz Link Zgłoś