Dodaj do ulubionych

A może?????? Jarosławianie!

IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 13:12
Może założyć forum Jarosławskie?? kto i jak to może zrobić??
Obserwuj wątek
    • rychu_z_przemysla Re: A może?????? Jarosławianie! 04.04.03, 14:32
      Czesc!
      Moge sie pochwalic, ze na forum: O forum zaczalem watek o koniecznosci czestego
      odwiedzania przez redakcje naszego forum i zalozenia forum Jaroslaw i Debica.
      Obecnie sa niestety male na to szanse, bo gazeta.pl chce zlikwidowac polowe
      watkow regionalnych na ktorych nic sie nie dzieje.

Wszystkich jaroslawian zapraszam na Forum Przemysl!
      • wook Re: A może?????? Jarosławianie! 04.04.03, 19:37
        Rychu nieważne co zacząłeś, Jarosławianie są mile widziani na naszym forum bo
        ono ma perspektywy, kto za kto przeciw???
        • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.visp.energis.pl 04.04.03, 19:41
          ............no i horyzonty ma
          • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 04.04.03, 19:43
            jestem za! :)
        • rychu_z_przemysla Re: A może?????? Jarosławianie! 06.04.03, 12:51
          wook napisał:

> Rychu nieważne co zacząłeś, Jarosławianie są mile
          widziani na naszym forum bo
          > ono ma perspektywy, kto za kto przeciw???

Nie moge sie zgodzic z: "niewazne co zaczales".
          Dlaczego? Dlatego, ze Jaroslaw powinien miec forum, ale
          sa teraz nikle na to szanse.
          • Gość: !!!!!!!!promilek Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.ultimo.masq 06.04.03, 15:28
            Ale ściemniasz ... ;P

!!!!!!!!promilek
            • Gość: frizzy A Jarosławianie milczą IP: *.krak.tke.pl 07.04.03, 08:04
              Ale to jakby bez znaczenia.
              hahahahahahahahahahahahahaha
              • Gość: hi. jarosłw Re: A Jarosławianie milczą IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:58
                Gość portalu: frizzy napisał(a):

> Ale to jakby bez znaczenia.
                > hahahahahahahahahahahahahaha
                >
                >nie, nie jest bez znaczenia,i myśle że Jarosław zasłużył na swoje forum,
                korzystał by też Przeworsk.A Przemyślanom dziękuje za zaproszenie, też byśmy do
                was zaglądali.
                >
                >I jeszcze jedno, nie ładnie tak sie śmiać z innych
    • Gość: jar Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:38
      Myśle że każde miasto powiatowe powinno powinno mieć swoje forum, a Jarosław
      na to zasługuje!
      • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 07.04.03, 12:38
        masz rację, zasługuje :)
        ale niestety zapowiedziane są cięcia w forach...
        nowe już nie będą powstawać, a część starych zostanie "sprywatyzowana"...
        szanse na forum "Jarosław" macie więc tworząc forum prywatne...
        polecam

www.jaroslaw.pl/index.php
        byc może Ty znasz, ale inni nie :)
        • wook Re: A może?????? Jarosławianie! 07.04.03, 18:26
          myslisz że na oficjalnej stronie Urzędu Miasta założą forum, osobiście wątpię,
          ile wątków musieliby usuwać...
          • Gość: jarpol Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 10:18
            Urzad miasta w jaroslawiu skresla bardzo duzo zapisow z ksiegi gosci - prosze
            sprobowac napisac cos przeciwko wladzy juz po kilku godzinach zapis bedzie
            tylko w zapisach autora.
            • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:17
              pewnie mają na etacie zatrudnionego cenzora
              • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:20
                szczerze mówiąc - nie próbowałam się wpisywać, a stronę polecił znajomy z
                Jarosławia właśnie :)
                • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:23
                  zaraz zrobię prowokację, wpiszę jakieś bzdury (w czym mam wprawę) i zobaczymy.
                  Uwaga oczywiście podpiszę się
                  • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:25
                    to może jeszcze numer telefonu podaj, co? ;)
                  • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:32
                    z uwagi na brak veny tfurczej (wiem jak się pisze KALENDARZ ale nie wiem jak
                    się pisze twórczej, a i mam dysleksję więc jestem usprawiedliwiony) coś tam
                    napisałem słabo krytycznego i teraz poczekam na ruch cenzora....

- a potem taki idzie do burmistrza z wydrukiem i mówi "wasza wysokość, niechaj
                    wasza wysokość skieruje swój boski wzrok na opinie zawarte w księdze gości.
                    Same superlatywy, pochwały, lud was uwielbia". No i za dwa lata burmistrzowi
                    się w głowie przewraca i mamy miniaturę Husejna albo innego Fidela
                    • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 12:35
                      noo... teraz to na bieżąco musisz sytuację kontrolować, nie ma to tamto...
                      licznik trzeba ponabijać ;)
                      • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:47
                        była taka bajeczka (zdaje się produkcji chińskiej) o nagim królu......
                        • Gość: hi Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 13:03
                          Gość portalu: gryps napisał(a):

> była taka bajeczka (zdaje się produkcji chińskiej) o nagim królu......
                          > >
                          opowiedz!! no nie daj sie prosić!!
                          • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 08.04.03, 13:06
                            H.C.Andersen "Baśnie", W-wa 1967, "Nowe szaty cesarza", t.1, s.102 ;)
                            • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 13:44
                              dzięki Gofa......poza tym to jest bajka o nagim królu, którą wolno opowiadać po
                              23.00 i jeszcze się musi świecić taki czerwony kwadracik w prawym dolnym rogu
                              monitora
                              • Gość: hi Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 14:23
                                Acha! dzięki wam.To lepiej nie opowiadać! Nie lubie czerwonych kwadracików
                    • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.visp.energis.pl 11.04.03, 20:10
                      no i stało się....napisałem, że są dziury w jezdniach i mało kulturalna obsługa
                      w urzędzie....no i co?......wykasował. Wykasował cenzor i przydupas prezydenta
                      miasta Jarosławia......przecież w każdym mieście w tym kraju są dziury w
                      jezdni, a mało który urzędniczyna jest na tyle kulturalny by nie smarkać w
                      rękaw. Teraz mogę powiedzieć otwarcie: oficjalna strona UM Jarosław jest do
                      dupy!
                      • rychu_z_przemysla Re: A może?????? Gryps! 12.04.03, 17:59
                        Gryps!
                        Sprobuj podac link naszego forum na stronie www.przemysl.pl
                        w Katalogu Przemyskim.
                        Zobaczymy czy zamieszcza nas.
                        • Gość: gryps Re: A może?????? Gryps! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 20:16
                          robi się
                          • Gość: gryps Re: A może?????? Gryps! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 20:34
                            się wpisałem do ksiąg gości: szpitala w zurawicy oraz Strazy
                            Miejskiej...buchacha!
                            • wook Re: A może?????? Gryps! 12.04.03, 23:00

> się wpisałem do ksiąg gości: szpitala w zurawicy oraz Strazy
                              > Miejskiej...buchacha!

gryps jesteś super, ja tez tam się onegdaj wpisałem, nie sprawdzałem czy
                              zostałem skasowany :)))) ale przynajmniej co maiałem do powiedzenia to
                              napisałem...
                      • wook Re: A może?????? Jarosławianie! 12.04.03, 22:57

> no i stało się....napisałem, że są dziury w jezdniach i mało kulturalna
                        obsługa
                        >
                        > w urzędzie....no i co?......wykasował. Wykasował cenzor i przydupas
                        prezydenta
                        > miasta Jarosławia......przecież w każdym mieście w tym kraju są dziury w
                        > jezdni, a mało który urzędniczyna jest na tyle kulturalny by nie smarkać w
                        > rękaw. Teraz mogę powiedzieć otwarcie: oficjalna strona UM Jarosław jest do
                        > dupy!

A nie mówiłem, to było do przewidzenia, a Rychu chciał ta forum założyć -
                        naiwniak!!!
                        • gofa Re: A może?????? Jarosławianie! 13.04.03, 00:39
                          no panowie, widzę, że ostro pracujecie nad sprawdzaniem wiarygodności
                          niektórych stron...
                          • Gość: gryps Re: A może?????? Jarosławianie! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 01:49
                            reklame wam zrobiłem w księgach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka