Gość: Nati IP: *.eranet.pl 31.05.07, 14:57 W końcu w Przemyślu jakiś lokal na poziomie.Chodzicie tam i jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radoos Re: Chodzicie do MUHY? 31.05.07, 16:11 Chodzę i bardzo mi się podoba. W końcu klub, który zasługuje sobie na nazwę *klub* a nie *pijania piwa* (choć piwo też mają, całkiem dobre, sprawdzałem:>). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojan Re: Chodzicie do MUHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:54 A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosiMazaki Re: Chodzicie do MUHY? IP: *.mcon.pl 31.05.07, 17:15 Bohaterow Getta 13 muha.website.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halama Re: Chodzicie do MUHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:02 a gdzie to jest tak dokładniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Chodzicie do MUHY? 31.05.07, 22:18 Gość portalu: Nati napisał(a): > W końcu w Przemyślu jakiś lokal na poziomie.Chodzicie tam i jak wam sie > podoba? Nie byłem, a lewacko - feministyczny program mnie nie zachęca. Pozdrowienia dla Jadzi Sawickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Chodzicie do MUHY? IP: *.eranet.pl 01.06.07, 11:31 MUHA jest na Bohaterów Getta niedaleko policji, obok Diavolo czy jakoś tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś