Gość: marianna IP: *.daminet.pl 06.06.03, 23:14 czy jest ktos z Łopuszki Wielkiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!!!!!!promilek Odnajduję .... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krośnianin Re: poszukuje......... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 12:55 Jaka ładna nazwa. Aż mi żal, że tam nie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: poszukuje......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 18:10 ja znam, a dlaczego pytasz? byłam tam wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: poszukuje......... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 18:52 Znam jednego,ale niczym specjalnie się nie wyróżnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: poszukuje......... IP: *.daminet.pl 07.06.03, 21:59 witanko -szukam ludzi o nazwisku Zięba,Futoma.Poprostu szukam swoich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: poszukuje......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 10:57 wiem że tacy tam mieszkają, bo moja mam pochodzi z Łopuszki, moja ciotka nadal tam mieszka, ja niestety nie znam tych osób osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: poszukuje......... IP: *.daminet.pl 09.06.03, 15:06 witam Malgosiu moja mama rowniez pochodzila z Łopuszki mariaj2@gazeta.pl prosze napisz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: poszukuje......... 09.06.03, 20:09 ha... pana Ziębę to i ja znam, ale prawdę mówiąc od czasu jak pracował dla Orła (fundusz)nie mam z nim kontaktu, nie wiem gdzie sie obraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Futoma Re: poszukuje......... IP: *.ri.ri.cox.net 06.07.03, 22:30 Czesc,moj ojciec pochodzi z Lopuszki Wielkiej-ja przed wyjazdem za granice mieszkalem w Warszawie, w tej chwili mieszkam w Stanach.Mam kontakt z innymi osobami o tym nazwisku o ile potrzebujesz informacje to napisz na maila: misiek@hotmail.com pozdrawiam serdecznie Zbigniew Futoma Odpowiedz Link Zgłoś