Dodaj do ulubionych

poszukuje.........

IP: *.daminet.pl 06.06.03, 23:14
czy jest ktos z Łopuszki Wielkiej
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!!!!!!promilek Odnajduję .... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 12:04
    • Gość: Krośnianin Re: poszukuje......... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 12:55
      Jaka ładna nazwa. Aż mi żal, że tam nie mieszkam.
    • Gość: malgosia Re: poszukuje......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 18:10
      ja znam, a dlaczego pytasz? byłam tam wiele razy
      • Gość: jerry Re: poszukuje......... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 18:52
        Znam jednego,ale niczym specjalnie się nie wyróżnia?
      • Gość: marianna Re: poszukuje......... IP: *.daminet.pl 07.06.03, 21:59
        witanko -szukam ludzi o nazwisku Zięba,Futoma.Poprostu szukam swoich korzeni.
        • Gość: malgosia Re: poszukuje......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 10:57
          wiem że tacy tam mieszkają, bo moja mam pochodzi z Łopuszki, moja ciotka nadal
          tam mieszka, ja niestety nie znam tych osób osobiście
          • Gość: marianna Re: poszukuje......... IP: *.daminet.pl 09.06.03, 15:06
            witam Malgosiu moja mama rowniez pochodzila z Łopuszki
            mariaj2@gazeta.pl prosze napisz.pozdrawiam
        • wook Re: poszukuje......... 09.06.03, 20:09
          ha... pana Ziębę to i ja znam, ale prawdę mówiąc od czasu jak pracował dla Orła
          (fundusz)nie mam z nim kontaktu, nie wiem gdzie sie obraca.
    • Gość: Zbigniew Futoma Re: poszukuje......... IP: *.ri.ri.cox.net 06.07.03, 22:30
      Czesc,moj ojciec pochodzi z Lopuszki Wielkiej-ja przed wyjazdem za granice
      mieszkalem w Warszawie, w tej chwili mieszkam w Stanach.Mam kontakt z innymi
      osobami o tym nazwisku o ile potrzebujesz informacje to napisz na maila:
      misiek@hotmail.com pozdrawiam serdecznie
      Zbigniew Futoma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka