rychu_z_przemysla 16.07.03, 01:27 jurek=JARO=MARTIN=... Ten sam gość używa na naszym forum kilku ksywek i zapewne wielu innych. IP jego komputera to 80.51.255 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwo_nuklearne Re: jurek=JARO=MARTIN 16.07.03, 02:21 Ooooo-żesz ty! Taki cwaniak???! Rychu, rozszyfruj mu jeszcze czy ma rozporek na suwak, czy na guziki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: jurek=JARO=MARTIN IP: 80.51.255.* 16.07.03, 13:52 rychu_z_przemysla napisał: > jurek=JARO=MARTIN=... > > Ten sam gość używa na naszym forum kilku ksywek i zapewne wielu innych. > IP jego komputera to 80.51.255 > > Ty pacanie, może i mam ten sam IP ale wcale nie jeste MARTIN ani JARO i odwal się raz na zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Do jurek=JARO=MARTIN 17.07.03, 00:46 Gość portalu: jurek napisał(a): > Ty pacanie, może i mam ten sam IP ale wcale nie jeste MARTIN ani JARO i > odwal się raz na zawsze ! Styl pisania i sam fakt pisania przez niby trzy różne osoby na tych samych forach świadczą jednoznacznie, że jest to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: jurek=JARO=MARTIN IP: 212.160.205.* 16.07.03, 19:11 brr , aż strach tu pisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: jurek=JARO=MARTIN IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 19:34 A może to jakaś nowa TRÓJCA? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: jurek=JARO=MARTIN 16.07.03, 22:47 Gość portalu: jakis napisał(a): > brr , aż strach tu pisać ! ehe... jakis, zanim spróbujesz lepiej od razu strzel sobie w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: jurek=JARO=MARTIN 17.07.03, 09:45 rychu_z_przemysla napisał: > jurek=JARO=MARTIN=... > > Ten sam gość używa na naszym forum kilku ksywek i zapewne wielu innych. > IP jego komputera to 80.51.255 Rysiu, nie jestem informatykiem a wiem, że numer IP nie składa się tylko z 7 cyfr. Zamiast gwiazdki powininny być dwie lub trzy cyfry (nie jestem pewien). Czy ktoś, przy którego xywie jest adres: *.przemysl.sdi.tpnet.pl to jest ta sama osoba? Jerry, Ika i jeszcze kilka osób ma taki sam adres. Czy to jest ta sama osoba? Rysiu, czy znana jest Ci nazwa IP dynamiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: jurek=JARO=MARTIN 17.07.03, 11:54 Chris, czy Ty zawsze musisz być tak obrzydliwie rzeczowy? A taka fajna zabawa się zapowiadała... Rysiu! Nie przejmuj się rzeczywistością!!! Wal dalej! Na oślep! Bum bum! ... a jak coś, to Ty się podpisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: jurek=JARO=MARTIN 17.07.03, 12:13 piwo_nuklearne napisała: > > Chris, czy Ty zawsze musisz być tak obrzydliwie rzeczowy? > A taka fajna zabawa się zapowiadała... Piwko, taka moja wredna natura, jak kto mi podpadnie to walę prosto w oczęta. > > Rysiu! Nie przejmuj się rzeczywistością!!! > Wal dalej! Na oślep! Bum bum! > > ... a jak coś, to Ty się podpisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś