Gość: Waldi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 05:57 Napiszcie proszę, jakie są stawki w domach weselnych w Przemyślu i okolicy i ile biorą orkiestry. Z jakim wyprzedzeniem trzeba rezerwować salę? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 08:52 na pewno ponad rok wczesniej musisz zarezerwowac, ceny wahaja sie od ok 100zł (to takie min) to 150/160zł za osobe. Generwalnie za samo jedzenie, do tego dolicz alkohol, nie wiem jak jest z napojami, w niektorych sa w cenie w innych nie, ciasta, tort. Orkiestra pewnie od 1500/1700 do 2500/3000zł, rezwerwacja tez ponad rok wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lester Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:08 Od 130 zł już możesz liczyć na dobrą imprezę w karczmie "U Marty" w Krasiczynie (z napojami,owocami bez ciast i alkoholu, ale alkohol dadzą Ci w cenie hurtowej, bo mają swój sklep monopolowy). Mają nową dużą salę na imprezy i sporo wolnych terminów. Wiem, bo kolega kilka dni temu zamawiał tam swoje wesele.Znajoma też była tam niedawno na weselu i podobno wszystko było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahhha Re: wesele IP: *.autocom.pl 26.09.08, 13:11 ja za wesele w zamku w Krasiczynie płace 160 zł od osoby. W cenie nie ma alkoholu i ciast, ale są już owoce napoje itp.... za orkiestre 2700. Wszystko rezerwowałam w kwietniu tego roku a wesele mam we wrześniu 2009. Także 1,5 roku wcześniej, ale w zamku zawsze zawsze jest duże obłożenie... Odpowiedz Link Zgłoś