rychu_z_przemysla 28.09.08, 21:24 Nie byłem tu kilka miesięcy i ponownie stwierdzam, że forum zalewa chamstwo. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z przemyśla Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:34 rychu_z_przemysla napisał: > Nie byłem tu kilka miesięcy i ponownie stwierdzam, > że forum zalewa chamstwo. > Niestety. rychu Ty ich też olej, będziecie kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Chamstwo i buractwo na forum 28.09.08, 21:55 Olewam, nie piszę tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.brnt.cable.ntl.com 28.09.08, 22:03 Jak to nie piszesz? To kto to napisal?: rychu_z_przemysla napisał: > Olewam, nie piszę tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:48 Rychu!! no jak piszesz chmstwo no jak!!!!! No tak no tak.... No może i dobrze... Oj Rychu Rychu...po czym cham poznaje chama.....A burak buraka??? Żeby jak, to pewnie masz coś z tą grupą wspólnego.. Bo poczym byś poznał? no po czym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.ptvk.pl 29.09.08, 08:40 Może trzeba jednak było rychu zostać moderatorem wtedy ;)? observ vel czytelnik :> :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.aster.pl 04.10.08, 00:26 To może powiesz gdzie piszesz, bo ja miło wspominam czasy w których uczestniczyłeś w forum nieco częściej... Co do ogólnej oceny - zgadam się niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejka Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 09:36 najgorsze buraki ze "stolycy" którym wydaje się że z daleka widać lepiej i mają czelność nas pouczać nie znając spraw o których mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.aster.pl 04.10.08, 16:29 Anty ortograficzny trollu! Napisałem wczoraj trzy posty, a ty tylko dwie beznadziejne odpowiedzi. Czuję się rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macku Re: Chamstwo i buractwo na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 18:41 no Jacyków to ty nie będziesz ale ten gojowski rozlazły styl ----rozwala. :) Odpowiedz Link Zgłoś