Gość: nakamura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:39 Wpisujcie opinie i spostrzeżenia na temat wszech-mądrego wicka Jurkiewicza. Podobno zjadł już wszystkie rozumy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głodny Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.gprs.plus.pl 07.11.08, 17:13 ...oby się nie udławił.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator stada Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:49 Przynajmniej nie jest hipokrytą .Trochę szorstki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 19:38 jest hipokrytą równiez ale to najlżejsza jego wada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 18:16 szorstki??? hheheh przecie to bufon pierwszej kategorii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: W-ce Jurkiewicz IP: 213.25.24.* 28.03.09, 18:38 Posiada wszystkie cechy albo jak kto woli wady potrzebne do robienia kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.tktelekom.pl 29.03.09, 07:21 ..jasne , o Duszyku tez tak mówiono i zrobił karierę ..."Europejską":))::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:21 Mamy nadzieję,że Wice zrobi taką samą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.toya.net.pl 29.03.09, 18:27 Nasunęła mi się taka refleksja.. kiedyś ten Pan pracował w Ośrodku Doradztwa Rolniczego w Korytnikach.. jak ma się wiedza dot. inseminacji i jej wpływu na rózne procesy decyzyjne w przedmiocie reprezentowania Skarbu Państwa; prosze o komentarze.. pragnę oświecenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:17 znam z widzenia i powiem że strasznie nadmuchany i sztywny w kontaktach, najczęściej wodzi wzrokim z wyższością i takim lekceważacym usmieszkiem typu co mi zrobisz jak mnie złapiesz. Kto zna ten wie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: W-ce Jurkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:38 ten nasz Wice to faktycznie jest kawał palanta, mówiąc po "dresowemu" przydałoby mu sie obic mordęi basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: W-ce Jurkiewicz IP: 213.25.24.* 04.04.09, 06:47 niedaleko pada jabłko od jabłoni. Jaki pan taki kram. Przysłowia mądrością narodów. Widziałem go raz w tv. sprawiał raczej przygnębiające wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś