Dodaj do ulubionych

kiedy rusza stok

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 00:34
W polsce pierwsze wyciągi ruszają jutro a wiecie co u nas??
Obserwuj wątek
    • Gość: kocur Nie można tak na łapu-capu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 07:00
      Być może gdzie indziej do dzialania wyciągu potrzeba jedynie śniegu,
      ale u nas musi być uroczyście, biskup musi pokropić, prezydent
      przemówić, więc wszystko trzeba z wyprzedzeniem zaplanować. Ja
      stawiam na okolice świąt.
      • Gość: aaa Re: Nie można tak na łapu-capu IP: *.brnt.cable.ntl.com 23.11.08, 09:53
        Czy dziala Wam kamera na stoku?
      • rychu_z_przemysla Re: Nie można tak na łapu-capu 24.11.08, 14:16
        Robert, rób jak chciałeś igielit!
    • Gość: hta Re: kiedy rusza stok IP: *.mcon.pl 23.11.08, 11:44
      Jak będzie mróz to nie trzeba dużo czasu żeby naśnieżyć stok zwłaszcza przy 8
      armatach. Jakby było od jutra co najmniej 7 stopni mrozu w nocy to przypuszczam
      , że za dwa tygodnie już byśmy jeździli na nartach, a może nawet wcześniej.
      Trzymam kciuki
      • Gość: jobrave Re: kiedy rusza stok IP: 89.195.198.* 23.11.08, 13:53
        "Śnieg spadł niemal w całym kraju. Po nocnych opadach na Warmii i Mazurach
        panują trudne warunki jazdy. Pomimo bezustannej pracy 40 pługów i piaskarek
        drogi pozostają niebezpieczne. Na Podkarpaciu autokar wpadł w poślizg i zjechał
        do rowu. Rannych zostało 8 osób. W województwie zachodniopomorskim śnieg
        zniszczył linie energetyczne. Bez prądu pozostaje 10 tysięcy osób."
        A w innym wątku ktoś pisał, że tej zimy, w zw. z globalnym ociepleniem, śniegu,
        ani mrozu nie będzie...
        I co z tą kamerą na stoku?
        • szczi Re: kiedy rusza stok 23.11.08, 17:40
          Ile dobrego jest z tej zimy...

Żądam wiosny! (a przynajmniej braku śniegu)
          • Gość: Jasiu Re: kiedy rusza stok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 07:55
            Fajne to !
            Teraz sukcesem okaże się, że stok w ogóle uda się uruchomić.
            Może w połowie grudnia na 5 dni, może ok. 20 stycznia na tydzień,
            może w lutym na 2 dni, a później dowiemy się od panaprezydenckich
            przybocznych, ze stok to pożyteczna inwestycja, że nie należy na
            stok patrzeć tylko przez pryzmat pieniędzy, a że był czynny tylko
            przez 2 tygodnie w zimie to wina pogody, że forumowicz Realista to
            malkontent itd.
            Jest to przykład businessu w urzędniczym wydaniu:
            zero pożytku,
            zmarnowane ciężko wypracowane przez podatników pieniądze,
            zero odpowiedzialności.

• Gość: Kalinka Re: kiedy rusza stok IP: *.toya.net.pl 24.11.08, 15:35
              Nudnyś Jasiu. Ale dobrze, że trenujesz pióro, może w innym wątku coś
              ciekawego napiszesz...
              • Gość: kkk Re: kiedy rusza stok IP: *.centertel.pl 24.11.08, 18:28
                Jak czytam takie posty jak Kalinki to mam wrażenie że na forum wypowiadają sie
                sami pensjonariosze więzień/domów opieki społecznej którzy nic nie mają, miastu
                nic nie płacą, mają w d.. czy podatki będa niższe czy wyższe, czy w mieście coś
                będzie się budować czy nie. Wbijcie sobie sobie do świadomości że jedna słomiana
                inwestycja typu stok to 3 inne których nie ma bo zabrakło kasy. Już wiadomo że
                stok nas nie rozsławił w świecie i 2 St Moritz nie będziemy, ani nawet 2
                Wierchomlą, jedyny góść który sie znał na prowadzeniu tego biznasu już na stoku
                nie pracuje, zostało stado baranów i przeszkolonch w 2 dni bezrobotnych.
                • Gość: Kalinka Re: kiedy rusza stok IP: *.toya.net.pl 24.11.08, 20:57
                  Ja, Kalinka, pensjonariuszka zakładu uważam, że nudnyś
                  kkk/Jasiu/Realisto...
                  Bez względu na to, czy jesteście jedną i tą samą osobą, czy też
                  kilkoma frustratami.
                  My - pensjonariusze - nie mamy Przemyśla w d...! Naprawdę.
                  Za to głęboko mamy frustratów, którzy nie wiedzieć w jakim celu
                  opluwają ten stok.
                  W jakim celu... Czy chcesz Misiu, żeby ten wyciąg natychmiast
                  wyburzyć (?!), a może pragniesz, by jego twórców na najbliższym
                  drzewie powiesić(?!), czy też może... No, o co Ci właściwie chodzi?

Ps. A może Ty straciłeś pracę na tym obiekcie, i stąd te Twoje
                  żałosne, niczemu nie służące posty(?); Bo przecież to, że stok jest
                  inwestycją niedochodową wiedzą wszyscy(no...zimy były ostatnio
                  marniutkie)... Nie trzeba tego 100 razy powtarzać. A jeżeli masz
                  jakiś konkretny pomysł (ależ bym się zdziwiła), to go podaj, bez
                  powtarzania w kółko tych samych tekstów, bo to nie mantra, tylko
                  bełkot przecież...
                  Ps.2.Oczywiście mogę się mylić, gdyż my - pensjonariusze domów
                  opieki społecznej - mylimy się dość często.
                  Ps.3. Widzę, że bezrobotnych również nie szanujesz...
                  • kasmis Re: kiedy rusza stok 24.11.08, 21:26
                    To może teraz ja, z sąsiedniego łóżka DPS-u przyłączę się -
                    super napisane Kalinko, ileż można czytać to marudzenie, ględzenie-PIERDOŁY
                    pełne fałszywej troski wciskane przez bandę frustratów ...

I jakoś tak u tych wszystkich realistycznych klonów, jakże zatroskanych o
                    kochane miasto czuć jadowitą satysfakcję, że to nie tak, że zimy nie ma, że
                    brudno, że psy sr... itd
                    Frustraci zajmijcie się czymś
                    • Gość: yogi Re: kiedy rusza stok IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 22:45
                      bardzo lubię nasz niedochodowy stok, żeby tak jeszcze jakiś niedochodowy
                      aquapark, i koniecznie niedochodową obwodnicę ....
                      • Gość: marika Re: kiedy rusza stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 00:41
                        kalinka i koledzy a gdzie logika?? myślicie o czymkolwiek oprócz imprez ?? ot
                        pojeżdzić raz w roku na nartach a kto płaci h... was obchodzi.
                        • Gość: Jasiu Re: kiedy rusza stok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 05:48
                          Posłuchaj Kalinko.
                          Za mną wiele ciężkich i bardzo ciężkich lat pracy. Przez te lata
                          wpłaciłem do kasy tego miasta niemało pieniędzy w postaci różnych
                          podatków i w odróżnieniu od Ciebie czuję, że te pieniądze były i są
                          marnowane przez głupotę, bezmyślność i pychę urzędników. Takim
                          widzeniem świata jakie Ty prezentujesz, udowadniasz, że jeszcze
                          wiele w naszym Przemyślu pójdzie na marne. Jest 5,45 i dla mnie już
                          zaczął się dzień pracy i który potrwa na pewno do 17, może 18 a może
                          dłużej i właśnie dlatego inaczej postrzegam rzeczywistość niż Ty.
                          • Gość: Kalinka Re: kiedy rusza stok IP: *.toya.net.pl 25.11.08, 07:43
                            Jasiu oraz myśląca logicznie, ale bez zrozumienia, Mariko -
                            przeczytajcie jeszcze raz mojego posta.
                            Nigdzie nie napisałam, że ten stok to sensowna i dochodowa impreza.
                            Nigdzie nie napisałam, że jestem miłośniczką sportów zimowych.
                            Wskazałam natomiast na bezsensowność postów ludzi, którzy opluwają
                            stok, nie mówiąc w jakim właściwie celu to robią, bo od marudzenia
                            na forum problem chyba się nie rozwiąże...
                            Jeżeli macie jakieś konkretne propozycje zmian, albo nawet mało
                            konkretne ale możliwe do realizacji, to napiszcie o nich i być może
                            powstanie pierwszy sensowny wątek zawierający słowo "stok".
                            Pozdrawiam.
                            Ps.Ja również bardzo ciężko pracuję, ale równocześnie zdaję sobie
                            sprawę, że od (anonimowego) opluwania na forum głupich, bezmyślnych
                            i pysznych polityków nic się w Przemyślu nie zmieni... I tu Ci
                            przyznam rację Jasiu - rzeczywiście inaczej postrzegamy
                            rzeczywistość.
                            • Gość: Jasiu Re: kiedy rusza stok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 08:01
                              Kalinko.
                              W którym miejscu opluwam kogoś na forach? Polityków?
                              Podaj przykłady. Nie mam w naturze, by licytować się z Tobą na
                              złośliwości, ale mam w naturze nie poddawać się ludzkiej głupocie i
                              wszelkim jej przejawom. Sam ilość negatywnych wątków związanych ze
                              stokiem świadczy o odbiorze społecznym tej inwestycji i stawianie
                              sprawy, "że stok przecież już jest a teraz zastanówmy się co z nim
                              zrobić", jest dowodem braku wyobraźni i braku odpowiedzialności za
                              czyny.
                              • Gość: aaa Re: kiedy rusza stok IP: *.brnt.cable.ntl.com 25.11.08, 08:36
                                Jasiu badz powazny. Wiekszosc watkow zwizanych ze stokiem to watki zalozone
                                przez Realiste i spolke- wiec miarodajnosc zadna. Moge zalozyc ze 20. watkow w
                                ktorych udowodnie bezsens budowy lub utrzymywania czegokolwiek.
                                Kalinka slusznie pisze, ze mnozenie watkow i wypowiedzi krytykujacych stok bez
                                wnoszenia czegokolwiek w rozwiazanie problemu mija sie z celem.
                                Zwolennikow stoku nie przekonasz a przeciwnikow przekonywac nie trzeba.
                                • Gość: ale Re: kiedy rusza stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:09
                                  ale co w takim razie, zamknąć gębę i udawać że nie ma problemu bo nie mam
                                  pomysłu na naprawę tego co ktoś spiepszył w naszym mieście ??? mam udawać że
                                  mnie to nie wkurza bo nie mam wpływu co dalej??? że to żaden problem?? a to
                                  przecież nic innego jak nałożony na mieszkańców dodatkowy podatek - bo pieniądze
                                  nie biorą się w budżecie miasta "z drukarni lub od mikołaja" jak niektórzy
                                  myślą. A rada miasta podniosła podatek od nieruchomości na 2009 rok -nie ma to
                                  myślicie żadnego przełożenia z dziurę w portfelu powstałą dzięki stokowi roczna
                                  dotacja plus odsetki od obligacji to dobrze ponad milion tylko w 2008 roku.
                                  Przez 3 lata zabawy stok kosztował nas w postaci dotacji i samych odsetek blisko
                                  3 miliony! wiecie ile można za to dróg zbudować a również wystarczyłoby na wkład
                                  własny do budowy porządnego aqua parku z dotacja unijną.
                                  ps. JA także lubię pośmigać na nartach na naszym "stoku" pytanie za jaką cenę.
                                  • Gość: Jasiu Re: kiedy rusza stok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:33
                                    Słuchajcie, ale nie chodzi o to że stok został wybudowany, ludzie
                                    jeżdżą na nartach, dzieci uczą się jeździć, trwa to powiedzmy,3-4
                                    miesiące w roku i kosztuje budżet miasta ileś tam pieniędzy, a
                                    Realiście, mnie i wielu innym się to nie podoba. Chodzi o to, że
                                    przed rozpoczęciem budowy stoku było wiadomo, że warunki klimatyczne
                                    Przemyśla nie pozwolą na normalne funkcjonowanie stoku! Budowa była
                                    z punktu widzenia finansowego decyzją strategiczną dla miasta i
                                    takich decyzji nie podejmuje się na zasadzie uda się albo nie się
                                    nie uda. I to niech teraz Ci którzy bronią słuszności budowy stoku
                                    powiedzą teraz co z nim zrobić?
                                    Gdyby był w mieście basen i trzeba by do niego dopłacać, jestem
                                    pewien, że nikt by nie protestował.
                                    Ale gdyby był basen i nie można by go napełnić wodą, też wielu miało
                                    by to za złe.
                                    • Gość: jobrave Re: kiedy rusza stok IP: 89.195.70.* 25.11.08, 13:53
                                      Jakie są warunki klimatyczne, każdy widzi - jeszcze zima nie rozpoczęła się na
                                      dobre, a tu już spadł śnieg i chwyciły mrozy. Co do globalnego ocieplenia -
                                      jedni naukowcy twierdzą, że nadchodzi, lub że już nadeszło, inni, że nadchodzi,
                                      lub nadeszło globalne ochłodzenie.
                                      Wyciąg to inwestycja, o czym już setki razy pisano tu na tym forum, która nie
                                      zwróci się w ciągu miesiąca, czy dwóch, to nie są fajki z Ukrainy.
                                      Prawdę mówiąc wszystko można obśmiać, czy skrytykować - po co np. jakieś
                                      kapielisko (nie mówię o krytych pływalniach), skoro lato trwa na dobrą sprawę
                                      dwa miesiące. Jeśli chodzi o basen, to rzeczywiście budowa 25. metrowego korytka
                                      była fatalnym, kompletnie nieprzemyślanym przedsięwzięciem, taki basen, to można
                                      sobie w ogródku fundować. Wyciąg może być całoroczną atrakcją, rzecz jedynie w
                                      tym, żeby ktoś pomyślał jak go wykorzystać i pomysł, czy pomysły te
                                      konsekwentnie realizował.
                                      W wrześniu br. wybrałem się na Thames Festival, gdzie było wiele stoisk z
                                      różnych krajów świata, m.in. polskie, było ono dość tłumnie nawiedzane. Z półek
                                      zniknęło ponad 3 tys. miesięcznika "Discover Poland" wydawanego w języku
                                      angielskim. Byłem potrójnie dumny, bo po pierwsze jest on wydawany przez naszą
                                      kompanię, po drugie promuje Polskę, po trzecie było tam sporo o Przemyślu.
                                      Jeszcze bardziej dumny byłem podczas ostatniego dnia festiwalu, bo pani Ewa
                                      Binkin, dyrektor londynskego oddziału Polskiej Organizacji Turystycznej
                                      powiedziała mi, że sporo osób, nie - Polaków, pyta o Przemyśl, miałem okazję
                                      prawie 20. osobom opwiedzieć o naszym mieście, bo nie wszystko udało się autorom
                                      artykułu przedstawić w owym obszernym materiale. Sytuacja powtórzyła się na
                                      World Travel MArket, najwięskszych na świecie targach turystycznych - tu
                                      sytuacja była podobna. Szkoda, że nie było przemyskiego stoiska, bo np.
                                      Tarnów,Środa Wielkopolska, czy inne miasta powiatowe je miały. Chociaż nie wiem,
                                      bo być może, gdyby tak się stało, Jasiu lub jemu podobnie zaraz stworzyliby
                                      kolejny wątek, o tym jak to urzędasy wożą dupy do Londynu za pieniądze z naszych
                                      podatków. Na koniec chciałbym zapewnić, ze nikt mi nie płaci, ani w żaden inny
                                      sposób nie gratyfikuje tego, że bronię wyciągu. Jeszcze a propos WTM - było tam
                                      stoisko podkarpackie, ale jego organizatorzy położyli akcent na Rzeszów,
                                      Bieszczady, Łańcut i Arłamów.
                                      • Gość: ale Re: kiedy rusza stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 16:11
                                        nikt nie mówi że stok ma się zwrócić tu Jasiu przesadzasz nikt tego nie napisał
                                        i rozsądny tak nie pomyśli, chodzi o to by do niego jak najmniej dokładać
                                        (zwiększając przychody a nie robiąc sztuczne oszczędności) oraz co także
                                        zauważyłeś był w tym celu wykorzystywany cały rok. Rolą urzędasów jest mieć
                                        pomysł (nie interesuje mnie jak to zrobią mogą nawet urządzić konkurs z
                                        nagrodami) albo przynajmniej udawać że robi się coś w tym kierunku.
                                        Irytujące jest to że poza prostym dokładaniem z miejskiej kasy(przy i tak
                                        wysokich cenach karnetów) nie robi się kompletnie nic !
                                        • Gość: Realista Re: kiedy rusza stok IP: 80.55.73.* 25.11.08, 16:26
                                          Ale tu ciekawostki się wypisuje. Mądrale rodem z magistratu lub ich
                                          klakierzy wciskaja kit o misji stoku i wyższych celach, jakim ma
                                          służyć. Chcą wmówić, że z gówna można bicz ukręcić. A apelowanie do
                                          forumowiczów o pomysł, aby ich wesprzeć, jak toto cudo wykorzystać,
                                          jest tylko prztznanaiem sie do bezradności i porażki. O tym , czy
                                          sie to będzie przynajmniej równoważyło finansowo, było myśleć
                                          wczesniej. Teraz jest już za późno. Za nowatorskie należy uznać
                                          uzasadnienie, że do organizowania pikniku lub przedstawienia lub
                                          festynu trzeba budować stok z wyciągiem i infrastrukturą. Decyzja
                                          musi być jedna. Albo zjawi się prywatny inwestor, który to ogarnie,
                                          co jest raczej niemożliwe z założenia, albo dalsze tyły finansowe.A
                                          ze stoku należy korzystać, póki jest, bo potem go nie będzie.
                                          • Gość: aaa Re: kiedy rusza stok IP: *.brnt.cable.ntl.com 25.11.08, 17:04
                                            Jak na moj gust to Realista i tak dlugo wytrzymal, dopiero teraz dopisujac sie
                                            do tego watku.
                                            Realisto, moze dasz sobie spokoj z tymi madralami i klakierami. Pewnie juz ze 20
                                            razy pisalem, ze nie mam nic wspolnego ani z wladzami miasta ani z zadnym
                                            pracownikem UM w Przemyslu. Malo wspolnego mam tez z miastem w ogole (poza tym,
                                            ze spedzilem tam ostatnio ze trzy tygodnie).

>Decyzja
                                            > musi być jedna. Albo zjawi się prywatny inwestor, który to ogarnie,
                                            > co jest raczej niemożliwe z założenia, albo dalsze tyły finansowe.A
                                            > ze stoku należy korzystać, póki jest, bo potem go nie będzie. <

Dlaczego tak Cie oburza apelowanie do forumowiczow o pomysl? Sam przedstawiasz
                                            tu swoje pomysly na funkcjonowanie stoku przeciez. Czy to oznacza, ze Tobie
                                            wolno a inni maja pozamykac dzioby i siedziec cicho?

>Za nowatorskie należy uznać
                                            > uzasadnienie, że do organizowania pikniku lub przedstawienia lub
                                            > festynu trzeba budować stok z wyciągiem i infrastrukturą.<

Czy ktos budowe stoku w ten sposob uzasadnial? To pewnie kolejny Twoj wymysl,
                                            jakich w Twoich postach jest bez liku.

• Gość: kkk Re: kiedy rusza stok IP: *.centertel.pl 25.11.08, 19:21
                                              Pomysł? Proszę bardzo, sprzedać tego "misia" za 1pln, zeby tylko nowy własiciel
                                              wzial na siebie splacanie długów.
                                              Inaczej za 10 lat skonczy się tak że będze przestarzały technicznie wyciąg, fura
                                              długów i lata dotowania przez podatników, niezrealizowanych inwestycji, bo
                                              przecież trzeba ratować stok.

A co do "pensjonariuszy": komuna już sie prawie 20 lat temu skonczyła a wy dalej
                                              uważacie ze prezydent ma "swoje" pieniądze? Niestety on naszymi tak szasta, i to
                                              on nie słuchał nikogo przed rozpoczeciem inwestycji, piewsze "konsultacje"
                                              zrobił kiedy mleko się już rozlało i wtedy receptą było "ratujmy co się da" no i
                                              wiecznie popularne "budujmy cokolwiek zeby coś się działo bo tyle lat nic sie u
                                              nas nie budowało" No i mamy teraz placek
                                              • Gość: yogi Re: kiedy rusza stok IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 20:11
                                                Nie przesadzacie z tym niekorzystnym klimatem? A poza tym można też tak:
                                                www.maltaski.pl/Stoki_i_Wyciagi,24,24.html
                                                www.dsd.pl/index.php?p=m&idg=mt,20
    • Gość: ratrak Re: kiedy rusza stok IP: *.mcon.pl 25.11.08, 21:27
      Tak czytam ten wątek i widzę , że niektórym strasznie zalazł za skórę ten
      "stok"... nie wiem dlaczego tak strasznie go krytykują .. a gdyby go nie było to
      byłoby lepiej? też pewnie pieniądze poszłyby na inny "głupi" cel, ale niestety
      stok jest i tyle, jak już ktoś powiedział w tym wątku "zburzyć się go nie
      da".Był ktoś w lecie na wyciągu? a zwłaszcza wtedy jak była jakaś impreza na
      parkingu? wtedy dopiero kolejka miała "wzięcie" większe niż wszystkie szychy na
      scenie. O tym też powinni pomyśleć "prominęci". Zima - wiadomo podstawa
      działalności ale o lecie też można więcej pomyśleć i może wtedy stok na siebie
      zarobi i go nie będą szkalować tacy jak np. Realista itp. itd ... Realista to
      oczywiście nic osobistego ... pozdro
      • Gość: kkk Re: kiedy rusza stok IP: *.centertel.pl 25.11.08, 22:27
        no tak ratrak, pkt 1. " w końcu coś zbudowali , lepiej coś niż nic" No fakt
        argument nie do obalenia, zawsze można coś głupszego wmyślić niż stok w środku
        miasta, może na przykład amfiteatr na szczycie najwyższego wzniesienia. No nie
        to już też mamy.

Stok jest i już i to jest najlepsze memento, powinni je wykuć złotymi zgłoskami
        na czołach "prominentów" którzy wydali na to lekką ręką nie swoje miliony,

A najbardziej w tym wszystkim wku...a mnie to że nikt nie widzi że za 1/4 wdanej
        sumy można było osiągąć to samo robiąc tam orczyk i bez debilnego mostku za 2 i
        pół miliona. I byłby stok i ze 25 milionów by zotało, nie licząc odsetek. Al
        przecież nie chodziło ani o narciarzy, ani o promocje Przemyśla, tylko o
        reelekcje jednego polityka. Jak usłyszałem że robią stok to sie autentycznie
        ucieszyłem, będzie można wpaść po południu na szybkie narty zamiast gonić do
        Arłamowa. Bo widzicie zwolennicy stoku ja np potrafie jeździć, dlatego mi innymi
        od początku śmiszył mnie pomysł że stok ma promować miasto. To jest ośla łączka
        gdzie można dzieci uczyc a nie jeździć bo jest za mała i za wąska. No ale czy
        miast otworzyło szkółke, zafundowało dzieciakom narty i karnety, nie na to nie
        ma kasy.
        NO ale potem wyszło szydło z worka, zaczęły się kłopoty z dofinansowaniem z uni,
        z fortem i ekologami, każd normalny iwstor by sie zastanowił jak z tego wybrnąć
        a co robi miasto: wydaje miliony, a to na 2 wyciagi zamiast 1 a to na mostek, a
        co w koncu nie ich pieniadze. Dlatego dla mnie to nie jest wyciąg tylko pomnik
        glupoty.
        • Gość: aaa Re: kiedy rusza stok IP: *.brnt.cable.ntl.com 25.11.08, 22:57
          Do wszystkich przeciwnikow stoku:

MACIE RACJE!!!

No i co dalej?
      • Gość: ratraczek Re: kiedy rusza stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:31
        widzę ze niektórzy piszą a nie czytają wątku lub niewiele z tego czytania im
        zostaje :)
        • Gość: De.De. Re: kiedy rusza stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 12:03
          Zarzadzający stokiem znow dali popis swojego "profesjonalizmu".Po
          wykonaniu trasy na lewo z mostku i poszerzeniu trasy nr 1 lampy
          oswietlajace stoja posrodku trasy. Mamy 29 listopada a one wciaz
          stoja ! Ciekawe jak GOPR odbierze stok ?
          • Gość: ratrak Re: kiedy rusza stok IP: *.mcon.pl 29.11.08, 16:52
            I tu się mylisz De De, to nie jest wina zarządzających stokiem tylko firma która
            przestawia lampy dała "d....y", chociaż pewnie do końca nie wiadomo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka