Dodaj do ulubionych

Co zrobić???

30.01.09, 22:47
Co zrobić żeby ludziom, którzy wyjechali z Przemyśla przestało walić w dekiel?
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 22:50
      nic
    • Gość: bb Re: Co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 22:52
      trzeba ich w ten dekiel solidnie walnąć. Tylko kto się tego podejmie
      • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 22:54
        Proponuję zacząć jednak od tych (niektórych), co nie wyjechali, albo poczytać
        Lenina "Szto diel'at" ("Co robić").
        • Gość: aaa Re: Co zrobić??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 30.01.09, 22:59
          jak to co?!Jeba.c poki ciepla
          • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:06
            Ciekawe co by było, gdyby Zbigniew Brzeziński nie wyjechał z Przemyśla, albo
            Karol Wojtyła z Wadowic, czy Mickiewicz z Nowogródka?
            • Gość: Pomoc dla Kasmisa Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:11
              Co robić? (oryg. ros. Что делать?) - książka Włodzimierza Lenina opublikowana w
              1902, poświęcona problemowi strategii i taktyki rewolucyjnej partii
              socjalistycznej. Stanowi wykład poglądów Lenina na kwestię budowy i działalności
              partii, rozwijającej jego wcześniejsze koncepcje przedstawiane na łamach
              biuletynu partyjnego Iskra.

"Co robić?" odnosi się do analogicznie zatytułowanej książki Nikołaja
              Czernyszewskiego, wydanej w 1862, która również miała stanowić poradnik dla
              rewolucjonistów. Wybierając ten tytuł Lenin równocześnie podkreślał wagę dzieła
              Czernyszewskiego dla poprzedniej generacji rosyjskich radykałów, jak i
              "uaktualniał" opisaną przezeń koncepcję ruchów lewicowych.

Zawartość [edytuj]
            • kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:11
              ale się porównał...
              nie pogrążaj się Wielki Polaku
            • kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:13
              aleś się porównał...
              nie pogrążaj się Wielki Polaku

• kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:14
                Что делать? Twój przewodnik na obczyźnie ???
              • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:15
                Kto? Ja? Nawet się nie ważę, Leninowi do pięt nie dorastam.
                • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:20
                  A czytałeś coś Lenina? Trzeba poznać przedmiot dyskusji, zanim się zacznie
                  dyskutować. Co Ty poseł jakiś jesteś, czy co?
                  • kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:23
                    trzeba przede wszystkim rozumieć. Odniosłem się do wcześniejszego posta cyt.

<Ciekawe co by było, gdyby Zbigniew Brzeziński nie wyjechał z Przemyśla, albo
                    Karol Wojtyła z Wadowic, czy Mickiewicz z Nowogródka?>

a Twojego mistrza się nie czepiam, nie znam i nie chcę...
                    • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:27
                      Wiem, wiem, chciałem Ci tylko zwrócić uwagę, że nie każdy, kto wyjechał skądś
                      musi być idiotą. Inną sprawą jest to, że brak Ci kompletnie poczucia humoru i
                      gdybym Cię znał, to bym Ci niezmiernie współczuł.
                      • kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:29
                        możesz mi współczuć bez znajomości
                        • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:31
                          Naprawdę mi przykro. Poważnie.
                          • kasmis Re: Co zrobić??? 30.01.09, 23:33
                            dzięki łączę się w żalu, chlip chlip
                            • Gość: jobrave Re: Co zrobić??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.01.09, 23:37
                              Od wyjazdu z Przemyśla nic sie nie zmieniłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka