Gość: Wrota IP: 79.139.109.* 17.06.09, 14:48 Jest taka firma nowex zajmująca się montażem drzwi etc.Czy mogłabym się od Was dowiedzieć więcej na jej temat? Czy solidna, terminowo wykonuję swoją pracę, ceny..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Firma NOWEX IP: *.brnt.cable.ntl.com 17.06.09, 17:04 Poszukaj w google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Firma NOWEX IP: 79.139.107.* 18.06.09, 21:32 Kilka lat temu zainstalowali mi drzwi. Cenę wtedy mieli atrakcyjną, przyjechali na pomiar, w umówionym terminie dostarczyli, bardzo dobrze zamontowali, wyregulowali. Jestem zadowolony z drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Firma NOWEX IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.06.09, 22:26 Nie wyglupiaj sie. Pisac jako dwie rozne osoby z tego samego IP. Daj sobie ogloszenie w jakiejs gazecieNie Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Firma NOWEX 18.10.15, 19:01 Dlatego kolejny pochwalny post, napisał już z innego IP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Firma NOWEX IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.15, 14:45 Robili mi na zamówienie zestaw mebli kuchennych + wymiana drzwi. Szczerze to średnio jestem zadowolony z obsługi i wykonawstwa. Bardzo długo trwało zamontowanie wszystkiego, przerzucają pracowników po różnych robotach, także czasem nikt się nie pojawiał i nawet nie dzwonili z taką informacją ! Jeżeli chodzi o wykonanie - meble ładnie się prezentują, ale wychodzi szereg niedoróbek - to źle docięte blaty, drzwi szafek zahaczają o siebie podczas otwierania oraz kilka drobniejszych rzeczy. Widać, że zależy im na szybkim czasie ukończenia, natomiast jakoś pozostawia wiele do życzenia. Do montażu drzwi polecam, natomiast nie skorzystałbym raz jeszcze z usługi wykonania mebli na wymiar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrr Re: Firma NOWEX IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 18.10.15, 17:33 firma OK, solidne wykonanie drzwi do szafy Odpowiedz Link Zgłoś
berig123 Re: Firma NOWEX 21.10.15, 16:10 NIE!!! Lat temu 3. Przyjechał tzw.szef, pomierzył itd. Potem przyjechał Rysio z kumplem, kumpel był wczorajszy i spie...ł cięcie framug do łazienki! Bajzel z narzędziami, porozrzucane po całym pomieszczeniu, nie wynieśli za sobą odpadów betonu z wykuwanych drzwi wejściowych. Drzwi do pokoju same się"zamykały". Po trzech interwencjach jakiś człek w końcu to poprawił masakrując zawiasy. ODRADZAM!!!!!! Chyba, że coś się zmieniło..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Firma NOWEX IP: *.toya.net.pl 20.09.17, 22:26 ODRAdzam. do montażu przychodzą kiedy chcą po 2-3 godz dziennie, nic nie przekazują z kierownictwem brak kontaktu, obiecuje że oddzwoni z 20 minut, odpowiedzi nie ma nigdy trzeba samemu jechać i dopiero reagują w powolnym tempie, meble ładne ale montaż do kitu, ledy 30 minu po wyjsciu ekipy przestały działać, blaty okrągłe krzywo docięte i mówia że nie da rady lepiej. Z obiecanych GÓRA 2 dni montażu wyszło 6 i po interwencji. W piatek wyszli i powiedzieli że skończą jutro to w sobote szefowa nie odbierała telefonu, po wizycie osobistej udawali że nikt nie obiecywał że przyjdą, a szefowa nawet nie raczyła zapytać pracowników czy skończyli montaż. Przyszli w poniedziałek o 15 bo rano poszedł do lekarza, a ja przez weekend byłem bez blatu z otawartymi szafkami z butlą gazową w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. fachowiec skarb Re: Firma NOWEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.17, 12:18 Przemyski styl pracy "fachowców', ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rides Re: Firma NOWEX IP: *.ip.oxynet.pl 22.09.17, 08:48 NIE POLECAM, starają się narzucić swoje koncepcje, ceny z kosmosu, wyboru ram praktycznie brak, grafik brak, naprawdę w chwili obecnej ciężka komuna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek kozodoj Re: Firma NOWEX IP: *.toya.net.pl 22.09.17, 11:05 a to wszystko dlatego że brak konkurencji a dlaczego brak? a bo o to zadbali już wiele . wiele lat wcześniej a kto zadbał o to? a to już sobie sami dopiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: Firma NOWEX IP: *.146.39.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.18, 19:19 Rides nie ściemniaj grafiki mieli jako pierwsi w Przemyślu więc po co kłamać widać że konkurencja ma brak klientów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma NOWEX IP: *.netren.pl 31.01.18, 19:31 Podepnę się - fakt, kiedyś mieli, nie wiem czy może na dzień dzisiejszy już mają ale sam jestem z tych co chcieli pół roku temu tam zamówić i rides ma racje - Pani w obsłudze powiedziała, że jakaś współpraca z firmą od grafik sie posypała i nie było wyboru żadnego Odpowiedz Link Zgłoś