Dodaj do ulubionych

Firma NOWEX

IP: 79.139.109.* 17.06.09, 14:48
Jest taka firma nowex zajmująca się montażem drzwi etc.Czy mogłabym się od Was
dowiedzieć więcej na jej temat? Czy solidna, terminowo wykonuję swoją pracę,
ceny.....
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Firma NOWEX IP: *.brnt.cable.ntl.com 17.06.09, 17:04
      Poszukaj w google
    • Gość: b. Re: Firma NOWEX IP: 79.139.107.* 18.06.09, 21:32
      Kilka lat temu zainstalowali mi drzwi. Cenę wtedy mieli atrakcyjną, przyjechali
      na pomiar, w umówionym terminie dostarczyli, bardzo dobrze zamontowali,
      wyregulowali. Jestem zadowolony z drzwi.
      • Gość: aaa Re: Firma NOWEX IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.06.09, 22:26
        Nie wyglupiaj sie. Pisac jako dwie rozne osoby z tego samego IP. Daj sobie
        ogloszenie w jakiejs gazecieNie
        • jobrave Re: Firma NOWEX 18.10.15, 19:01
          Dlatego kolejny pochwalny post, napisał już z innego IP :)
    • Gość: klient Re: Firma NOWEX IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.15, 14:45
      Robili mi na zamówienie zestaw mebli kuchennych + wymiana drzwi. Szczerze to średnio jestem zadowolony z obsługi i wykonawstwa. Bardzo długo trwało zamontowanie wszystkiego, przerzucają pracowników po różnych robotach, także czasem nikt się nie pojawiał i nawet nie dzwonili z taką informacją ! Jeżeli chodzi o wykonanie - meble ładnie się prezentują, ale wychodzi szereg niedoróbek - to źle docięte blaty, drzwi szafek zahaczają o siebie podczas otwierania oraz kilka drobniejszych rzeczy. Widać, że zależy im na szybkim czasie ukończenia, natomiast jakoś pozostawia wiele do życzenia. Do montażu drzwi polecam, natomiast nie skorzystałbym raz jeszcze z usługi wykonania mebli na wymiar!
    • Gość: grrrr Re: Firma NOWEX IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 18.10.15, 17:33
      firma OK, solidne wykonanie drzwi do szafy
    • berig123 Re: Firma NOWEX 21.10.15, 16:10
      NIE!!! Lat temu 3. Przyjechał tzw.szef, pomierzył itd. Potem przyjechał Rysio z kumplem, kumpel był wczorajszy i spie...ł cięcie framug do łazienki! Bajzel z narzędziami, porozrzucane po całym pomieszczeniu, nie wynieśli za sobą odpadów betonu z wykuwanych drzwi wejściowych. Drzwi do pokoju same się"zamykały". Po trzech interwencjach jakiś człek w końcu to poprawił masakrując zawiasy. ODRADZAM!!!!!! Chyba, że coś się zmieniło.....
    • Gość: mateo Re: Firma NOWEX IP: *.toya.net.pl 20.09.17, 22:26
      ODRAdzam. do montażu przychodzą kiedy chcą po 2-3 godz dziennie, nic nie przekazują z kierownictwem brak kontaktu, obiecuje że oddzwoni z 20 minut, odpowiedzi nie ma nigdy trzeba samemu jechać i dopiero reagują w powolnym tempie, meble ładne ale montaż do kitu, ledy 30 minu po wyjsciu ekipy przestały działać, blaty okrągłe krzywo docięte i mówia że nie da rady lepiej. Z obiecanych GÓRA 2 dni montażu wyszło 6 i po interwencji. W piatek wyszli i powiedzieli że skończą jutro to w sobote szefowa nie odbierała telefonu, po wizycie osobistej udawali że nikt nie obiecywał że przyjdą, a szefowa nawet nie raczyła zapytać pracowników czy skończyli montaż. Przyszli w poniedziałek o 15 bo rano poszedł do lekarza, a ja przez weekend byłem bez blatu z otawartymi szafkami z butlą gazową w pokoju.
      • Gość: d. fachowiec skarb Re: Firma NOWEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.17, 12:18
        Przemyski styl pracy "fachowców', ręce opadają.
    • Gość: rides Re: Firma NOWEX IP: *.ip.oxynet.pl 22.09.17, 08:48
      NIE POLECAM, starają się narzucić swoje koncepcje, ceny z kosmosu, wyboru ram praktycznie brak, grafik brak, naprawdę w chwili obecnej ciężka komuna !!!
      • Gość: lelek kozodoj Re: Firma NOWEX IP: *.toya.net.pl 22.09.17, 11:05
        a to wszystko dlatego że brak konkurencji
        a dlaczego brak?
        a bo o to zadbali już wiele . wiele lat wcześniej
        a kto zadbał o to?
        a to już sobie sami dopiszcie
      • Gość: Amelka Re: Firma NOWEX IP: *.146.39.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.18, 19:19
        Rides nie ściemniaj grafiki mieli jako pierwsi w Przemyślu więc po co kłamać widać że konkurencja ma brak klientów
        Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Firma NOWEX IP: *.netren.pl 31.01.18, 19:31
          Podepnę się - fakt, kiedyś mieli, nie wiem czy może na dzień dzisiejszy już mają ale sam jestem z tych co chcieli pół roku temu tam zamówić i rides ma racje - Pani w obsłudze powiedziała, że jakaś współpraca z firmą od grafik sie posypała i nie było wyboru żadnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka