Gość: jobrave IP: *.range86-141.btcentralplus.com 19.08.09, 01:03 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6940329,Ukraina__Rada_obwodu_tarnopolskiego_zada_przeprosin.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Analityk Re: ?????????????!!!!!!!!!! IP: *.ptvk.pl 19.08.09, 07:56 I po tamtej stronie granicy pojawił sie bardzo kontrowersyjny głos; może przyczynek do takiego "chwytu" za rajd rowerowy? może ktoś ma inną propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaq Re: ?????????????!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:04 Pewnie nie mam racji, ale odnoszę takie wrażenie, że mogą stać za tym "ruskie", którym wyjątkowo nie na ręke przyjaźń polsko- ukraińska, więc finansują różniste antypolskie akcje (jak niedawny rajd rowerowy), żeby ją zaburzyć... Przecież ukraińscy nacjonaliści powinni jeszcze bardziej niż Polaków nienawidzieć Rosjan, o których jakoś mało ostatnio się wypowiadają, ewentualnie wrzucając ich do wspólnego nieokreślonego wora, tzw."wszystkich okupantów"... Ale być może te odczucia wynikają z mojej anturuskej fobii (którą nawiasem mówiąc zaraziłem się - poprzez telewizor - od Lecha Kaczyńskiego i jego brata, zawsze dziewicy, Jarosława). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Jarosław nie jest dziewicą....;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:07 ....przecież ma kota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ?????????????!!!!!!!!!! IP: *.ptvk.pl 19.08.09, 20:30 Przecież to oczywiste, że waśnie narodowe podsyca wywiad po to żeby u sąsiada wrzało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarRAD Re: ?????????????!!!!!!!!!! IP: 188.33.23.* 19.08.09, 12:56 A miało nic nie być po zatrzymaniu rajdu rowerowego, nacjonaliści zwierają szeregi swe. Odpowiedz Link Zgłoś