Dodaj do ulubionych

APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII

05.09.04, 22:34
WŁASNIE OGLADAŁAM TVN ,PROSZA O ZAPALENIE W OKNACH SWIECZEK KU PAMIECI DZIECI
W OSETII,ORAZ O TO ABY JUTRO W SZKOŁACH O 8 RANO MINUTA CISZY UCZCIĆ ICH
ŚMIERĆ :(((
Obserwuj wątek
    • ewamonika1 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 05.09.04, 22:55
      Dziękuję.
      Już się pali. Nie oglądam tv, bo już nie mam siły. Nie słyszałam o apelu.
      e.
      • j0204 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 06.09.04, 07:21
        Ja tez nie oglądałam TVN-u, ale światełko zawsze pali się na komodzie przy
        zdjęciu Sylwuni. Paląc je dzisiaj o 8 rano pomyślę o niewinnych dzieciach i ich
        rodzinach.
        • mharrison Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 06.09.04, 08:11
          Telewizji również nie oglądam. Co wieczór palę światełko dla Alka. Wierzę, że i
          inne dzieci grzeją się w jego świetle.
    • joanka741 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 06.09.04, 07:53
      Dziekuje Wam bardzo,tak zal tych wszytkich dzieci.Wiedziałam ,ze szczególnie na
      tym forum rozumiecie najlepiej rodziny i wiecie co przechodza.Dziekuje
      • czaroffnica24 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 06.09.04, 10:55
        Ja zapaliłam na cmentarzu pod krzyżem i podpisałam znicz (mam to w zwyczaju, bo
        często kradną) "Dla dzieci z Osetii". Ludzie patrzyli się na mnie jak na
        wariatkę... Ale nie żałuję i już nie jestem w stanie oglądać tv czy zdjęć tych
        dzieciaczków...
    • zebra12 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 06.09.04, 20:54
      Uczciliśmy dziś z dziećmi w szkole pamięć tych maluchów minutą ciszy! Mimo, że
      uczę niezłe urwisy wszyscy byli bardzo cicho i odmawiali modlitwę w
      duchu...Zaskoczyło mmnie to pozytywnie.
      • joanka741 Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 07.09.04, 08:32
        dzieki zeberko moj maz tez miał w gimnazjum to zrobic,co do tv tez nie
        ogladam,za okrutne to wszystko ,widziałam tylko kawałek pod napieciem i mam dosc
    • puuchatek Re: APEL TVN-ZAPALMY ŚWIECZKE DLA DZIECI Z OSETII 07.09.04, 12:26
      Kupiłem w sobotę Wyborczą. Zdjęcie na pierwszej stronie. Mężczyzna - z rozpaczą
      w oczach - niosący na rękach małe dziecko. Nie wiem - ranne, martwe, czy tylko
      zmęczone i nieprzytomne...

To dziecko - z tyłu, twarzy nie było widać - wyglądało ZUPEŁNIE JAK MÓJ SYNEK.
      Aż mnie zmroziło, jak je zobaczyłem. Nie moge się otrząsnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka