mharrison 10.10.04, 18:11 Melko moja kochana, W tym trudnym dniu, w rocznicę śmierci Twojej słodkiej córeczki myślami jestem z Tobą. Niech maleńki skrzacik zakradnie się do Twoich snów, zarzuci na szyję pulchne łapki i szepnie mama. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malomi Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 18:21 Madziu, wiesz że myślimy, jesteśmy i będziemy... Odpowiedz Link
annall Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 18:44 Myślami jestem z Tobą. Przytulam bardzo mocno... Natalijko opiekuj się mamusią. Odpowiedz Link
nemiki1 Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 19:53 Dołączam się do słów dziewczyn...... myślami jestem z Tobą i szczególnie dziś myślę o Natalii. Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 21:24 Często jestem myślami z Natalijką i z Tobą, Melko... pozdrawiam Odpowiedz Link
yen74 Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 21:34 Jestem również, chociaż tylko myślami... Odpowiedz Link
agablues Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 21:50 Magdusiu, dzisiaj nie dałam rady, postaram się jutro. Mam nadzieję, że Natalijka pomogła i dzień nie był zbyt trudny. dziękuję, że mogłam zobaczyć i poznać Superskrzacika. Aga Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 10.10.04, 22:24 Natalie - Krzysztof Klenczon W podróży bez powrotu Gdy ostrzej zaciął wiatr Gdy mi pomogłaś Wygrać z losem Ty Czekałaś na mnie w progu I twój nieduży świat Był mi wytchnieniem Był nadzieją Natalie O Natalie Masz przed sobą świat piękniejszy lepsze dni O Natalie To twój czas I twoje miejsce Natalie O Natalie Jeszcze się nauczysz żyć Natalie O Natalie Jeszcze drogę swa wybierzesz Natalie Lecz gdy otrzesz pierwsze łzy Tak jak teraz będę blisko Natalie A kiedy już dorośniesz I zerwiesz się jak ptak Wargi zagryzę Nic nie powiem Wtedy odjadą goście Zamiecie liście wiatr Jesień zbyt długa W słońcu spłonie Natalie A potem wrócisz nagle Porannym słońcem brzóz Lekko zapukasz, drzwi otworzysz W milczeniu spojrzysz na mnie I będę wiedział już Kochać i tracić Jest tak łatwo Natalie O Natalie Masz przed sobą świat piękniejszy Lepsze dni O Natalie To twój czas I twoje miejsce Natalie O Natalie Jeszcze się nauczysz żyć Natalie O Natalie Jeszcze drogę swa wybierzesz Natalie Lecz gdy otrzesz pierwsze łzy Tak jak teraz będę blisko Natalie ------------------------------ Magdusiu, jak bardzo chciałabym, abyś mogła tę piosenkę zaśpiewać Waszemu Skrzacikowi. Niestety Pan Bóg/los niesprawiedliwie wybrał dla Was jedynie mały fragment "kochać i tracić jest tak łatwo"... Jest mi z tego powodu niezmiernie przykro. Jestem z Tobą dziś i w tych momentach, gdy będzie smutno. ewa ps. I jeszcze raz dziękuję za to, że poznałam Natalijkę na zdjęciach. Jest śliczną dziewczynką. e. Odpowiedz Link
j0204 Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 11.10.04, 07:50 Magdo, pamiętam i przytulam cię mocno.... Odpowiedz Link
1megan Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 11.10.04, 09:01 Myślami przy tobie i twoim superskrzaciku. Trzymaj się ciepło Odpowiedz Link
melka_x Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 11.10.04, 09:11 Bardzo Wam Wszystkim dziękuję. Jestem wzruszona, że pamiętałyście. M. Odpowiedz Link
vinga_o Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 11.10.04, 10:33 Myślę cieplutko, trzymaj się Melko dzielnie. Ściskam Odpowiedz Link
marta_i3 Re: NATALIJKA SUPERSKRZACIK 11.10.04, 13:31 Melko kochana, pamiętam o Natalii, trzymajcie się cieplutko. Marta Odpowiedz Link