Dodaj do ulubionych

JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM?

• pawelek22 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 06.12.04, 02:00
      Tak jak pisałem ,trafiłem po przeczytaniu artykułu w Dużym Formacie.Artykuł w
      Polityce, o ile dobrze kojarzę ,że to o ten chodzi( czy to w nim była wypowiedź
      lekarki o wcześniaczku ,urodzonym bez nerek ?? ) też czytałem ale wywarł on na
      mnie raczej makabryczne wrażenie .Nie chciałem wracać do tego tematu.Artykuł z
      DF ma zupełnie inny wydźwięk. A tak na marginesie to był on przedrukowany w
      Angorze. Pozdrawiam P.
    • anuszka_bishi_buluu Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 06.12.04, 15:43
      Trafiłam tu za pomocą strony internetowej GW
    • jona74 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 06.12.04, 21:35
      Pierwszy raz przypadkiem szperając po forum edziecko, od listu Agi w Dziecku
      zaglądam regularnie. Mam 2 13tygodniowe Aniołki i jednego 15 miesięcznego
      Diabełka (może raczej Diabliczkę)
      Jesteście dla mnie bardzo ważni, choć najczęściej jestem tylko czytaczem...
      Mój mąż nie lubi jak tu zaglądam bo często zdaż mi się płakać przed monitorem :(
    • maclaw13 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 07.12.04, 09:46
      Witam

Trafiłem artykuł w Dużym Formacie, który był zacytowany w Angorze. Generalnie
      dziecka nie mam i nie wiem jak bedzie ze względów finansowych i zdrowotnych.
      Wszystkich forumowiczów gorąco pozdrawiam.
    • zennobi Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 07.12.04, 10:06
      Przeczytałem o forum w GW. jakos tak się zlozyło, że przeczytałem w szpitalu,
      czekając na badania mające potwierdzić, że dzidziuś jest chory. Ale wszedłem
      dopiero niedawno
    • esqual Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 07.12.04, 10:13
      Byl moment ,ze kiedys szukalismy podobnej grupy wsparcia.Bylo trudno.Na to
      konkretne forum trafilismy raczej przypadkowo.Dobrze,ze ono jest..
    • skarbonka41 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 07.12.04, 10:24
      Po tragicznej śmierci mojego prawie 18-sto letniego syna szukam wszędzie
      jakielkolwiek pomocy.Niestety osieroconych rodziców rozumią tylko tacy sami
      rodzice. Udało mi się Was znależć przez artykuły z dodatków do Gazety
      Wyborczej.Od śmierci mojego syna minęły 2 lata a mój stan psychiczny się nie
      polepsza.Funkcjonuję tylko dzięki kuracji farmakologicznej. Polecam. Czas
      niestety nie leczy TYCH ran.
    • aania25 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 09.12.04, 19:59
      Chcialam bardzo pomoc Rodzinom dzieci chorych, cierpiacych na rozne
      dolegliwosci, gdzie warunki finansowe sa ciezkie lub tez koszty leczenia sa
      ogromne i Rodzina nie ma tyle zasobow. Bedac na wyszukiwarce wpisalam "apele o
      pomoc dzieciom chorym". Jako 2 pokazala sie wlasnie ta strona. Sama nie
      doswiadczylam tragedii jaka przezywa wiekszosc forumowiczek, ale bardzo czesto
      Was czytam i modle sie za Wasze Aniolki i za Was. Jestescie bardzo dzielne i
      macie wspaniale dzieciaczki. One Was kochaja.
      Ania - mama Asi
      • igga-81 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.12.04, 14:38
        trafiłam przez edziecko. Szukałam informacji o opóźnionej mowie, rodziców z
        podobnym do mojego problemem.
      • aania25 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 30.09.05, 15:20
        Kilkanascie miesiecy temu, szukalam stron internetowych gdzie beda informacje o
        osrodkach gdzie na pomoc czekaja dzieci i ich Rodzice. Trafilam na ta strone,
        zaczelam czytac Wasze forum i pomimo, ze wtedy nie moglam powiedziec ze
        osobiscie zetknelam sie z tym swiatem w jakim zyje wiekszosc Rodzicow dzici
        chorych lub zmarlych, to wspolczulam i cierpialam z Wami jednak inaczej. Dzis,
        kiedy kilka miesiecy temu odszedl od nas nasz Synek, zrozumialam jak pomocne
        jest to forum. Wiekszosc moich lez i zalow zostalo wlasnie na tym forum. Dzis
        bol jest ale ucze sie z nim zyc. Zrozumialam, ze mozna wspolczuc ale nikt nie
        zna uczuc Rodzica ktory zmaga sie z chorym dzickiem lub ten ktorego dzicko
        odeszlo. Dzieki ze jestescie.
        Ania
    • maga202 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 16.12.04, 21:28
      nw forum dotarłam dzisiaj poniewoż od dzisiaj mam stałe łącze internetowe. A
      dowiedziałam się o nim z artykułu Gazety Wyborczej Anioł na lewym ramieniu,
      potem jeszcze był przedruk w Angorze
      • bunio1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 16.12.04, 22:51
        Na forum trafiłem dzieki J0204 Ona namówiła mnie aby zobaczyć te strone i
        jeszcze ksiądz Benek z WHD.
    • zaisa Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 16.12.04, 23:06
      Przez link na Poronieniu
    • dororka Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.12.04, 09:07
      Po przeczytaniu artykułu w "Polityce" - wszystko przypomniał
      Pozdrowienia:)
      • moni151 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 08.01.05, 23:46
        zrobiłam pierwszy krok.zaczęłam szukać jakiejś grupy wsparcia.jedyne co mi
        przyszło do głowy to internet.wpisałam hasło w wyszukiwarce i są.są ludzie tacy
        jak ja .piszą zadają pytani więc są .dziękuje za tą stone .znalezienie jej to
        duży krok
    • ilo29 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.12.04, 23:26
      Zupełnie przypadkowo.Jestem wdzięczna temu przypadkowi.Na razie tylko
      czytam,może kiedyś odważę się odezwać.
      mama Aniołka Natalki 17.12.1995r
      Kingusi 28.10.1997r
      Kubusia 02.08.2002r
    • gosiap10 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 18.12.04, 22:31
      Bylo to w maju 2004. Ela (elasie) przyslala mi link do postu Joasi
      (joannajarek) "Nie ma juz mojej Zuzanki". I mimo, ze bedac z Wami wylewam
      mnostwo lez, nie potrafie odejsc. Staliscie sie dla mnie bardzo bliscy.
      • lili111 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 26.12.04, 12:27
        Dostałam linka od mojej siostry.
    • pieguska22 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 09.01.05, 09:01
      Na początku odwiedzałam inne forum ale nikt nie odpowiadał na moje pytania. Po
      jakimś czasie odezwała sie Gosia(gosiap10). Napsała mi o tym forum i od temtego
      czasu jestem z wami.
    • pullpecja Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 10.01.05, 13:08
      W zeszłym roku doszedł kolejny grobek na naszym cmętarzu -grobek Sylwuni.
      Miałam przyjemność (tylko szkoda że w takich smutnych okolicznościach) poznać
      rodziców Sylwuni. Jola nie raz wspominała o tym forum. Zainteresowana jej
      pozytywnymi opiniami postanowiłam tu zajrzeć.
      Dzięki Joli tu trafiłam i cieszę się, że mogę tu z Wami być.
    • atka_mama2chlopakow Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.01.05, 21:48
      7 grudnia odszedł do nieba Tomuś, 3-letni syn naszych przyjaciół. Chorował na
      raka. Pamiętam niemoc jaka nas ogarnęła, bardzo chciałam pomóc, zareagować ale
      bałam się, nie wiedziałam jak to zrobić by rodziców Tomusia nie urazić. I wtedy
      przypomniało mi się, że jakiś czas temu w Wysokich Obcasach ukazał się artykuł
      poświęcony śmierci dziecka. Wtedy go nie czytałam, wolałam ominąć, no bo po co
      zaprzątać sobie głowę tak smutnym tematem? Wtedy, tak jak większość matek
      zdrowych dzieci, które nigdy nie przeżyły straty swojego dzieciątka,
      traktowałam ten temat jak tabu, jak coś co przecież MNIE nie może się zdarzyć.
      Przeczytałam ten artykuł kilka razy, od razu wyszukałam Waszą stronę i forum i
      nie mam słów, żeby wam podziękować za to, że jesteście. Dzięki Wam wiem, że
      rodzice Tomusia i jego siostra na pewno nie chcą zostać ze swoim bólem sami, że
      chcą Tomusia wspominać, chwalić się jego zdjęciami, rysunkami i potrzebują
      kogoś, kto im potowarzyszy. Zaprosiłam mamę Tomka do Waszego forum. Na razie
      czyta, może zdecyduje się kiedyś napisać. A ja forum odwiedzam codziennie. To
      stało się moim rytuałem. Często zapalam światełka Waszym Aniołkom i
      (przepraszam za ten ton, ale tak czuję)łączę się z wszystkimi Zbolałymi Mamami
      w waszym bólu. Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkim Rodzicom, którzy
      utracili swoje Dziecinki, aby znaleźli w swych sercach choć trochę ukojenia...
    • mama_misi Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 06.02.05, 21:17
      niedawno okazało się, że moja córeczka jet chora na mukowiscydozę.Przszperałam
      cały net w poszukiwaniu informacji i tak trafiłam na strone chore dziecko,
      strata dziecka. Ciesze się,że jesteście. Narazie tylko czytam ale może kiedyś
      coś napiszę. Magda
      • mamawikusia Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 06.02.05, 21:27
        Po śmierci Wiktorka, nasi Przyjaciele Monika i Wojtek Król-rodzice Kubusia z
        hlhs,powiedzieli nam,ze istnieje Wasze forum.Najpierw się przyglądała.Teraz
        pisanie jest móim sposóbem na ból i samotność.
        • martabydgoszcz Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 16.05.05, 11:20
          Rodzice chłopca chorego na te samą chorobę co moja córeczka powiedzieli mi o
          tym forum,znalazłam do nich kontakt na stronie wrodzone wady serca-
          sercedziecka. Jestem cały czas z wami nawet teraz po śmierci Zuzi.

marta mama Zuzi(*)
        • sowa_m Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.05.05, 09:32
          czytałam inne forum o dzieciach na gazecie, no i jak sie juz "stało", to
          kliknęłąm wasze..
    • ela2225 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 12.05.05, 14:46
      przypadkowo przez przeglądanie stron o dzieciach na wyszukiwarce gogle teraz
      jestem tu kilka razy dzienie -dziękuję że jesteście
      • inna_mama Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.05.05, 14:06
        szukalam informacji, gdy dowiedzialam sie ze moja mama stracila dziecko (potem
        okazalo sie ze dwoje dzieci), i gdy kilku moim kolezankom nie udalo sie
        urodzic... Dobrze ze jestescie bo kiedys lekarz powiedzial mi ze sama tez moge
        miec problemy z donoszeniem ciazy, ale co to moga byc za problemy dowiedzialam
        sie dopiero tutaj
    • malla1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 17.05.05, 22:31
      Niestety nie pamietam co bylo impulsem do moich poszukiwan, poniewaz jednak czesto i chetnie szperam w internecie, jakos tam kiedys trafilam. Wpisalam w wyszukiwarke slowo ''dziecko''.

Jestem z Wami sercem.
    • ewagda Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 18.05.05, 13:03
      przypadkiem , całkiem przypadkiem szperając w internecie , najpierw zaglądałam
      tylko w forum dziecko i wcześniaki (mam wcześniaczka) potem weszłam w "chore
      dziecko, strata dziecka" i jestem tutaj codziennie ale tylko biernie
      uczestnicze w tym forum nigdy nic tutaj nie napisałam , choć forum jest mi
      bliskie , trzy lata temu zmarł mój 4 letni syn na białaczkę , ale boję się
      napisać cokolwiek , ale jestem z wami zawsze.
    • elioli Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 19.05.05, 23:58
      Szukalam informacji o chorych dzieciaczkach.
      Zagladam tu codziennie. W lutym 2002 stracialm dzidziusia w 6tc. ale trudno mi
      o tym mowic - po prostu sie boje bo potem 5 miesiecy pozniej zaszlam w ciaze i
      urodzilam zdrowa córeczke - boje sie, ale pamietam bo to malenstwo juz bylo -
      gdyby ono nie odeszlo nie mialabym Oliwki! Mam z tym problem.
      Pozdrawiam.
    • gopio1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 20.05.05, 09:05
      Witam Was serdecznie. Trafilam tutaj przez POLECAMY na forum edziecka. Tylko czytam. To moj
      pierwszy wpis. To prawda, ze to forum to najsmutniejsze miejsce w internecie. Moze to troche
      trywialne, co napisze, ale to tez jest jedno z najpiekniejszych miejsc. Piekne swoim smutkiem. Dla osob
      takich jak ja - biernych czytelnikow - ma zupelnie inny wymiar niz dla Was - uczestnikow. Zagladam tu
      dosc czesto. I czuje, jak bardzo sie uwrazliwiam. Na innych. Na krzywde. Na cierpienia. Na caly nie-moj
      swiat. Dziekuje za to. Za to ze moge. Ze jestescie otwarte nawet na obcych, ktorzy nigdy nie pojma
      Waszego bolu.
    • aleksia-si Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 23.05.05, 13:50
      ja tu trafiłam ot tak (czyli nie z Waszej akcji promocyjnej), po prostu jak
      zaszłam w ciążę, siostra mi powiedziała że w eDziecko są fora, potem zaczęły
      się problemy, najpierw trafiłam na forum Trudna ciąża, na to forum zaglądałam
      od czasu do czsu tylko biernie uczestnicząc, miałam nadzieję że u mnie wszystko
      jakoś się skończy pomyslnie. niestety od paru dni wiem że będzie inaczej...
      dzisiaj pierwszy raz aktywnie uczestniczę w tym forum
      pozdrawiam wszystkie mamy które tu zaglądają i piszą
      aleksia
    • agablues Podbijam dla nowych forumowiczów n/t 29.09.05, 10:13

• edycia11 Re: Podbijam dla nowych forumowiczów n/t 29.09.05, 16:28
        Trafiłam na forum przez stronę Dlaczego:)to była jasne,że jak tam wpadłam to i
        tu.
        A na Dlaczego trafiłam dzięki swojej koleżance - położnej
        Pozdrawiam
      • seikatsu Re: Podbijam dla nowych forumowiczów n/t 29.09.05, 23:27
        koleżanka z pracy poroniła, a ponieważ często myślałam jak jej musi być ciężko
        zaczęłam wpisywać w google "poronienie, śmierć dziecka" i tak tu trafiłam.
    • aomega Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 30.09.05, 14:21
      Jestem z Wami od roku.Trafiłam tu przez link podany na Darze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka