dziunia32 26.11.04, 23:57 Karpatko!Jesli mozesz,napisz,prosze co z badaniami i wynikami,ktore tak Cie martwily.Twoj post byl bardzo niepokojacy.Przepraszam,ze ja nie na priva,ale mialam troche problemow technicznych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karpatka1 Re: Do Karpatki 29.11.04, 10:21 Witaj! Dziękuję Ci za pamięć. To rzeczywiście były bardzo trudne dni. Weronika miała szereg dziwnych symptomów. Boli, czasami rwie ją staw w kostce, bez wyraźnej przyczyny. Miała skoki temperatury, ból brzucha i bóle głowy. Szczerze mówiąc, spanikowałam, ponieważ opis tych dolegliwości mógł świadczyć o białaczce. Dziś wiemy już, że wyniki krwi wykluczają najgorszy scenariusz. Mała ma jednak bardzo podwyższony cholesterol. 215 to wynik dla 50-latka, a nie siedmioletniej dziewczynki. Prawdopodobnie czeka nas wizyta w poradni zaburzeń metabolizmu. Nadal też nie wiadomo jeszcze dlaczego boli noga. Chwilowo chirurg podejrzewa, że może to być efekt jakiegoś niezaleczonego urazu, choć to mało prawdopodobne. W grę wchodzą również problemy reumatologiczne związane z jej alergią i astmą, lub jakieś neurologiczne. Brrrr. Mam nadzieję, że zatrzymamy się jednak na urazie. Pozdrawiam gorąco! Kasia Odpowiedz Link
dziunia32 Re: Do Karpatki 29.11.04, 23:21 Uff...Domyslam sie,jak sie martwilas.Dzieki Bogu,ze przypuszczenia sie nie sprawdzily!Trzymam kciuki za Weronike.Na pewno wszystko dobrze sie skonczy! Postaram sie wkrotce odezwac-tym razem na priva. Sciskam! agnieszka Odpowiedz Link