ela2225 10.05.05, 18:17 niedawno minął miesiąc jak umarł miał tylko 16 miesięcy i gdy odnalazłam to forum to poraz pierwszy od czasu pogrzebu mogłam się wypłakać wiem że nie jestem sama że są ludzie którzy czują to samo dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawikusia Re: mój synek Pawełek 10.05.05, 20:25 Dziewczyny dobrze że jestescie:) ściskam mocno wirtualnie. Pawełku daj mamusi dużo sił. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: mój synek Pawełek 11.05.05, 08:23 Jestem z Toba i wlasciwie to wszystko co moge, mam dosc tej bezsilnosci ze nie mam wplywu na to co jest nazwane losem. Sluze ramieniem do wyplakania, jestem Odpowiedz Link
1megan Re: mój synek Pawełek 11.05.05, 09:04 Elu ciężko cokolwiek napisać w takich chwilach, człowiek ma ochotę położyć się spać i obudzić w innej bajce, tam gdzie są nasze dzieci. Pozostaję myślami przy tobie i Pawełku Odpowiedz Link
ela2225 Re: mój synek Pawełek 11.05.05, 09:11 dziękuję masz rację czasami chciałabym zasnąć i obudzić się tylko wtedy gdy już on będzie ze mną zawsze nad jego grobem powtarzam mamusia cię ogrzeje synku Odpowiedz Link
i.n.f.i.n.i.t.y Re: mój synek Pawełek 11.05.05, 11:21 "Bóg Cię zabrał Pawełku do Siebie Wśród Aniołków brak było Ciebie Lecz szczęśliwa Ci ta droga Bo gdzież lepiej jak u Boga" (*)(*)(*)(*)(*) Ściskam mocno Marzena mama aniołka Angeliki Odpowiedz Link
agafa30 Re: mój synek Pawełek 11.05.05, 12:37 przykro mi... ja też odnalazłam forum miesiąc, a właściwie 1,5 mca po śmierci mojej córeczki i gdyby nie forum, gdyby nie wspaniałe ciepło, które otrzymałam od forumowiczów i świadomość, że nie jesyem sama w tej tragedii..nie wiem jak bym sobie poradziła.Tak więc pisz, jesteśmy z Tobą. Pozdraiwam. Odpowiedz Link
sylwusia77 Re: mój synek Pawełek 13.05.05, 21:26 ja dopiero dzis sie zalogowałm na tym forum, juz nie mogłam zniesc pustki i rozpaczy,zwłaszcza ze nie mam o tym z kim pogadac...a od śmierci mojego synka minęło dopiero 2,5 miesiaca...wiem co czujesz i jednocze sie z Toba w bólu... Odpowiedz Link