anusia1906 28.07.07, 21:05 Najsłodszy Syneczku Światełko od nas... Tatusia i Mamusi (***)(***)(***) Jutro znów do Ciebie pójdziemy... Bardzo Cię kochamy Skarbie Światełka dla Wszystkich Maleńkich i Ślicznych Aniołeczków (***)(***)(***) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafi2 Re: Mój Aniołku 29.07.07, 11:14 Zapalamy światełko maluszkowi z Państwem jestśmy myślami, wierzę że wszystko się ułoży ,pozdrawiam ciepło.Agnieszka Odpowiedz Link
anna1008 Re: Mój Aniołku 29.07.07, 16:21 Anusiu dziękuje za światełko dla mojego synka, dzieci lubią misie :) Wiemy wszystkie jaki to ból i żal, ale na szczęście jest jeszcze nadzieja i wiara w to że już nic złego się więcej nie wydarzy. Są chwile że wszystko zaczyna się znowu układac a za parę minut, czy godzin potworny ból już znany....i lęk, czy aby na pewno wszystko się ułoży. Aneczko musi się ułożyc, przytulam Cię i życzę aby spełniły się Twoje marzenia. (***) dla Jasia Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój Aniołku 30.07.07, 00:32 Dla Aniolka (*)(*)(*) babcia Aniolka Natalki i Julki 16 mcy natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link