pietia1984 15.03.08, 14:59 Interesuje mnie ten temat ponieważ bardzo lubię "krągłe" dziewczyny. Ale sam jestem dość szczupłej budowy ciała. Chce poznać wasze zdanie, jak wy "puszyste" postrzegacie chudych facetów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Chudy facet i puszysta dziewczyna... 15.03.08, 20:00 Jak poznałam mojego chłopa to ważylismy niemal tyle samo:) Ja raczej niska.On prawie 2 metrowy chudzielec.Tylko, że ani dla mnie ani dla niego waga "przeciwnika" nie miała wiekszego znaczenia. Teraz po kilku latach się troche wyrównało bo ja jestem szczuplejsza a jemu troche przybyło. Jakos nigdy nie miałam szczególnego rozgraniczenia, że facet poniżej czy powyżej jakiejś wagi jest fajny albo nie.Podobaja mi sie i szczupli i grubsi.chociaż od jakiegos czasu jakby bardziej sie oglądam za chudzielcami;) Odpowiedz Link
zwierze_futerkowe Re: Chudy facet i puszysta dziewczyna... 15.03.08, 21:02 To zależy, jaka ta "chudość". Chudy i blady wymoczek mnie nie kręci, ale chudy w sensie "żylasty" - oj taaak... ;-) Odpowiedz Link
aretah Re: Chudy facet i puszysta dziewczyna... 17.03.08, 12:10 Kazdy ma swój gust. Ja lubię chudych facetów. Nie wiem dlaczego. Tak po prostu mam. Moze na zasadzie przeciwieństw? Chociaz i tak wszystko zalezy od charakteru. Jak się z chudym nie dogadam to nici z wszystkiego... Odpowiedz Link
lady_dzaga18 Re: Chudy facet i puszysta dziewczyna... 24.03.08, 21:07 Podobno chudy facet i puszysta dziewczyna to prawdziwa miłośc..... Odpowiedz Link
zuzik78 Re: Chudy facet i puszysta dziewczyna... 24.03.08, 22:25 mój mąż jest szczupły, nawet bardzo i nie ukrywam, że lubię to, chociaż szczerze powiem nie miało to żadnego znaczenia. Poprostu uwielbiamy ze sobą rozmawiać a on przy tym uwielbia się do mnie przytulać:>>>> Odpowiedz Link