Dodaj do ulubionych

nasza nadwaga

01.09.11, 20:51
Sluchajcie, po pierwsze to coś moze zaczniemy robić. Proponuję określić się oficjalnie ile mamy nadwagi, zawstydzić się kompletnie, spalić ze wstydu i w ogóle;)) i zbierzmy się do kupy w celu schudnięcia.
To na pewno nie było po polsku hehehe ale olewamy. Ustalmy sobie jakieś mało przerażające minimum np 5 kg na początek ... Czy jes ktoś chętny? Moglibyśmy sobie donosić o sukcesach tu na forum. Tylko razem raźniej;)

Ja przytyłam 20 kg w dwa lata (zwalam na hormony i operacje na ja jajnikach ;)
aaaaaaaaaaaaaaa jak to brzmi .. 20 kgNa początek chcę zrzucić 5 kg a potem znowu 5 kg:) Potem się zobaczy
Z diet próbowalam wszystkiego i mogę powiedzieć, ze Dukan i Montignac działają, ale na od Dukana dostałam skazy białkowej i uczulenia a Montignac to strasznie dużo zachodu.
Metoda którą chcę obrać teraz to unikanie chleba, smażonego jedzenia itp.

Wybaczcie te chaotyczne bazgroły ...
pozdrawiam

A.
Obserwuj wątek
    • 2.big Re: nasza nadwaga 07.09.11, 17:15
      Koczana ja to mam 70 kg nadwagi. Jak bym miał 20 to bym chyba przytył ze szczęścia.
      Co do diet itd to już się poddałem wszelkim próbom.
      Teraz jestem na etapie załatwiania plastyki żołądka. Jak się uda to w pięć lat będę adonis normalnie.
      • zawsze-basia Re: nasza nadwaga 08.09.11, 08:20
        2.big-musisz sie zakochac.To najlepszy sposob na schudniecie
      • kropla71 Re: nasza nadwaga 10.09.11, 15:57
        2big.Jesteś pewien,że jesteś zdrowy?
        Zabieg który chcesz zrobić jest niebezpieczny.
        • sanszajn84 Re: nasza nadwaga 12.09.11, 17:22
          Wiele rzeczy w życiu robimy, a są bardziej niebezpieczne ;)
        • 2.big Re: nasza nadwaga 19.09.11, 13:27
          Co ja mogę powiedzieć. W mojej sytuacji i ludzi mi podobnych właściwie nie ma wyjścia. Ja na prawdę spróbowałem wszystkiego na odchudzanie i nic mi to nie dało. Od kilku lat moja waga stoi w sensie 5+ 5- w zależności od pory roku. Jak się teraz nie poddam operacji to za kilka lat nie będzie czego ratować a chciał bym przeżyć jeszcze z 30 a nie 15 lat.
          • co_tu_duzo_mowic Re: nasza nadwaga 21.09.11, 23:15
            Zając poziomka ja schudlam 25 kilo w jakieś 3 miesiace i pomimo ze chcialabym jeszcze 15 kilo zrzucic to nie moge sie zebrac do dalszych działań. : )
            dieta motywacyjna, na jeden tydzien
            IV razy dziennie, 75 gram karczku pieczonego(wazymy na surowo) i odsmażanego na smalcu, plus pomidor do pierwszych 3 posilkow. regularnie co 4 godziny, plus hektolitry wody. do tego dwa razy w tygodniu godzina jazdy rowerkiem stacjonarnym. jestes chudsza o 4-5 kilo po tygodniu. aa no i chyba najwazniejsze, zero soli . ma to całą filozofie, ale na forum sie raczej tego nie opowie :D
            • kura_bez_pazura Re: nasza nadwaga 08.10.11, 09:48
              słyszałam o tej diecie, to chyba dieta Gacy?, faktycznie skuteczna, ale trzeba mieć BARDZO SILNĄ WOLĘ, kto jej nie ma niech nawet nie próbuje:)
              ja mam do zrzucenia minimum 30, moją nadwagę tez tłumacze ciążą i operacją jajników i kuracją hormonalną, od 3 miesięcy nie biorę hormonów i cały czas myślę jak tu się za siebie wziąć...
              • co_tu_duzo_mowic Re: nasza nadwaga 06.11.11, 00:04
                tak, dokładnie, ajk oglądałam ludzi którzy pochudli po 80 kilo w 10 miesięcy i to zdrowo to mi chęci do zycia wracały. teraz mam niestety przerwe i boje sie powrotu do wyjsciowej wagi.. ale nie mam mozliwosci jezdzenia do lublina. za rok tam zamieszkam wiec jeszcze jest dla mnie nadzieja;d
                • annat4 Re: nasza nadwaga 29.01.12, 22:38
                  Nie musisz jeździć do Lublina. Wejdź na www.chudniesz-wygrywasz.pl i zarejestruj się. Ja biorę udział w tym programie na odległość. Od 3.01.12 schudłam 6 kg i cukier spadł mi poniżej 100. pozdrawiam
                  • co_tu_duzo_mowic Re: nasza nadwaga 06.03.12, 18:43
                    Ta forma mi nie odpowiada :) I jest zdecydowanie za droga jak na cos bez dostępu do silowni... a to wlasnie bylo dla mnie najistotniejsze. powodzenia
    • fanspp Re: nasza nadwaga 22.05.14, 22:30
      Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size +

informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB

www.facebook.com/events/230467927148511/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka