Dodaj do ulubionych

Zdrada przez internet

01.02.05, 11:35
Potrzebuję pilnie informacji, może danych statystycznych. Jaka jest skala
zjawiska zdrad internetowych na Podkarpaciu. Może kotś mógłby mi podać strony
internetowe gdzie są takie dane?Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • rilian dyndu, zacznij kasować... 01.02.05, 12:30
      Bo już się nie da wytrzymać. Niedługo będą wątki kupię/sprzedam/zamienię albo
      seks - ogłoszenia...
      • carduelis Re: dyndu, zacznij kasować... 01.02.05, 16:38
        rilian napisał(a):

> Bo już się nie da wytrzymać. Niedługo będą wątki kupię/sprzedam/zamienię albo
        > seks - ogłoszenia...
        >
        Rilianie, a może trochę wyrozumiałości??? Może autorka wątku ma taki naukowy
        problem i napisała tutaj, gdzie spodziewa się rzetelnej odpowiedzi i pomocy.
        Jedni maja problem ile jest pominków JPII a inni jak dużo jest zdrad przez
        internet. Sama jestem ciekawa, czy zdrada przez interet polega na czatowaniu z
        nieznajomym kolesiem (czy babką) czy też na spotkaniu się w realu z kimś
        poznanym w internecie i klasycznej zdradzie??? ;-)
        Nie mam pojęcia po co autorce wątku są te informacje, do czego ich użyje ale
        nawoływanie to skasowania postu to chyba przesada...
        Rzadko tutaj piszę, więc niektórzy mogą mnie nie kojarzyć a nie chciałabym, żeby
        zaraz ktoś mi napisał, że jestem nieuprzejma bo się nie przedstawiłam więc
        odsyłam zainteresowanych do wątku o tematach naszych doktoratów.
        Pozdrawiam
        carduelis
        • r.richelieu Re: dyndu, zacznij kasować... 01.02.05, 16:51
          no tak, ale gdyby to było bardzi poważne opracowanie wtedy autor znałby strony
          urz stat i ośrodków badania opinii. Jeśli chodzi o dane raczej ogólne to takie
          rzeczy w necie są, łącznie z całym spisem powszechnym. Badanie zdrad i to na
          Podkarpaciu jest nieco.. wąskie tematycznie, co kazałoby szukać opracowań
          książkowych w lokalnych bibliotekach
          • carduelis Re: dyndu, zacznij kasować... 01.02.05, 22:00
            Ale dlaczego kasować ten wątek??? I to w dniu jego powstania. Zrozumiałabym to
            może, dgyby przez powiedzmy 2-3 tygodnie nikt nie odpowiedział, ale w dniu
            założenia? Przecież ten post o zdradach nikogo chyba nie obraził?
            • coalla zdecydowanie kasować gdy nie wiadomo kto i po co! 02.02.05, 02:43
              niby nie ma głupich pytań sa tylko glupie odpowiedzi (coś w tym jest!)

nie chcę osądzać i potępiać takich pytań (tymniemniej przepraszam urażonych)
              ale kolejny raz pytam:
              kto? (pierwszy raz na forum wyborczej) i po co? nas chce angażować w swoje
              problemy - czy jesteśmy ostatnią deską ratunku? oby nie do grobowej deski ;)

jestem za tym by ignorować/kasować - bądź co bądź - podejrzane indywidua,
              które nonszalancko (bez "dzińdybry") nieco nas wykorzystują - albo uruchomić
              linię O-700 ;)

sądzę, że takimi badaniami zajmuja sie magistranci socjologii / psychologii z
              podkarpacia, ktorzy flirtuja na czat.wp.pl pod loginami magister lub
              psycholog_z_gor maja odpowiednio 20 i 21 lat sa brunetami i sami zdradzaja sie
              wzajemnie dlatego zainteresowal ich ten temat ;)

dla ambitniejszych i na powaznie to zainteresowanie seksem w internecie mierzyl
              ostatnio prof Izdebski (miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,2520418.html).
              Na podkarpaciu pewnie nie jest inaczej niz w calej Polsce czy internecie, choc
              do metodologii prof Izdebskiego mozna sie czepiac.

pozdrawiam :)
              • carduelis Re: zdecydowanie kasować gdy nie wiadomo kto i po 02.02.05, 10:55
                coalla napisała:

> nie chcę osądzać i potępiać takich pytań (tymniemniej przepraszam urażonych)
                > ale kolejny raz pytam:
                > kto? (pierwszy raz na forum wyborczej) i po co? nas chce angażować w swoje
                > problemy - czy jesteśmy ostatnią deską ratunku? oby nie do grobowej deski ;)

Jeżeli nie chcesz angażować się w czyjeś problemy nikt Cię do tego nie zmusi.
                Przecież wystarczy nie odpowiadać na pytania, które są dla ciebie głupie, nie
                wiadomo po co komu potrzebna odpowiedź i kto zadaje. To chyba proste. No chyba
                że dzień bez wpisania się do wszystkich wątków na forum jest dla kogoś dniem
                straconym...

> dla ambitniejszych i na powaznie to zainteresowanie seksem w internecie mierzyl
                > ostatnio prof Izdebski (<a
                href="miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,2520418.html)."
                target="_blank">miasta.gazeta.p l/gorzow/1,36844,2520418.html). </a>
                > Na podkarpaciu pewnie nie jest inaczej niz w calej Polsce czy internecie, choc
                > do metodologii prof Izdebskiego mozna sie czepiac.

Podany przez Ciebie link nie działa (a szkoda), więc nie wiem dlaczego do
                metod(!) prof. Izdebskiego można się przyczepić

Pozdrownienia
                cardu
                • coalla Re: nożyce? 02.02.05, 11:44
                  > Podany przez Ciebie link nie działa (a szkoda),

kochana, spokojnie, zaraz się zaangażuję w Twój problem i link zadziała

przyznaję, to moje niedociągnięcie, a może nadmierna wiara, że to nie stanowi
                  problemu - z adresu trzeba wyciąć nawias i kropkę i link zadziała (przykro mi,
                  że nie poradziłaś sobie z tym linkiem, może to kwestia wprawy)

miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844 ,2520418.html

>więc nie wiem dlaczego do metod(!) prof. Izdebskiego można się przyczepić

jednak do metodologii, zdecydowanie chodzi mi o metodologię badań a nie metodę
                  (ta różnica nie jest trudna do pojęcia, dla chętnych)

pozdrawiam Cię :)
                  • carduelis Re: nożyce? 02.02.05, 12:30
                    Dziękuję bardzo za zaangażowanie w mój problem i jego rozwiązanie. Przyznaję, że
                    jestem dzisiaj trochę leniwa i chyba nie chciało mi się troszkię pomyśleć, ha ha.
                    Zawsze myślałam (zresztą sama nazwa metodologia na to wskazuje), że metodologia
                    to nauka o metodach natomiast my w badaniach stosujemy konkretne metody a nie
                    używamy metodologii. Hmm, może się mylę.

Pozdrawiam Cię również

• rilian nooooooo 02.02.05, 13:08
                      Potrzymam Wam żakiety, jak już będziecie się bić ;)
                      • carduelis Re: nooooooo 02.02.05, 13:12
                        Spoko, właśnie piszę pojednawczego posta więc to chyba nie będzie konieczne :-)

rilian napisał(a):

> Potrzymam Wam żakiety, jak już będziecie się bić ;)
                        >
                      • carduelis Re: nooooooo 02.02.05, 13:12
                        No i ja nie noszę żakietu!!! Jeśli już to zieloną kurtkę ;-)

rilian napisał(a):

> Potrzymam Wam żakiety, jak już będziecie się bić ;)
                        >
    • carduelis pojednanie 02.02.05, 13:14
      To jeszcze raz ja :-)
      Żeby nie wyszło, że jestem jakaś wredna małpa (bo nie jestem;), muszę chyba
      sprostować o cóż mi chodzi.
      Zgadzam się, że fajnie byłoby gdyby ludzie piszący prośbę na forum (tym czy
      jakimkolwiek innym) najpierw napisali dlaczego ich to interesuje i się z grubsza
      przedstawili. Ja sama jeśli piszę czy idę do osoby, która może mnie nie znać
      zawsze się przedstawiam. To chyba normalne. Niemniej nie uważam za dobry pomysł
      kasowanie wątków osób, które się nie przedstawiły. Można kogoś urazić i
      zdołować. A po co? Może lepiej zastosowć pozytywne wzmacnianie zamiast
      negatywnego? :-))) Zdaję sobie sprawę, że Riliana chyba trochę poniosło, bo
      wiem, że pożądny z niego gość :-) Mnie zresztą też trochę poniosło, jeżeli ktoś
      poczuł się urażony to bardzo przepraszam.
      • rilian kasować, kasować 02.02.05, 15:39
        A ja twierdzę nadal, że powinno się kasować niewychowanych i tych co nie na
        temat. I będę się tego trzymał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka