sunrise2006 13.08.08, 13:00 Witam, mam do Was ogromną prośbę - podpowiedzcie mi proszę gdzie i jakim sposobem oprawić gruby doktorat (ponad 325 stron) w Wawie - tak zeby się nie rozpadła?? (czy lepiej szytą czy na gwoździkach?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adept_ltd Re: OPRAWA !! POMOCY 13.08.08, 13:28 nie wierzą... ale na wszelki wypadek - w punkcie oprawy grubych doktoratów... :-) Odpowiedz Link
coalla Re: OPRAWA !! POMOCY 13.08.08, 14:02 grauluję, że praca już gotowa :) polecam gorąco introligatornię przy ul. Śniadeckich 12/16 (w podwórzu! obok galerii, nie pomyl z zakładem na przeciwko, pod kolumnami) www.oprawaprac.pl tel. 022,629.13.94; 0,600.883.504 jak sami się polecają: wysoka jakość, krótkie terminy - oprawiłam tam chyba z 6 egzemplarzy (jeden jak nagle potrzebowałam zrobili chyba w 45 minut:) duży wybór okładek, w sensie nie gotowych, ale skórzanopodobne skaje (oni wszystko przycinają, kleją, zszywają na wymiar) w wielu atrakcyjnych kolorach (dla siebie wybrałam brąz o fakturze jaszczurki, żeby mi doktorat też dobrze do butów i torebki pasował ;) gwarantuję, że będziesz zadowolona :) Odpowiedz Link
dalatata Re: OPRAWA !! POMOCY 13.08.08, 14:20 zastanawiam sie ile to jest 'ponad 325 stron'. zastanawiam sie czy to mogloby byc na przyklad 400 stron. albo 589? albo 670.....i wtedy nalezaloby szukac punktu oprawy bardzo grubych doktoratow.mozna by to zorbic na przyklad na internecie? Odpowiedz Link