Dodaj do ulubionych

Suwałki neurolog

09.05.11, 14:08
szukam dobrego neorologa w Suwałkch
moze ktoś zna, bo do tej pory to zero zrozumienia jeszcze się wydziera na mnie jak by lekarka za karę leczyła
Obserwuj wątek
    • poziomka644 Re: Suwałki neurolog 03.06.11, 21:08
      Muszę Cię zmartwić ale ja w Suwałkach nie znalazłam nikogo dobrego, dopiero gdy pojechałam do Warszawy do Epileptologa to przestałam mieć napady. Wizyta dużo kosztuje ale przynajmniej od momentu gdy lekarz przypisał mi odpowiednie leki (od 7 lat) liczba ataków znacznie się zmniejszyła. Spytaj się o Białystok może tam znają kogoś dobrego.
    • judyt.123 Re: Suwałki neurolog 04.11.11, 11:09
      pigmej.5 napisał:

> szukam dobrego neorologa w Suwałkch
      > moze ktoś zna, bo do tej pory to zero zrozumienia jeszcze się wydziera na mnie
      > jak by lekarka za karę leczyła

jesli potrzebujesz dobrego neurologa, to polecam panią doktor Marzannę Wołk t. 85 874 43 34. Niestety pracuje ona w Białymstoku, ale jest dobrym specjalistą i sama leczyłam się u niej wiosną.i pomogło :)
      • pigmej.5 Re: Suwałki neurolog 16.11.11, 23:58
        wielkie dzięki za namiary
        u mnie ostatnio trochę spokojniej, brak ciężkich ale mam za to lekkie tj. budzę się w nocy i mam mrowisko w głowię badź nie mogę znaleźć sobie miejsca w łużku, relanium mile widziane w takiej sytuacji........co zrobić żyć trzeba. co prawda łatwiej by było zawisnąc na sznurze lecz łatwe życiowe drogi to nie dla mnie. "trzymajcie się ludziska (Ryszard Riedel)"
        • anik689 Re: Suwałki neurolog 16.06.12, 06:31
          Ja leczę się u dr Wołk i jestem bardzo zadowolona. Świetny lekarz i człowiek, a napady dzięki niej całkiem ustąpiły. Studiuję na 3 roku, więc wyobrażasz sobie jakie to dla mnie ważne. Zupełnie inne życie. Tobie też tego życzę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka