pigmej.5 09.05.11, 14:08 szukam dobrego neorologa w Suwałkch moze ktoś zna, bo do tej pory to zero zrozumienia jeszcze się wydziera na mnie jak by lekarka za karę leczyła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka644 Re: Suwałki neurolog 03.06.11, 21:08 Muszę Cię zmartwić ale ja w Suwałkach nie znalazłam nikogo dobrego, dopiero gdy pojechałam do Warszawy do Epileptologa to przestałam mieć napady. Wizyta dużo kosztuje ale przynajmniej od momentu gdy lekarz przypisał mi odpowiednie leki (od 7 lat) liczba ataków znacznie się zmniejszyła. Spytaj się o Białystok może tam znają kogoś dobrego. Odpowiedz Link
judyt.123 Re: Suwałki neurolog 04.11.11, 11:09 pigmej.5 napisał: > szukam dobrego neorologa w Suwałkch > moze ktoś zna, bo do tej pory to zero zrozumienia jeszcze się wydziera na mnie > jak by lekarka za karę leczyła jesli potrzebujesz dobrego neurologa, to polecam panią doktor Marzannę Wołk t. 85 874 43 34. Niestety pracuje ona w Białymstoku, ale jest dobrym specjalistą i sama leczyłam się u niej wiosną.i pomogło :) Odpowiedz Link
pigmej.5 Re: Suwałki neurolog 16.11.11, 23:58 wielkie dzięki za namiary u mnie ostatnio trochę spokojniej, brak ciężkich ale mam za to lekkie tj. budzę się w nocy i mam mrowisko w głowię badź nie mogę znaleźć sobie miejsca w łużku, relanium mile widziane w takiej sytuacji........co zrobić żyć trzeba. co prawda łatwiej by było zawisnąc na sznurze lecz łatwe życiowe drogi to nie dla mnie. "trzymajcie się ludziska (Ryszard Riedel)" Odpowiedz Link
anik689 Re: Suwałki neurolog 16.06.12, 06:31 Ja leczę się u dr Wołk i jestem bardzo zadowolona. Świetny lekarz i człowiek, a napady dzięki niej całkiem ustąpiły. Studiuję na 3 roku, więc wyobrażasz sobie jakie to dla mnie ważne. Zupełnie inne życie. Tobie też tego życzę :) Odpowiedz Link