Dodaj do ulubionych

powstało nowe forum

12.11.11, 01:34
może to forum jest właśnie dla ciebie sam jestem epileptykiem zapraszam
jesli chcecie z kims porozmawiac poznac kogos ciekawego chorego na podobna chorobe lub ta sama zapraszam na strone tacyjakmy.dbv.pl/news.php
na stronie jest zainstalowany minichat shoutbox na ktorym mozna rozmawiac z ludzmi zaejstrowanymi i bedącymi online strona bardzo dobrze chroniona
zapraszamy wszystkich forum dysponuje 2 działami w których można kierowac pytania do lekaza neurologa i neurochirurga planujemy poszerzyć strone o kolejne fora.zapraszam wszystkich serdecznie
Obserwuj wątek
    • pasiak71 Re: powstało nowe forum 12.11.11, 15:47
      Byłem przed chwilą. Może wpadnę znowu, jak "lekaż" będzie już przez "rz", a forum "ogulne" przez "ó". Może się czepiam ale jeśli forum ma być redagowane w sposób fachowy to niech administrator będzie na takim poziomie (i nie chodzi mi bynajmniej o błędy we wpisach bo takowe mogą być nawet dziełem chorych z pierwszych klas podstawówki).
      Pozdrawiam
      • a1-33 Re: powstało nowe forum 12.11.11, 16:31
        ja też odwiedziłam przed chwilą i szczerze mówiąc jedyne co wpadło mi w oczy to błędy w pisowni i jakieś dziwne przepychanki słowne....
        • keszelm Re: powstało nowe forum 12.11.11, 19:02
          Wpadłem na tę stronę i wypadłem. Nie tylko ortografia poraża ale także taki tekst admina:
          "kaczyn.denisa123 aby zwolnil was z obowiazków pis-ania i obrazania tu ludzi "
          Oto poziom twórców. Powiem, że nie kibicuje żadnej partii.
          Zostaję z WAMI :)
    • qbishtal Re: powstało nowe forum 14.11.11, 10:59
      Dzienius masz dobre chęci ale błędy - tragedia.
    • jack_strong Re: powstało nowe forum 17.11.11, 15:37
      Po pierwsze logo tego forum jest skradzione z googli, po drugie regulamin jest słowo w słowo ściągnięty ze strony tacy jak ja, po trzecie sam administrator dzienius łamie regulamin obrażając innych użytkowników, po czwarte robi straszne błędy (dysleksja dysleksją, ale to zwykłe niedbalstwo i niechlujstwo, bo wystarczy dużo czytać i robi się mniej błędów, a poza tym wystarczy zainstalować mozille firefox, który wykrywa błędy), po piąte nie ma tam żadnych lekarzy konsultantów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka