aida71 06.06.07, 17:54 To niesamowite...czułam sie tak sama z ta choroba. A tu prosze...tylu ludzi jakos mi razniej ....:) dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamm61 Re: Sama 06.06.07, 20:25 Nie tylko Ty się czułaś sama.Ja też to strasznie przeżyłam, jak się dowiedziałam co to może być...i wydawało mi sie,ż e jestem sama, a jednak jest nas więcej, a ta świadomość w jakis sposób na pewno podnosi na duchu, a przede wszystkim możemy sie podzielić doświadczeniami.Jak mówi przysłowie: syty głodnego nigdy nie zrozumie i wydaje mi się,że tak samo ktos, kto jest zdrowy nie zrozumie w 100% chorego...A tutaj na forum spotykaja sie osoby z tym samym problemem... Odpowiedz Link
aida71 Re: Sama 07.06.07, 13:40 Dokładnie. Pierwszy raz w zyciu mogr napisac co czuje ,jak to przebiega, i zostane zrozumiana.I mozna nawiazac fajne nowe znajomosci:) Czy spotkałas sie z tym ze ktos sie od ciebie odsunał? jakie masz przeciwzkazania? czy czesto masz ataki? Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdamm61 Re: Sama 07.06.07, 16:58 Ataki u mnie zdarzają sie raczej rzadko. W ogóle w swoim zyciu miałam chyba tylko 5.O mojej chorobie wie niewiele osób. Oprócz lekarza;)i rodziców, to przyjaciółka z którą mieszkam i były facet.Czy ktoś się ode mnie przez to odsunął to trudno powiedzieć. Owszem, mój wiązek z facetem rozpadł sie gdy juz jakis czas wiedziałam o chorobie, ale nie mam prawa mówic,że to była przycyna naszego rozstania, bo byłabym poprostu niesprawiedliwa... Moze to nie był ten facet i gdybym nie była chora tez to by sie tak zakończyło... Zresztą tego się nigdy nie wie i nie ma co gdybać. A jesli mowa o przeciwwskazania, to chyba takie standartowe: nie prowadzić samochodu, unikac sportów ekstremalnych itp. W moim przypadku jest tak,że akurat nie działa na mnie w żaden sposób komputer, swiatlo, ani to w dyskotece, ani zwykłe sloneczne więc nie jest najgorzej.Alkoholu nigdy nie lubiałam, choc za kołnierz tez tak do końca nie wylewalam, ale nic mi nigdy nie było. Jedyna rzeczą,z która wiem ze nie ma zartów, to sen. tutaj zwracam szczególna uwagę zeby być wypoczętą:)pozdrawiam Odpowiedz Link