25.06.10, 07:38
Pytałam w innym wątku, na które warsztaty Suzuki jedziecie? My w tym roku
będziemy w Szarlocie, jeszcze tam nie byliśmy. Po raz pierwszy obydwoje dzieci
będą jako uczestnicy. Chyba się rozerwę, bo obydwojgu potrzebne jest wsparcie
i to najlepiej mamy wink
Obserwuj wątek
    • werbena11 Re: werbena11 26.06.10, 21:48
      Bogna, my jedziemy i do Milowki i do Szarloty. Tez sie bede rozrywac, bo
      skrzypcowo tylko ja sie udzielam, mm ma ucho debowe i musi synkiem sie zajmowac.
      Pewnie starsza panne sama wysle, ona dzielna jest i da rade. Zwlaszcza jak po
      Milowce juz doswiadczenia nabierze smile
      • bonga_dax1 Re: werbena11 28.06.10, 07:31
        Fajnie, też strasznie chciałam pojechać na obydwa, ale w tym roku nie damy rady,
        bo "oszczędzam" urlop na macierzyński, a z chorobowym nie chcę szaleć, bo zależy
        mi na dobrych stosunkach w pracy. Poza tym co najmniej na jedne warsztaty
        musiałabym jechać sama z dziećmi, a na to jeszcze nie jesteśmy gotowi.W
        Szarlocie moje dzieciaki będą w grupie I (Daniel)i III (Diana), to może się
        jakoś odnajdziemy. Dodatkowy znak rozpoznawczy - u mnie już pewnie dość widoczna
        ciąża winkJestem bardzo ciekawa Twoich doświadczeń, jak radzisz sobie z trójką i
        graniem itp.
        • werbena11 Re: werbena11 15.07.10, 09:47
          Hej! My juz po Milowce, a ja tak poszalalam, ze zapisalam dziewczyny na
          warsztaty w sierpniu na Litwie smile)
          W Milowce byl wspanialy nauczyciel z Belgii i on tez bedzie na Litwie, mysle, ze
          warto, ale podroz bedziemy miec megadluga - samochodem z Wroclawia w okolice
          Wilna (Daugi konkretnie).

Do zobaczenia w Szarlocie, Tereska tez bedzie w I grupie, to sie zobaczymy,
          Helenka w II, chyba sama bedzie musiala chodzic.
          • bonga_dax1 Re: werbena11 15.07.10, 13:34
            O tym Belgu słyszałam same superlatywy. Fajnie macie z tym Wilnem. Przecierajcie
            ślady, może za rok - dwa tez się wybierzemy. Tymczasem do zobaczenia w Szarlocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka