26.09.12, 13:21
Wielodzietna jestem już prawie rok, ale dopiero teraz mam czas pozaglądać do was i podczytać. Mam nadzieję, że uda mi się tu zadomowić smile bo pytania co jakiś czas mam, a i radą mogę służyć, bo sama jestem z 4ki dzieci i w okolicy mam kilka rodzin trójeczek z którymi się spotykam (dwie kuzynki mają po 3dzieci, więc u nas 3 to normalka).
Witam smile
Obserwuj wątek
    • kajka271 Re: witam:-) 26.09.12, 13:28
      Może napiszę jeszcze coś o sobie.
      Jestem wielodzietna z wyboru, a nawet z walki. Tzn zawsze marzyłam o trójeczce, nawet 4reczce, ale po pierwszej bezproblemowej ciąży i super synku (aktualnie prawie 8lat) organizm mi się zbuntował. Najpierw poroniłam, w kolejnej ciąży odkleiło mi się łożysko i córeczka zmarła. Na szczęście byłam na tyle uparta, że postanowiłam walczyć dalej i mam tę moją wymarzoną trójcę wink
      Najstarszy Grześ chodzi do pierwszej klasy, 4ro latka prawie Ewcia do przedszkola, a w domku z nianią siedzi roczny Piotruś. Ja właśnie wróciłam do pracy i w przerwach na kawę odwiedzam forumy smile
      1,5 roku z dziećmi w domku, a zwłaszcza wakacje z całą trójka non-stop troszke mnie wymęczyły, ale cieszę się, że spędziłam z nimi tyle czasu smile Takie długie wakacje to już ostatni raz, bo lekarze mówią, że kolejna ciąża byłaby samobójstwem. Delektuję się wiec moim maluchem, rozczulam nad ostatkami karmienia piersią i oswajam z myslą, że co dzieciowe wydaje to już do mnie nie wróci sad
      • pa-trynka Re: witam:-) 30.09.12, 10:08
        witamsmile gratuluje odwagi w staraniach po tak trudnych i smutnych doświadczeniach. jesteś bardzo dzielna! rozgość się na forum na dobre i na długosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka