krolewna.sniezka 02.03.04, 18:42 U mnie pogoda dzisiaj wspaniala. Swieci sloneczko, cieplo jest, prawdziwa wiosenna pogoda. Az sie do pracy nie chce wracac z lunchu. A jak u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex113 Re: Ale pogoda 02.03.04, 18:47 krolewna.sniezka napisała: > U mnie pogoda dzisiaj wspaniala. Swieci sloneczko, cieplo jest, prawdziwa > wiosenna pogoda. Az sie do pracy nie chce wracac z lunchu. A jak u Was? Jest +12C w cieniu i znacznie wiecej na sloneczku, ktore swieci jak zwykle. Dookola lezy jeszcze snieg (pozostalosc minionego weekendu) a tydzien temu bylo +23C. Mieszkam w pieknym miejscu gdzie mamy wszystkie 4ry pory roku. Czasem wszystkie cztery w ciagu 3 dni ) Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 02.03.04, 18:55 U mnie mowia, ze jezeli ci sie nie podoba pogoda to poczekaj piec minut to sie zmieni. I to szczera prawda jest. Odpowiedz Link
alex113 Re: Ale pogoda 02.03.04, 19:04 krolewna.sniezka napisała: > U mnie mowia, ze jezeli ci sie nie podoba pogoda to poczekaj piec minut to sie > zmieni. I to szczera prawda jest. > czyzbys tez mieszkala w Colorado ???? Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 02.03.04, 19:10 Nie. Ja mieszkam w Massachusetts. A tak mowia o pogodzie w New England. Odpowiedz Link
alex113 Re: Ale pogoda 02.03.04, 19:15 krolewna.sniezka napisała: > Nie. Ja mieszkam w Massachusetts. A tak mowia o pogodzie w New England. W Colorado tez tak mowia ) Tylko ze u nas chyba jednak jest wiecej slonca, srednio ponad 300 dni w roku. Moj kumpel przyjezdzal zawsze na swieta i wracal w styczniu do Polski z piekna, zloto-brazowa opalenizna. Najfajniej to wyglada jak w marcu ludzie w koszulkach z krotkim rekawem jezdza na nartach, tylko bez okularow i filtrow nie sposob sie nigdzie ruszyc ) Pozdrowionka Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Ale pogoda 02.03.04, 20:02 No to ja sie tez pochwale.U nas podobno jest w roku 320 dni slonecznych ( nie liczylam )Moj tesc kapal sie w tym roku w morzu 9 stycznia.Ale tez ten styczen byl wyjatkowo cieply,a teraz jest wyjatkowo zimno.12 stopni C Trzeba sie wieczorkiem troche dogrzac.Hiszpania,Costa Blanca. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 02.03.04, 20:09 przyjaciolka1 napisała: > byl wyjatkowo cieply,a teraz jest wyjatkowo zimno.12 stopni C Trzeba sie > wieczorkiem troche dogrzac.Hiszpania,Costa Blanca. No wlasnie te cieplo to czy zimno to naprawde znaczenie wzgledne. "wyjatkowo zimno" u Ciebie, to u Nas "wyjatkowo piekna pogoda". A niech tam, niedlugo jade do Las Vegas, moze sie wygrzeje. Odpowiedz Link
krystyna_jl1 Re: Ale pogoda 03.03.04, 15:53 u mnie, od kilku dni, od kiedy spadl snieg w Hiszpanii zrobilo sie chlodniej (dzis: +8), ale caly czas piekne slonce i blekitne niebo. Francja, Provence. Odpowiedz Link
brookie Re: Ale pogoda 04.03.04, 11:54 U mnie dzisiaj chlodno jak na srodek lata- 27 stopni. W zeszlym tygodniu przezylam 48. Odpowiedz Link
krystyna_jl1 Re: Ale pogoda 04.03.04, 12:11 Brookie, a Boze Narodzenie swietowalas na plazy? Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 04.03.04, 15:43 No niestety pogoda u mnie dzisiaj do kitu. Pada deszcz i zimno jest. Dziewczyny z Australii zazdroszcze Wam upalow!!! Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Ale pogoda 04.03.04, 15:57 es.weather.yahoo.com/SPXX/SPXX0008/index_c.html U mnie na szczescie zrobilo sie po staremu.Tak zimno jak przez ostatnie pare dni,to dawno nie bylo. Odpowiedz Link
krystyna_jl1 Re: Ale pogoda 04.03.04, 16:48 no i ta sama fala pocieplalo u mnie : 16° dzisiaj, no i slonce...mimozy juz przekwitaja. Odpowiedz Link
abere8 Re: Ale pogoda 05.03.04, 01:05 Przyznaje, ze w Sylwestra paradowalam w sandalkach i z krotkim rekawem, ale ogolnie to lato jest podobno najzimniejsze od 50 lat. Ja w kazdym razie marzne. Pod tym jednym wzgledem zawiodlam sie na Nowej Zelandii - moje ulubione T- shirty i sukienki leza w szafie nieuzywane Zeby chociaz snieg spadl, to nie, az tak zimno nie jest. Ble Odpowiedz Link
brookie Re: Ale pogoda 06.03.04, 13:13 Akurat w te najgoretsze dni pracowalam i bylam tak wykonczona, ze zamiast na plazy siedzialam w domu przy wlaczonej klimatyzacji. Plaze uwielbiam, ale przy temperaturze ok 33 stopni. W 48 chyba bym wykorkowala. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 09.03.04, 16:32 Niestety u mnie zima wrocila. Wczoraj caly dzien padal snieg, ale spadlo go tylko 2-4 cm. Na szczescie. Ja sie juz nie moge doczekac wiosny i lata!! Czy Australia przetrzymuje lato u siebie ciut za dlugo???? Odpowiedz Link
krystyna_jl1 Re: Ale pogoda 16.03.04, 19:13 Piekna wiosna!!!.dzis bylo 25°, wieszalam pranie, majac zalozone okulary sloneczne i caly dzien sobie podspiewywalam, do wtoru ptaszkom. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 16.03.04, 21:22 No wlasnie, wiosna juz pelna geba, slonce swieci, roslinki wychylaja lebki do slonca, a na dzisiejsza noc zapowiadaja nam duzy snieg, do nawet 10 cm. A ja juz buty zimowe schowalam. Odpowiedz Link
kendo Re: Ale pogoda 16.03.04, 21:37 mielismy + 10 stopni w dzien, gdyby nie wiatr byloby cieplej/przyjemniej ale wiaterek zmienil juz swoj charakter z mroznego na wisenny...przyjemnie dzis bylo.... pozdrawiam wieczornie.... Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Ale pogoda 17.03.04, 00:35 Niestety u mnie w tym momencie balwanami rzuca. Jestem zalamana, wiosna wszedzie a u mnie igloo i lopata do odgarniania zasp snieznych. Nienawidze zimy w Marcu! Odpowiedz Link