asica74 16.08.04, 11:01 serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2229737.html fajne wiesci... Jest mi wstyd za glupote, naiwnosc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: rece opadaja 16.08.04, 14:26 a mnie jest ich zal - na pewno przywiodla ich desperacja i brak perspektyw w Polsce tez kiedys nie mialam pieniedzy, zeby kupic jedzenie, to bylo w Polsce i wspominam to przezycie jako bardzo nieprzyjemne aczkolwiek pouczajace Odpowiedz Link
marialudwika Re: rece opadaja 16.08.04, 16:17 I mnie ich zal,w Polsce brak pracy,jak wiemy!Podobnie rzeczy dzieja sie w Brukseli,na dworcach koczuja Polacy i Rosjanie. ml Odpowiedz Link
tamsin Re: rece opadaja 16.08.04, 16:39 nie wiem czy jest mi zal, mowie o tych cwanych co przyjada i pija, klna w autobusach, niedomyci smierdza, zalatwiaja sie po parkach, handluja, bija sie itp. wyglad ze jest cwanych niz potrzebujacych. bezrobobocie w Polsce jest ale z drugiej strony, zapytany jeden z tych cwaniaczkow, mowil ze w Polsce nie zginie tez, tyle ze w Londynie lepiej placa to dlatego tutaj jest. Odpowiedz Link