kinky5 02.09.04, 00:19 Kiedy Twoj slub??? Wszystko przygotowane??? Jestes gotowa psychicznie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: do Green tea! 02.09.04, 22:33 18ego, juz blisko. Prawde mowiac nie mam czasu na stres, ale wiem, ze bede sie denerwowac. Tak sie zastanawiam czy bede beczec w trakcie przysiegi. Wszystko mozliwe. Ale mam inny powazniejszy problem: PRYSZCZE! Jak to u ciebie wyglada? Odpowiedz Link
kinky5 Re: do Green tea! 03.09.04, 15:25 18- to juz niedlugo! U mnie to wyglada tak- slub 2 pazdziernika w City Hall, suknia juz prawie gotowa (mam przymiarke w przyszlym tygodniu), obraczek- BRAK, marriage licence (taki dokument ktory musisz miec w dniu slubu- BRAK. Ale to niestety nie wszystko- moj ukochany che zmienic swoje nazwisko(rodzinne zawilosci) a na to w Ontario trzeba czekac rok wiec nawet nie wiem jak sie bede nazywac po slubie. Troche sie dzis przestraszylam. I pryszcze okropne tez mnie mecza... Odpowiedz Link
syswia Re: do Green tea! 03.09.04, 17:23 E, nie przejmuj sie Kinky z licencja na malzenstwo to jest szybko O ile pamietam, to w moim przypadku to bylo tak: przylot do Toronto 28 grudnia, slub w Sylwestra, licencje zalatwilismy gdzies pomiedzy... chyba w przeddzien... Nazwisko to juz bardziej skomplikowane... A nie prosciej byloby sie pobrac ze starymi nazwiskami, a potem razem zmienic... juz jak dostaniesz stala wize...? Ja zachowalam swoje nazwisko, ale uzywam takze nazwiska meza, np. wszystkie karty kredytowe mam na swoje imie i jego nazwisko))) Z tego co wiem w Ontario jest to legalne, bez oficjalnego przerejestowywania sie)) Tak mi sie wydaje, musialabym sie dopytac meza. W koncu prawnik to powinien wiedziec Pozdrawiam i zdrowiej szybko)) bo Buty czekaja Odpowiedz Link
kinky5 Re: do Green tea! 04.09.04, 18:27 ello! Tak wlasnie zamierzamy zrobic- wczoraj moj ukochany udal sie office of the registry general i tam pani mu wyjasnila zawile procedury. Problem polega na tym ze on chcial i nadal chce zmienic swoje wlasne nazwisko i to trwa...rok! a ja zamierzam zrobic dokladnie to samo co Ty- zostac przy swoim nazwisku i pozniej ewentualnie je zmienic jak dostane papiery! Czekam na buty! Odpowiedz Link